21 januari

HEJDÅ NU ÅKER JAG TILL MALAWI I TRE VECKOR. T.o.m lyckats stänga väskan!!!!!!Har inte tillgång till internet eller mobil sattehh hör gärna av er men kommer inte se det förrän jag e hemma igen. Allt det här är fett scaaary men också fett cool och jag tror det kommer bli bra.

dagen innan

Finns en påbörjad årsresumé men min plan på att göra klart & posta den innan jag åker kommer inte fullföljaz, hinner verkligen inte prioritera det i mitt liv just nu. Kul om den kommer i typ MAJ eller ngt, un poco late. WHATEVER SKA SOVA NU SISTA NATTEN I MIN SÄNG & ALLT DET DÄR. Den här dagen har varit så himla fin la la. Imorgon ska jag packa + säga hejdå till aLLa mvh redan sentimental men också FETT TAGGAD.

19 januari

La la laaaa liveeet

19 jauari

tjaaaaaaaaa. är extremt trött. alltså EXTREMT. idag har jag mått skit men sedan mådde jag bättre efter att jag andrea molly varit och simma basta och duscha varmt sjukt värd bakisgrej att göra. kan dock vara så att vi spenderade allra mest tid i barnpoolen för vi ville endast ha VÄÄÄRME och ingen pool har så varmt vatten som den pool där alla bebisar kissar ;)))) Älskar fanimej grejen med badus så himla mys betalar en tjugolapp och tränar eller myser eller leker med sina kids eller vad man nu villll. Igår var vi på vardagsrummet och shake:ade lite till najs musik (typ enda klubben i stan som spelar najs musik så det var ju kultttttt). jag och fanny påbörjade hemresan innan 02 och jag var ändå inte hemma förrän efter 03 vilket är så jävla mystiskt egentligen men vi väntade aslänge på tuben på olika stationer typ östermalmstorg och gamla stan mest. Samt skaffade en kompis som blivit av med en knapp på sin skjorta bland annat. Nu ska jag sova innan middagen för jag klarar inte av att vara vaken mer just nu.

18 januari

Tjohoo fredag idag fett kul/skönt men samtidigt jätteläskigt och nervöst. På måndag lämnar vi våra iphones och macbooks, tar våra resväskor och flyger till malle (malawi). Det här är alltså helgen då allt ska fixas, packas, lösas etc etc. Allt är dock fortfarande oklart, haft en helvetesvecka då jag försökt lösa så mycket som möjligt. Jag ska även sluta på jobbet på ålderdomshemmet så överlämningsprocessen ska ske denna helg. LOL strezz. Men det är mest roligt och spännande återkommer nu ska jag äta middag sedan träffa mina polerz såkalrt wiie

2012-listan som alla i hela världen redan gjort ja jag är efter

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Antar det tex druckit alkohol lagligt i sthlm :))) tågluffen var väl också en firzt, inte åkt på en 3 veckors-resa utan pears förut samt kanske tagit rekord i antal besökta städer på ett år!!!
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.


Dog någon som stod dig nära?
Nej.

 

Vilka länder besökte du?
Argentina, Bolivia, Peru, Spanien, Frankrike, Danmark, Tyskland, Tjeckien, Ungern, Norge, USA.

 

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Det är väl klart?? dum jävla fråga vore ju ej sunt att känna att inget kan bli bättre.

 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
25 spril - Fannys födelsedag - eller min? - eller bådas? vavava fattar inte.

 

Vad var din största framgång 2012?
SKITFRÅGAAAA!!! Kommer inte på något tillräckligt storslaget svar.

 

Största misstaget?
Pallar inte ångra saker, möjlitvis att jag inte pluggat matte enough men nånstans var väl det ett ganska medvetet val... Det var lite tråkigt när min iphone försvann. Juste att jag gjorde illa foten på skidresan med skolan så himla oväääärt jag var så taggad på att åka skidor.

