classic bakis-häng med mera

 
Asså åhh bilden <3 hahhahhhh!! Den är tagen förra helgen på Fannys café och är en sjukt bra beskrivning av lördagen 22 september. Och typ ganska många andra lördagar i våra liv. Jag och Molly hängde där för att återhämta oss. Dagen innan hade vi ätit jättegod middag som Rufus lagat sedan hängt på ett ställe på drottningsgatan (för vår kompis mfl samlade in pengar till att göra en film och hade bar där den kvällen). Efter det borde vi åkt hem och lagt oss. Andrea och Fanny gjorde det. Dom skulle ju jobba tidigt dagen efter. Jag och Molly skulle inte jobba. Så vi drog inte hem. Istället åkte vi mot hellströms för Rufus var där men sedan var han inte där längre. Vi lurade en selecta-automat i gamla stan (fick varsitt paket tuggummi till priset av ett). Efter det åkte vi till Dovas för att hänga med Jon och hans kompisar. Alltid dovas. Ja ja så kan det gå och så mådde vi dåligt när vi vaknade. Fanny var också trött vilket syns på bilden så vi bestämde att vi skulle vara hemma med våra familjer nästa kväll. Jag kollade på film med pappa, det var asnajs. På söndagen var jag utvilad, jobbade och åt middag med farmor. Soft helg.

Om Labbrockar

Något av det sämsta jag vet är naturkunskap. Kan ej förklara varför men det har alltid varit mitt hatämne i skolan. MEN NI VET JU HUR DET ÄR, INGET ÄR BARA DÅLIGT OSV. Och det finns få saker som är så kul som när vi ska labba och måste ha på oss labbrockar och skyddsglasögon. Jag ÄLSKAR det!!!!!!! Känner mig som en jätteviktig forskare. Kan dessutom vända mig snabbt så rocken fladdrar bakom mig vilket är svinkul. Dock går jag som bekant samhällsvetenskaplig linje dvs spenderar extremt lite tid i NO-salarna. Tycker egentligen inte att labbandet i sig är så roligt men vi gör det ju så sällan så det blir typ fest varje gång. En enda gång förra året fick vi ha på oss labbrockar (då bloggade jag också om det hehe, kolla här). Och så idag, när vi skulle vi destillera alkohol, så fick vi återigen spatsera runt i dom en timme. Bestämde att jag bara måste köpa en egen samt ha FF (forskar-fest) för att ha en anledning att ha på mig den :))))) Återkommer när jag vet var labbrockar går att köpa!!!

Veckan enligt Mollys instagram

I måndags skrev vi en uppsats om kulturmöten så snabbt vi kunde, åt lunch och drog till Goldenbest records (bild 1) där vi spelade in en askonstig grej åt Far & Son (Frej Larsson & Simon Gärdenfors). Dom är dock så jävla roliga så det var kul trots att det tog hela eftermiddagen. Kl 18 var jag på sosse-möte för att gå igenom motioner inför ett möte i helgen och efter det åkte jag till Andrea där även Molly, Rufus, Nilas var (hennes syster hade middag/mingel/häng med sina polers pga hon är i sverige just nu). Åt middag, drack vin och hade fett trevligtttt. På tisdagen hade vi nästan inga lektioner, tog skolfoto med festkomitten (bild 2) fett fina med glitter och ballonger!!
 
Onsdagen var det skolfoto med klassen och detdär, på eftermiddagen engelskaskrivning omg omg var nervös men visade sig ej vara så läskigt sedan fikade vi och sprang på Frej Larsson igen. Igår, torsdag, hade jag svenskaskrivning hela förmiddagen, seminarium på södertörn på eftermiddagen sedan var jag barnvakt! På kvällen såg vi Hungergames hemma, jag och mamma har läst boken samtidigt -> diskuterade filmen och jag kände mest att det INTE var som jag tänkt mig. Inte en dålig film. Bara inte som jag tolkat boken. Idag är det fredag igen, helt jävla crazy att det går så fort?!? Jag, Fanny och Molly hängde i soffan på håltimmen och skissade på vår tattoo som vi ska göraaaa så spännande!!!!!! Har även labbat (ska berätta mer om det haha) och nu ser vi en film om en brud som valt att bli nunna. Sedan äre helg osv :))))

grå-svart, svart-grå


Onsdag: sammetstajtsen + en soft tröja som jag kanske råkade köpa på gina för några veckor sen...

