Jullovet 2012-2013 enligt Instagram


När vi kirrat de sista skolarbeterna gick vi ut på en onsdag. Hela jävla gänget askul vi var fett glada och pepp. Var på Berns för första gången och drack öl ur vinglas och dansade i låtsas-snö (VARFÖR LÅTER JAG SOM SANDRA BEIJER?!?!? ber om ursäkt för romantiseringen).

En jättebakis torsdag sedan vare fredag och skolavslutning, myyyyyyz. Först frukost/fika-häng med klassen sedan uppträdanden och sånt där roOOooligt i aulan. Brandlarmet gick mitt i så vi sprang ut i bara strumpor och stod och frös i snön vilket var lite jobbigt. I övrigt fett fin skolavslutning på alla sätt. Efteråt åt jag lunch med mami och bruuri.


På kvällen på skolavslutningsdagen åt jag thaimiddag med Lollzon, det var nice, vi snacka garva grät (sajk på sista) och peppade inför att hon skulle till NY över jul!!! Efteråt gick jag hem till Molly, hängde med Lola (Andreas katt som bodde där medan Andrea var i Egypt), å så tagga vi (alltså jag och molly, inte lola) till söder! Nille, Jagge, Einar, Ville haka osv osv hade fett kul på Klubb Vandalismmmmm mm :)

Sedan vare julhelgen, softade mest med la familia typ gick långa promenader i snön (jävligt snöig jul), lagade mat, köpte julklappar, var på bio (såg nya Bond tyckte den va fet), sov. Juste fikade med Julia som jag inte träffat på hundra år! Och på söndagen var jag å hälsade på Fanny på jobbet innan jag skulle luncha på blå lotus OCH SÅ. Fin söndag blabla. Sedan vare julafton dvs åt mat, kollade på karl bertil jonssons julafton, packade in paket, öppnade paket, hängde med lillebrorsAn etc. Fick kompis-abstinens så den 25:e dec hängde jag med Molly & Fanny igen obz ja, vi tog en öl. Prata ut om saker och ting la la.

Sedan kom heddan från lund till sthlm vilket ledde till utekväll på sturep (...) med Gabbi hehe. Kul ändå. Kvällen efter skulle vi dricka mjöd i gamla stan, det var jag, fanny, molly, nilas, rufus, molly + hennes syrra, pappa mfl. Fett spännande tänkte vi, hade enbart kunnat vara trevliga om inte personalen varit så dryg. Ja ja, vi drog vidare ganska snart, baCk hOme till söder tyep. Innan Heddi åkte hem slagga hon hos mig, vi myste skrattade åt """det vet du""" och prata om life och andra djupa saker ehhh.


Hade inte koll på dagarna för så äre när det är lov men så insåg jag att det var fredag igen helt plötsligt och då skulle vi på klädbytarfika hos Estrid. Minns att det var crazy-cold påvägen dit samt att vi alla mådde mer eller mndre skit, hate:ade på livet av olika anledningar. Hur som helst, blev bätte när vi kom fram, fick en kopp te/kaffe och världens godaste morotskaka! Extremt mysig tillställning, hon hade bakat SÅ satsiga grejjer och fick fanimej några bra plagg med mig!!
 
Annars vare sista helgen på året, hängde med kompizzar och allt som vanligt förutom vissa saker som inte var som vanligt, att Andrea inte var hemma exempelvis. Och andra saker, typ att må som en berg och dalbana även om det mest var in a good way för min egen del vilket jag såklart inte riktigt uppskattade. Äger på att oroa mig :))) Gjorde mycket roligt/mysigt tex drack kaffe på Fannys café, åt middag hos Molly, lyssnade på Monica Zetterlund en hel kväll så himla loligt etc.

Nyår var fan nästan bara bra och fint. Åt middag hos ruffe med gänget ovan vilket var superMYSIGT blabla sedan hängde vi runt hos andra, vid tolvslaget var vi på mosebacke sedan efterfiesta hos nille. En av höjdpunkterna var när en man på tunnelbanan kommenterar att min ena lösögonfrans håller på att att lossna helt utan att vi sagt ett ord till varandra (?) och vi börjar skratta åt honom och ba HAHA ÄR DU LÖSÖGFRANSEXPERT ELLER??? DU VET ALLT OM LÖSÖGONFRANSAR VARFÖR HAR DU INTE PÅ DIG NÅGRA?? osv. Då blev han tyst. Några timmar senare var vi påväg hem med LalEh in da earz = soft.

Första veckan på 2013 spenderade jag som sagt på bommersvik med bland annat de asnajsa brudarna på första bilden ovan. Många jättebra föreläsningar och paneldiskussioner (samt några mindre bra), softa ssu:are, bra samtal, för lite sömn, massa internskämt OCH SÅ VIDARE.
 
Lovet avslutades med att åka hem till sthlm och återförenas med kompisarna fett fint. Var inte alls utvilad när skolan började men det var värt det, drack svart kaffe och tog 4:an till Globbe igen. Feel like going hoooooome osv. Det här blev kanske inte världens bästa, och definitivt inte mest detaljerade, sammanfattning men får ta det jag (instagram) har. Inser dessutom att trots denna jobbiga årstid har lovet varit BRA och livet e nice.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0