 

Bästa köpet?
Interrailkort, flygbiljetter, svarta jeansen i NY. Tex.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hur mycket saker som helst!!!!!!! Allt från snälla saker folk sagt (lol) till alla helt störda men världsbästa minnen jag har från hela året. Ett konkret exempel är kl 7 på morgonen i Berlin när vakten på Berghain, utan en min, gör tecken till oss att vi får komma in. Känslan inombords: ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD", vad vi visade: utåt: "    ".

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
Mest maskinens senaste skiva den är så mycket denna sommar. Annars typ alla låtar på Deportees skiva Island and Shores, Icona pop (I love it och den där andra låten orkar ej kolla upp vad den heter), jj (let go, let them, things will never be the same, mfl), Laleh (some die young, samuel, elephant den plattan ni vet), Lana del rey denna höst (typ videogames, born to die och dom). Far och son hahahah. Wrapped in Piano Strings med Radical Face. Och så måste jag fan säga, som Hedvig, Euphoria h3h3. + massa fler inser att det finns hur mycket som helst men please hur långt blir det här svaret. 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Överlag har jag absolut varit gladare!!!!!! Sedan har jag varit fett ledsen också såklart.

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Kanske sparat pengar fast nä för fan vad jag inte ångrar att jag spenderat mina pengar???? Kan inte komma på något mer, borde säga pluggat men borde är ju inte samma sak som att jag på riktigt önskar det. Har nog levt som jag villllll ((((:

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Panik:at och ångest:at och oroat mig över saker trots att jag egentligen vet att allt löser sig. Kommer nog aldrig komma ifrån sånt där dock. Jo förresten borde varit mindre taskig mot mig själv =P

 

Blev du kär i år?
hmm kan undvika frågan genom att svara att jag haft hundratusen crushes typ nån man går förbi på gatan och ba omg fett snygg till folk man träffar på festival eller bara träffar en enda kväll och sedan glömmer man nästan bort den och ses aldrig mer

 

Favoritprogram på TV?
Kollar fan aldrig på tv

 

Bästa boken du läste i år?
Hungerspelen kanske xD nä men typ for realz var så inne i den.

 

Största musikaliska upptäckten?
Generellt musik utan text hahhah framgår nu hur oinsatt jag är pga ingen bättre förklaring.

 

Något du önskade dig och fick?
ETT ÅR FYLLT AV ROLIGHET jajajaja kunde inte valt en bättre klyscha men det är så sant JÖ.

 

Något du önskade dig och inte fick?
En fashionabel kappa ;(( men jag överlever tror jag.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Mina kompisar + familj sjöng för mig jättetidigt på morgonen blev så chockad över hur många som var där?? Sedan åkte vi alla till skolan tillsammans <3 när vi slutat drack vi öl och på kvällen vare födelsedagsmiddag med mormor och morfar och gudmor och kompisar och alla det var en mycket fin dag! 

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
.........

 

Vad fick dig att må bra?
Mitt kompisgäng!!!!!!!! Lättaste frågan hittills.

 

Vilken kändis var du mest sugen på?
kändiz? sugen? ehhh svårslaget i tävlingen om hur oskönt man kan formulera en fråga.

 

Vem saknade du?
ÖHHHH alla personer hemma när man är bortrest, mamma pappa alvin när jag var bortrest med kompizar, Henna som bott i Shanghai, Heddan emellanåt. Kommer inte på någon mer men beror ju lite på vad man menar med saknar och så. Eller vänta va??? vad va det för konstigt filosofisk sak att skriva?

 

De bästa nya människorna du träffade?
Tågluffarkompisar på olika ställen i Europa, folk som bodde på samma hostel, londongrabbarna sista kvällen, alla roliga festivalgäng, kompisars kompisar. Varför är detta extremt okonkreta svar aja. OCH MILLI FRÅN BUENOS AIRES ÅHH HON VAR EN SÅ FIN MÄNNSIKA.

 

Högsta önskan just nu?
Vill inte säga (; Annars inför 2013: okej betyg, ha kvar mina bästa personer i mitt liv, komma iväg härifrån efter studenten utan alltför mycket komplikationer, behålla najsa relationer med familjen fast jag kanske inte kommer bo med (herreguuuu så läskig tanke aldrig bott utan min lillebror???), fortsätta må BRAAAAAAAAAA (ha kul).