Torsdag: ljusgråa jävla tajtsen + en svart topp eller vafan det kallas och långa mantel-koftan.

Tågluffff Del 7 - Mer Berlin


Vi var ju i Berran nästan en vecka (vi älskar staden) så vi hann med ganska mycket!!!
Oftast hade jag inte med mig kameran så har ej så mycket foton MEN ÄNDÅ NÅGRA.



Hängde till exempel en massa hemma hos Rakel & Andrea (speciellt på balkongen). MYS.
Åkte tunnelbana i solnedgången (och i soluppgången en gång när vi badat i floden, spree).

Har jävligt många roliga stories som kanske kommer upp efter vart. Eller kanske aldrig.
Ovan är från när vi klättrade över ett trasigt staket in på en övergiven nöjespark.
Rufus och hans kompisar var förresten i Berlin samtidigt vilket var askul!

skolfoto 26 september

Idag har vi tagit skolfoto! Det är alltid en så komisk situation. Först singelfotot, "upp med hakan, lite mer, nej inte så mycket, lite mer till höger, sträck på ryggen, bak med axlarna, vrid liiite på huvudet, stopp, lite mindre.. och så LE!". Sedan äre klassfotot, alla ska placeras i rader. Efter längd. Alla långa står längst bak på en bänk och en rad i mitten där mellanlängadrna får stå. Jag väntar. Tills de absolut kortaste får sätta sig längst fram. Händerna i knät. En impuls att göra fulaste grimasen jag kan komma på. Avstår. Ler istället. Försöker vara snygg. Skrattar nervöst mellan bilderna. Skäms trots allt lite över pose:andet. Och så efteråt går vi därifrån och VET att även om det, i bästa fall, blev någon helt okej-bra bild så är det ingen som kommer vara helt nöjd. Samma sak varje år :))))) Det var dock mer spännande när vi var yngre och det alltid var någon rolig jävel som typ pillade på sin kompis, gjorde kaninöron på raden nedanför etc. Fick aldrig möjlighet att uppleva det eftersom jag, som sagt, alltid fått sitta längst fram. Men ändå. Fotografen fick ta om.. Och ta om igen... Den lilla koncentration som fanns försvann långsamt... Tills ingen kunde vara still och dom fick nöja sig. Vilka tider det var, låg- och mellanstadiet. Så mycket jobbigare men hade ändå SÅ KUL.
 
Nä nu ska vi äta lunch. Kolla min mind map inför engelska provet i eftermiddag, känner mig ambitiös!!!!!

Om Podcasts

Tänkte bara nämna det här med podcasts, att det är rätt najs. Sånna här saker går ju i perioder och jag har inte lyssnat jättemycket på podcasts innan. Vet inte om det är en bra grej att hålla på och ångra saker så istället för att göra det så kan jag ju vara glad att jag börjat med det nu :)))))) Jag gillar ju radio. Förut lyssnade jag på radio flera gånger om dagen, morgonpasset på morgonen och sedan hade jag alltid några nedladdade program (från SR:s app) som jag lyssnade på vid andra tillfällen. Typ på bussen. Eller tunnelbanan. Till exempel. Men gör inte det längre för jag hinner typ inte??? Krävs att ta sig tid att gå igenom olika program och välja vad som är värt att lyssna på (finns svinmycket bra asså verkligen FÖR mycket) och så äre så gött att lyssna på musik också. Jävligt gött faktiskt. Det funkar även bra i alla tillfällen eftersom jag ej behöver tänka eller koncentrera mig, lyssnar jag på ett radioprogram vill jag ju hänga med/hinna lyssna på hela OCH SÅ. Sjukt omständigt. Dessutom var SR:s app så jäkla krånglig, typ stängde av sig själv, vägrade starta etc. Så jag slutade med det där. Tills jag häromdagen insåg att det går att lyssna på podcasts via itunes vilket funkar asbra! Plus att det finns en topplista så det är bara att gå in och välja nån därifrån som verkar kul och så finns det en massa program att lyssna på! Vilket innebär att det tar jättelång tid innan man behöver fatta beslut igen, angående vad som är mest värt att lyssna på. Det var bara det jag ville förmedla, jävligt orginellt tips... Och nu ska jag plugga istället.