HÖJDPUNKTER SOMMAR 2012

Det är helt beckmörkt utanför fönstret precis som kaffet i min kopp BLÖÖÖÖ är så fullständigt jävla trött på vintern nu. Ju mer jag tänker på 2012 inser jag hur sinnessjukt BRA det varit, framförallt april-september ungefär. Här kommer några sommarhöjdpunkter!!!!!!!
 
1. Valborgsfirande i uppsala världens soligaste dag. 2. Paris en långhelg fett fint fan.
 

S!ESTAfestivalen i Hässleholm med bästa jävla gänget åhh dom dagarna <3
 
1. Åkte flak med treorna + va på deras slutskiva (galnaste jävla dagen & natten herregud).
2. Skolavslutning, solsken, Astrids födelsedag och sommarlov vi ba nu börjar vi leva typ.

Hultsfredfestivalen var rrRRRrolig fast jag missade första dagen och allt det där!
Peace & Love ett enda dygn med Lollo och Molly vi såg mumford n sons + hade SVINKUL.
 


1. Köpenhamn en helg med massa massa bra var första stoppet på tågluffen!
2, 3, 4, 5, 6. Åkte till Hamburg, Berlin, Prag, Wien och tillslut Budapest åhhh.
SÅ SVÅRT ATT VÄLJA BILDER pga så galet många bra stunder <33333
 
Emmaboda var lökigt och lite kul emellanåt. Hedvig kanske vill tillägga något antagligen inte. 
 
ALLTSÅ <3 SOMMAREN <3 Varför har man aldrig så kul som då??? Blir så sentimental när jag tänker tillbaka på allt roligt som hände och det här är så jävulskt sammantattat skulle kunna skriva en hel bok om alltihop. Lite mer går dock att läsa tex i festival- eller tågluffkategorin här till höger!
Ps: fatta att vi snart överlevt årets jobbigaste månader IT WILL ONLY GET BETTER.

14 januari

Sho sitter och äter en apelsin/pluggar/lyssnar på musik/funderar på att ge upp allt bara pga pallar inte mer. Ja ja,,, allt går över. Snart studenten och mindre krav eller i alla fall andra sorts krav och flytta härifrån blir nog bra. Apråpå på saker som är bra så gjorde vi (molly andrea fanny jag) världens bästa grej idag: vi bokade en resa till Berlin!!!!!!!!! Åker på sportlovet åhhh megataggen finns inget bättre än att boka rezor

pluggstrezzen

Har spenderat 8 min på att kolla på denna film om att hantera skolstress. Istället för att plugga. Hahahah?? Äger på ursäkter till att inte sätta igång.. Så himla roligt hur det enda jag minns är tipsen "gör andra saker än skolan också" "glöm inte bort att ha kul". Ok, även viktigt att planera, strukturera och inse att man måste lägga tid på skolan. Samt sova ordentligt och inte vända på dygnet. "Våga vara nöjd" tycker jag är ett nice tipz, dock minns jag inte senast jag hade tid att tänka "..hmm är jag nöjd nu?" satteh gör man bara allt i sista sekunden så kommer detdär inte vara ett problem länge. Känns dessutom som att denna lilla video är överfylld av pikar. Till mig men också ganska mycket till Andrea & Molly ang sömnen h3h3. Min slutgiltiga kommentar är azzå visst fett värt men samtidigt måste man ju välja vilka tips som är till mig, tex behöver jag verkligen inte att folk säger åt mig att ha mer kul. Däremot kanske "du MÅSTE faktiskt plugga"(ÅHNEJ mamma läser det här kommer aldrig komma undan henne nu borde inte skrivit det). Nu ska jag till skoli, stressskriva lite uppsatser you know classic life.

 

klagar lite ba

blir så jävla stressad av att se allas olika sumeringar av 2012 pga 1. tycker det är fett kul att läsa men att läsa bloggar är ungefär det sista jag borde prioritera att göra just nu och 2. har inte lyckats producera någon form av sumering själv vilket känns så himla trist. Om en vecka åker jag till Malawi. Inom 1-2 dagar måste jag vara klar med mitt 3-5 sidiga PM, en 3-sidig religionsuppsats som jag inte börjat med och även vara redo att skriva en TENTA. Mitt livs första tenta??? Och jag har INGEN ANING om hur jag ska hinna plugga till det eftersom jag måste plugga allt det där andra. Varför har jag koncentrationssvårigheter, VARFÖR

11 januari

Ville ba visa min nygamla beatLes-tröja som jag klippte av och åTeRinvigde imorse. På sista bilden nickar jag och ler mot min lärare så hon ska tro att jag lyssnar på hennes genomgång om empowerment. Im so snaeky ;))) För övrigt bästa platzen i klassrummet pga 1. mot väggen dvs ingen ser vad som händer på min skärm och 2. vid elementet dvs varmt och gosigt. LOVE LIFE och det är FREDAG FrEdAg fReDaG

PM

Är nog ganska trött på den här bloggen. Älskar den för att jag kan gå tillbaka och kolla på hur bra mitt liv är och har varit och alla roliga resor, festivaler, stunder, helger. Men azzå det känns som att den börjar bli överfylld. Som att vi växt ifrån varandra lite. Skrivit här sedan 2009 likzom så himla länge och regelbundet/nästan dagligen under nästan hela tiden,,, Så sjukt glad att jag gjort det, det är ju svinkul att kunna se på vilka olika sätt jag skrivit, vad jag valt att berätta och allt det där. Men nu vet jag inte längre. Jag ska göra en årsresumé, i owe you that much bloggi, sedan får vi se.  Bilden har inte med något att göra den är får vara med för att den är lite mystisk bara.
 

Jullovet 2012-2013 enligt Instagram


När vi kirrat de sista skolarbeterna gick vi ut på en onsdag. Hela jävla gänget askul vi var fett glada och pepp. Var på Berns för första gången och drack öl ur vinglas och dansade i låtsas-snö (VARFÖR LÅTER JAG SOM SANDRA BEIJER?!?!? ber om ursäkt för romantiseringen).

En jättebakis torsdag sedan vare fredag och skolavslutning, myyyyyyz. Först frukost/fika-häng med klassen sedan uppträdanden och sånt där roOOooligt i aulan. Brandlarmet gick mitt i så vi sprang ut i bara strumpor och stod och frös i snön vilket var lite jobbigt. I övrigt fett fin skolavslutning på alla sätt. Efteråt åt jag lunch med mami och bruuri.


På kvällen på skolavslutningsdagen åt jag thaimiddag med Lollzon, det var nice, vi snacka garva grät (sajk på sista) och peppade inför att hon skulle till NY över jul!!! Efteråt gick jag hem till Molly, hängde med Lola (Andreas katt som bodde där medan Andrea var i Egypt), å så tagga vi (alltså jag och molly, inte lola) till söder! Nille, Jagge, Einar, Ville haka osv osv hade fett kul på Klubb Vandalismmmmm mm :)

Sedan vare julhelgen, softade mest med la familia typ gick långa promenader i snön (jävligt snöig jul), lagade mat, köpte julklappar, var på bio (såg nya Bond tyckte den va fet), sov. Juste fikade med Julia som jag inte träffat på hundra år! Och på söndagen var jag å hälsade på Fanny på jobbet innan jag skulle luncha på blå lotus OCH SÅ. Fin söndag blabla. Sedan vare julafton dvs åt mat, kollade på karl bertil jonssons julafton, packade in paket, öppnade paket, hängde med lillebrorsAn etc. Fick kompis-abstinens så den 25:e dec hängde jag med Molly & Fanny igen obz ja, vi tog en öl. Prata ut om saker och ting la la.