25 september

Idag är det tisdag och jag har sovmorgon så jag dricker kaffe och lyssnar på mumford & sons nya album så himla fint faktiskt, blir sentimental (vilket jag inte lyckas förmedla på fotonaAa). Känns väldigt vintrigt men den känslan är ju svår att komma ifrån just nu *tiTTar uT gEn0m föNstRet & bLir dEpRimEraD*. Skoja. Är ej deprimerad. Utan typ rätt glad som ni ser. Igår var en så jävla kul måndag!!! Plus att jag får lön idag. Och dricker ur min favvokopp lulzzz. Litelitelite jobbigt att vi har svinigt mycket i skolan den här veckan. Men sånt överlever vi ju.
 
DÖR PÅ HUR TRIST DET HÄR INLÄGGET BLEV........

COVER PHOTO

Hahaha asså jag skäms över att jag ens ger facebook såhär stort utrymme i mitt liv (men det är väl inte en hemlighet att jag hänger där fett mycket la la laa internet-generationen). I alla fall, NÄSTAN varje dag måste jag hindra en impuls att byta cover photo. Minst varje dag hittar jag alltså en ny bild som jag vill ha som cover. Och det går inte att byta varje dag, vore ju pinsamt??? Borde kanske inte bry mig så mycket utan bara byta när jag villlllllll. Men fatta i praktiken, minst 7 bilder på en vecka. På ett år blir det över 360 bilder i mitt cover photo-album. Efter en snabb undersökning bland mina facebook-kompisar kan jag konstatera att de flesta har mellan 5 och 10 bilder i sitt cp-album (skön förkortning det blev). Vågar ej sticka ut och hindrar därför mig själv från att byta nästan varje gång. Men idag när jag satt och kollade lite på fotona jag är taggad i, och som vanligt hade jävligt roligt när jag kom till Mollys album från vår tågluff i somras, bestämde jag mig för att tillåta mig att byta cover. FEST. Nästa problem blir liksom vilken bild jag ska välja? För att kunna lösa det började jag med att välja tre bilder jag tycker är najsa. Var ju tyvärr tvungen att välja bort 2 (...) men sedan tänkte jag att jag kan ju lägga upp dom här också! För dom e så kul. Och så får alla vara med. Let's have a look:
 
Visste ej vad det betyder men bilden är cool så jag frågade pappa, översättningen var så pass oklar att det typ inte finns någon poäng med att skriva ut här men handlar om himmlen. Vilket alla fattar även om man/en inte kan tyska. Finns säkert en väldigt djup och vacker mening bakom det här.
 
Här är jag och Andrea första kvällen i Budapest. Vi skulle till en klubb med takterass och behövde därför gå uppför massa trappor för att komma dit. Då inser vi att en i gänget är skadad och ba men shit stackars dig och "we can carry you!!!!". Han hade ett skavsår på hälen. Men ok. Till storyn hör att vi ett par dagar innan träffade några killar på rullskridskor som hade problem att gå nerför en trappa till tunnelbanan. Och vi erbjöd oss att bära. Dom skrattade men vi insisterade. Så det blev en grej detdär med att bära folk.
 