Sedan kom heddan från lund till sthlm vilket ledde till utekväll på sturep (...) med Gabbi hehe. Kul ändå. Kvällen efter skulle vi dricka mjöd i gamla stan, det var jag, fanny, molly, nilas, rufus, molly + hennes syrra, pappa mfl. Fett spännande tänkte vi, hade enbart kunnat vara trevliga om inte personalen varit så dryg. Ja ja, vi drog vidare ganska snart, baCk hOme till söder tyep. Innan Heddi åkte hem slagga hon hos mig, vi myste skrattade åt """det vet du""" och prata om life och andra djupa saker ehhh.


Hade inte koll på dagarna för så äre när det är lov men så insåg jag att det var fredag igen helt plötsligt och då skulle vi på klädbytarfika hos Estrid. Minns att det var crazy-cold påvägen dit samt att vi alla mådde mer eller mndre skit, hate:ade på livet av olika anledningar. Hur som helst, blev bätte när vi kom fram, fick en kopp te/kaffe och världens godaste morotskaka! Extremt mysig tillställning, hon hade bakat SÅ satsiga grejjer och fick fanimej några bra plagg med mig!!
 
Annars vare sista helgen på året, hängde med kompizzar och allt som vanligt förutom vissa saker som inte var som vanligt, att Andrea inte var hemma exempelvis. Och andra saker, typ att må som en berg och dalbana även om det mest var in a good way för min egen del vilket jag såklart inte riktigt uppskattade. Äger på att oroa mig :))) Gjorde mycket roligt/mysigt tex drack kaffe på Fannys café, åt middag hos Molly, lyssnade på Monica Zetterlund en hel kväll så himla loligt etc.

Nyår var fan nästan bara bra och fint. Åt middag hos ruffe med gänget ovan vilket var superMYSIGT blabla sedan hängde vi runt hos andra, vid tolvslaget var vi på mosebacke sedan efterfiesta hos nille. En av höjdpunkterna var när en man på tunnelbanan kommenterar att min ena lösögonfrans håller på att att lossna helt utan att vi sagt ett ord till varandra (?) och vi börjar skratta åt honom och ba HAHA ÄR DU LÖSÖGFRANSEXPERT ELLER??? DU VET ALLT OM LÖSÖGONFRANSAR VARFÖR HAR DU INTE PÅ DIG NÅGRA?? osv. Då blev han tyst. Några timmar senare var vi påväg hem med LalEh in da earz = soft.

Första veckan på 2013 spenderade jag som sagt på bommersvik med bland annat de asnajsa brudarna på första bilden ovan. Många jättebra föreläsningar och paneldiskussioner (samt några mindre bra), softa ssu:are, bra samtal, för lite sömn, massa internskämt OCH SÅ VIDARE.
 
Lovet avslutades med att åka hem till sthlm och återförenas med kompisarna fett fint. Var inte alls utvilad när skolan började men det var värt det, drack svart kaffe och tog 4:an till Globbe igen. Feel like going hoooooome osv. Det här blev kanske inte världens bästa, och definitivt inte mest detaljerade, sammanfattning men får ta det jag (instagram) har. Inser dessutom att trots denna jobbiga årstid har lovet varit BRA och livet e nice.
 

9 januari

Onsdagar är veckans jobbigaste skoldag och nu är skolan slut and i'm still alive!! Det där med att gå på mattestödet imorse gick inte jättebra pga sv 20 min för länge, blev sen, bestämde att det var ovärt att vara där i 40 min => la mig i soffan med Fanny en halvtimme innan vi började istället jajajajjaja första försöket, måste ju få ta lite tid att få in en rutin. Sedan hade vi en riktig mattelektion, läraren snacka om att derivera (längtar till om ett halvår när jag är klar med matte C och kan gå tillbaka i bloggi, läsa det här och ba NEVER EVER derivata nånsin igen). Nu i eftermiddag har vi haft engelska. Vi kollade på en djup fransk film som heter "White Material" och kunde ej fokusera, fick en kkänsla av att jag sett filmen förut men kan inte placera när/i vilket sammanhang. HAR INGET MER ATT SÄGA ska tagga till friskis nu, längtar till det är helg, både Fanny och Molly ligger på golvet omkring mig, nu lägger dom sig i vad jag ska skriva, här är Mollys förslag på nästa mening: "Andrea fixar kåren." Jättebra mening.

8 januari

Allt är mer eller mindre bra men ändå BRA. Är fortfarande trött efter förra veckan, och ASTRÖTT på att höra mig själv säga att jag är trött. Har så himla mycket plugg jag borde gjort/tagit tag i tidigare/åtminstone börjat med. Sista dagarna på bommersvik var såklart de bästa, blir alltid så, åkte hem och tänkte att jag älskar SSU fan va fett det är att jag är med och fan va mycket jag fått ut av det senaste åren. Sentimentalt att säga hejdå till alla som ska åka hem till alla olika platser i Sverige för ingen vet när vi ses nästa gång. Men lärde oss massor och hade jävligt kul trotz everything. Idag är det tisdag men inte vilken tisdag som helst utan första dagen på sista terminen på gymnasiet. AAAH ALLA KÄNSLOR JAG DRABBAS AV NÄR JAG TÄNKER PÅRE!!!!!! Hängde med projektgruppen och läste om Malawi som vanligt osv. Sedan promenerade hela klassen längs vattnet till Andrea (som btw kom hem från Egypten igår så skönt att ha henne i min vardag igen efter tre veckor <3) där vi hängde, lekte, snacka, åt middag med mera. Om två veckor är vi allihop nånstans på den malawianska (säger man så?) landsbygden. Tror jag? Eller är vi i Lilongwe först? Hur som helst var det en trevlig tiSdagskväll även om vi höll på att falla ihop av trötthet efteråt. Ligger in ma bed now ska soviii pga har ett nyårslöfte som är "gå på mattestödet kl 08 innan skolan varje onsdag", från och med imorgon dvs ska upp tidigare än vanligt. La la laa trött trött trött.

4 januari

Hej hej så himla varierat bloggande jag håller på med!!!! Sajkiiiii. Hur som helst, är på kuRRRs på bommers vilket är spånnande, intressant, lärorikt, roligt men också lite jobbigt pga saknar mina kompisar, borde plugga men hinner inte osv. All tid mellan 9 och 21 är schemalagd varje dag. Sedan ska det ju ätas frukost innan nio, kanske duscha, kanske träna (ja okej bara idag jag var så ambitös att jag drog till gymmet med Klara innan frullen dvs halv åtta but still). Efter 21 ska man vara social med mera (finns liksom säkert 120 andra ssu:are att hänga med.......) samt förbereda roliga grejer inför den såkallade rEvYkvällen. Som är imorgon. Jag är torr och ser till att lägga mig vid tolv varje dag dock. VILL SÅ GÄRNA VARA UTVILAAAAD. Nu kommer nån av mina rumskompisar, pinigt att blogga h3h3 kanske återkommer nu när jag faktiskt plockat fram datorn för första gången (kom i förrgår). Natti så länge eller nåtttttt. JUSTE SKULLE JU NÄMNA MIN GOSIGA PYJAMAZ SOM JAG HAR PÅ MIG. Nu har jag gort det. Jobbigt det vore om jag var likblek på bilderna, skyller på dåligt ljus och att det är pittvinter.

1 januari

jag har inte ens börjat på någon form av årsresumé vill göra det så det kommer nog.
 
Annars fattar jag inte vad som händer jag bara orkar inte blogga nånsin vet inte om det är något med lovet eller så kanske bli bättre. Får panik när jag tänker på ett liv där jag inte dokumenterar det jag gör?? är det dit jg är påväg?? jizzzes måste ta tag i det här. Anywayyyyy, åker bort imorgon. I fem dagar ska på kurz så sjukt jävla fest!!!! skoja men kan bli kul. Antar jag. Är så himla trött nu att jag vill sova i trehundra år vilket jag alltså inte kan pga ska ta buss kl 11 imorn. När jag kommer hem börjar skolan igen.. Och vardag.. och hundratusen saker jag måste göra hela tiden. I natt när det blev 2013 var jag så himla hoppfull och allt kändes fint och bra så kanske blir ett bra år ändå har bra personer i mit liv

RSS 2.0