Här är bilden jag valde. Kan inte riktigt förklara varför det blev just den men gillar känslan den förmedlar. Me & Molly @tuben.

min softaste outfit

Kom hem för någon timme sedan (efter att ha bakishängt på Fannys jobb hela dagen <3).
Bytte om till pyjamas. Kan vara ett av dagens bästa beslut. Så himla gosiiiiigt

21 september bror

Så himla kul mittenbilden blev hehehhehhhe, jag skulle fota när jag drog ut toffsen ur håret, halvnöjd med resultatet men har inte tid för en "tAkE 2". Annars älskar jag photo booth för att jag kan ta om hur många gånger som helst. Älskar egentligen photo booth på alla sätt typ. Skulle kunna blogga photo booth-bilder tre gånger om dagen utan problem. Ska kanske börja med det. I alla fall en gång per dag. Hehe. Är i en sån period nämligen, ba vill berätta ALLT för bloggen (nästan), kommer säkert gå över snart. Men hoppas inte. Nä nu ska jag sätta igång att sminka mig, byta om etc, ska va hos Ruffe kl 18 för middag! För det är ju fredag idag WOHO! Den här veckan har varit intensiv må jag säga mvh varit på södertörn tis och torsd, jobbintervju på em och föreläsning om politiskt ledarskap på kvällen (tisdag), pluggat, varit i vanliga skolan, barnvaktat (torsdagkvällen) OCH SÅ VIDARE. Händer mycket i helgen också. Och nästa vecka. Men det mesta är så himla kul (tex tAgGa måndag, återkommer med vad som händer då) SÅ DET GÖR INGET ATT DET ÄR MYCKET PÅ EN GÅNG. Är helt uppe i varv!!!!!!! Hejdå.

3, tre, så himla kul med listor

 • Tre saker jag inte förstår mig på: SD, varför jag ej gått på toa än?? Sånna som kan koncentrera sig på att plugga hur länge som helst???
 • Tre saker som finns på mitt/skolans skrivbord/bord just nu: min ryggsäck, Mollys dator, tekoppar.
 • Tre saker jag gör jag just nu: pluggar inte, lyssnar på far & son, kissar snart på mig. 
 • Tre saker jag vill göra innan jag dör: bo på olika najsa ställen i världen, ha ett roligt jobb, ha en egen lägenhet.
 • Tre saker jag kan: simma, vara asjobbig, duscha jävligt snabbt.
 • Tre saker jag inte kan: viska, vissla, sjunga. 
 • Tre saker jag skulle vilja lära mig: prata spanska (!!), surfa, vara solbränd hela jävla året.
 • Tre saker jag tycker om: festivaaaal, fest och festliga människ00r.
 • Tre favoriträtter: falafel i Berlin, mammas spenat & fetaost-pasta, kryddig soppa. 
 • Tre favoritlåtar: Kärlek vid sista ögonkastet - Maskinen, Emmylou - First Aid Kit, Cordelia -Daniel Lemma TILL EXEMPEL.
 • Tre favoritminnen: JÄTTESVÅRT men om jag ska välja några: Natten med Molly, Andrea, Rufus när vi bla var på berghain (plus resten av tågluffen!! och alla andra AWSM resor <3), när jag och Fanny började skratta samtidigt första gången i klassrummet och på konfan när vi (ch2ept2 dvs konfagänget) låg i en hög på en pytteliten balkong och asflabbade medan vi blev jagade av en "ledare".

 

          snodde denna sjukt intressanta lista av hanapee


sista sommar!-helgen pt 3

Part 3 alltså, tre st inlägg om denna helg. Ett helt eget inlägg om söndagen trots att vi inte ens var på sommar! då. Eftersom det var söndag. Måste bara knyta ihop det här, berätta om slutet på äventyret med jackan. Alltså, på söndagen gick jag upp efter 5-timmars sömn, tvättade en tvätt, mådde helt okej, åt helgfrukost och åkte till jobbet. Efteråt drog jag hem till Fanny, köpte en kaffe och så satte vi oss vid Nytorget. Ni ba varför då? Jo, vi skulle nämligen möta min plånbok- och jackRäDdare. Han dök upp med min jacka i handen och jag tackade så jättejättemycket. Tyckte det, tillsammans med bilden från promenaden efteråt, blev ett väldigt passande slut på bloggandet om helgen. Hehehehhh. 

sista sommar!-helgen pt 2

Lördagen var en mycket seg dag, hade många, långa, roliga konversationer with ma babes (Molly, Fanny, Andrea) och skickade videoklipp till Hedvig. Annars gjorde jag inte så mycket alls faktiskt. Tills klockan blev 17.30. Då duschade jag aNd gOt rEaDy. Kl 18 träffade jag Mollsan (som inte varit med kvällen innan för då var hon på landet) och åkte till Söder (såg Gina Dirawi som är C00LAST EVAAH). Gick hem till Fanny, Nilas kom också, och vi satte igång Le Mexican Night med tacos och drinkar (satzsiga gosisar vi är). Sedan kom några tillllll (Andrea, Jagge, Amanda, Astrid, Edvin, Clara + henens kusin mvh nAmE-dRopArn). Chilla, snacka, lekte lekar etc, några drog vidare, vi ba jaha okej och vad gör vi nu?
SEN BA OK LETZ GO TO SOMMAR! IGEN LOL WHATEVER YOLO. Kanske inte verkar som en biggie men jag hade inget leg (eftersom min plånbok låg i min jackficka, hemma hos han som räddade jackan från dansgolvet). Var därför tvungen att åka hem till min snälla fina mamma och hämta passet. Fanny följde med och vi var så himla snabba, fram & tillbaka på 50 min. Drog upp resten av gänget ur soffan och så var vi på G igen. Nästa problem var att det var sista kvällen denna säsong dvs sjuuuukt mycket folk. Och klockan var halv ett. Och kön var aslång. Och dom sa 200 pers måste gå ut om ni ska komma in. Vi sa driver ni? Sedan gick vi till kön för dom som står på listan. Molly & Andrea sa hej vi har varsitt sommar-kort och så har vi tre kompisar, vi fem vill komma in. Då kom vi in. På 3 min. Utan att 200 pers hade gått ut. Det var vi nöjda med.
Vi var där till stängning, träffade skitmycket kompisar tex Lollo-bby!!!! På långt håll ser vi en maskinen-jacka, den sitter på en kopia av Frej Larsson. Han älskar maskinen och vill ha ett allvarligt snack med Fanny. Visar sig att han blivit utslängd från en fest av riktiga Frej men han är trots det ett troget fan. Det var det han hade att berätta, i övrgt lyckades han aldrig komma till poängen. Fin va han i alla fall. Utöver allt annat så vare ett sentimentalt (sajk) förväl till hiphop-golvet. Vid 03.30 sällskapade jag med Anton (aka längsta personen jag känner), vi garavde hela vägen hem.

sista sommar!-helgen pt 1

Skolveckan avslutades med hetsiga diskussioner om var vi ska ha vår studentskiva, och hur den ska anordnas. Jag gick efter ett tag (skulle hälsa på pappa istället). Blev uppdaterad om besluten via sms... Hur som helst, funderade på framtiden med Sara på eftermiddagen innan jag tagga hem, duschade, bytte om, åkte till Fanny. Vi åt middag och tog ett snack om livet etc. Drack vin, jävligt nöjda med att det var fReDag! Sedan mötte vi upp Elsa och drog till SOMMAR! Det var avslutningshelg där (dvs nu är det höst for realzz). Efter en stund började fler kompisar droppa in, Nilas, Edvin, Andrea, Einar, Ville (d3t är d0m, + jag & Fanny 0fc, som e på bild3rna n3dan). MED FLER typ Indra! Och så Simon (0bz hand3n). Hade KUL tills jag insåg att jag tappat min jacka (nej betalar ej för garderob, bär runt på den istället), då var klockan elva-tolv (h3h3 vi var alltså där fr halv åtta). Letade, letade, letade. Kaosade tills jag loggade in på fb och ser att någon ba hej jag har din jacka i djbåset på Dörr! (ett dansgolv) och jag andas ut. Mötte förresten Rebecca & Alice påvägen hem... Det var kul... Väckte pappa också pga hade inga nycklar... Inte lika kul....

Hungergames (trilogin)

IDAG HAR JAG VARIT I SKOLAN. EFTER DET HAR JAG TRÄNAT.
NU SKA JAG LÄSA (obs är inte svettig, håret är blött pga duschade just)
Asså ok, den här boken har förändrat mitt liv. Faktiskt. Saker som ändrats:
 • jag sminkar mig inte på vardagsmornar (utan använder tiden till att läsa)
 • jag stänger av datorn & lägger mig i sängen cirkus 22 varje vardag (för att läsa)
 • jag kollar inte på tv överhuvudtaget (kollade rätt sällan innan också iofs)
 • jag använder mina glasögon jättemycket oftare (eftersom jag läser)
 

Tågluffff Del 6 - en dag i Berlin ba


En av de första dagarna i Berlin bestämde vi att det var en museumdag. Dagen började med att vi inte hittade ett enda billigt ställe att äta lunch på, blev sjukt irriterade. Tillslut kände vi okej vi lägger en hundring och äter här ändå och sätter oss på en uteservering. Då säger dom att det ej serveras mat utomhus (??) och när vi ba OK VI GÅR VÄL IN DÅ så säger dom att köket stängt!!?!!?! Tillslut hittade vi i alla fall ett mysigt ställe där vi åt varsin jävligt god pasta. Efter det var vi gladare. Å så var vi på muséer som ni seeEeer.

Tågluffff Del 5 - åka till Berlin

En natt i Hamburg som bestod av en flaska vin på en café, några grabbar som sa att det finns ingen fest i Hamburg på en måndag "åk till Berlin" och sedan bjöd oss på öl på en bar, vilket ledde till långa, djupa samtal och berättelser om våra favoritplatser i Indien (hehe). När de skjutsa oss hem sa vi "here's our hostel" på första bästa ställe, hoppade ut, tackade så mycket och gick in på vilken-klubb-som-helst för att dansa en massa timmar, hamna i djbåset och komma hem på kl 07, nästan inte hinna sova och så var det bara att packa väskan och säga hejdå till våra rumskompisar för att gå till tågstationen igen. Det var dags för Berlin!!!!
Reste hela dagen, kom fram helt genomslitna, trötta, äckliga, hungriga.
Fick stoppa kläderna i tvättmaskinen (första gången på resan) + duscha & äta lagad mat!!
Vi bodde nämligen hemma hos ett par absolut superbra brudar i Neuköln. Bästa Andrea nr 2 & Rakel:

När vi återgått till att vara åtminstone någerlunda välmående gick vi till Tempelhof.
Gamla flygplaten/stor gräsmatta precis utanför Rakel & Andreas hus. Så mysigt!
Jag och Andrea
Molly
Solen började gå ner och vi var så extremt trötta. Gick hem, åt kvällsmackor, sov.

18 september

Idag är mazza av mina kompisar från skolan HELT lediga. Icke jag. Sitter på Södertörn och lyssnar på första föreläsningen i kursen :))))) Är helt slut i huvudet för jag har antecknat sjukt duktigt i en och en halv timme. Ger upp snart. Det är intressant men så jävulskt mycket info på en gång!!!!!!! Vet inte om jag gillar det här med högskola, är jätteful på södertörnskortet jag fått... får ingen skollunch här... längtar hem till Globala.....

17 sept ugglor & kidz



Här är jag på skoltoan (och Molly i spegeln hejhej), fotade där inne pga skämms fett mycket över att sitta och fota mig själv på lektionen eller i korridoren. HEHEHE!!!!! Idag är det i alla fall måndag, ny vecka, haft en superkul helg (hänt massa saker?? och det slutade bättre än väntat, ska berätta men har i alla fall har hopp om mänskligheten). Lägg märke till ugglan på mitt halsband, han e fin.
 
Nyss hade vi psykologi, snackade barnuppfostran vilket var mycket intressant. Har så himla många smarta klazzisar trots allt! Vi diskuterade denna artikel ("skamvrån eller vettigt verktyg?") som handlar om metoder med straff och belöning typ att kidsen får en guldstjärna om de städer rummet och efter 10 guldstjärnor får dom ett gosedjur. Tycker personligen att det är kefft. Att straffa med "skamvrån" och liknande, eller belöna med guldstjärnor, blir märkligt eftersom det ej hanterar själva problemet. Anedningen till att lära sig städa rummet är väl ändå att det är oskönt att leva i ett smutsigt hem? Anledningen till att inte komma hem för sent på kvällen är att det kan vara farligt att vara ute sent alt. föräldrarna blir oroliga om de inte vet var deras unge är? Tror snarare på att med logiska förklaringar berätta för barnen varför de ska, eller inte ska, bete sig på ett visst sätt. Så de förstår. Annars blir barnet förmodligen snarare lack på sina päron och tycker de är dumma, varför göra som de säger då liks00m? Jepp det var det, hört att ugglor står för klokhet på nåt sätt, känner mig inspirerad. Nu äre relgionskunskap, borde anteckna. Herrå.

sätter bronskant på tillvaron

 
 

Hela jävla veckan typ!!!!!

WHAAT A WEEEK itz beEEn! Varit på jobbmöte i saltsjöbaden vilket betydde gå upp kl 06 i måndags och jag, som sovit 5 timmar per natt hela helgen, höll på att falla ihop av trötthet efteråt. Så jag gjorde precis det. Åkte hem, föll ihop i soffan (känner mig en smula oskön som drar upp veckans trötthet igen, kan ha gnällt en del hos ma fRiEnds redan,,,). Det påverkade hur som helst resten av dagarna också. Vilket, tillsammans med mitt obsession with hungergames, ledde till att jag konsumerade becksvart kaffe varenda morgon. För att ens orka ta mig till skolan. Det har dock inte bara varit jobbigt. I tisdags fick jag en kul födelsedagspresent av Rufus, Astrid, Nilas & Jagge. HEHEehh loLLLLL.
 
 
Efter skolan satt jag på "ett café på hornsgatan" (ehh hehe jaaa vårt nya stammiz-ställe som jag ska berätta om någon gång... kanske...) med Fanny & Molly. Fabian kom förbi och sa hej för han hade druckit öl och firat sin födelsedag på andra sidan gatan. Kul! Även två grabbar från Mash up International verkade vilja säga hej. Dom gick förbi oss (minst) fyra gånger inom mindre än en timme. Men det var ju bara kul för vi älskar att spotta kändizzar. Efter det äventyret mötte jag upp Andrea vid plattan, lekte med en hund och lyssnade på en manifestation om årsdagen för militärkuppen i Chile. Tills vi skulle gå. Till sosse-studenternas möte/föreläsning, så vi satt där, drack kaffe och lyssnade på "Kerstin Jacobsson om samhället & medborgarna" (hon har skrivit en bok på det ämneeEEt också). Det var en lärorik och rolig stund sedan var vi mogna och sa nej vi ska inte dricka öl ikväll för vi ska hem, sova och sköta skolan :))))
 
Onsdagen var en trött dag som började med mattelektion (...), på eftermiddagen blev det lite roligare för vi skulle kolla på film. Warm Springs om Franklin D Roosevelt för det ska vi skriva en uppsats om i Engelska. Satt kvar i skolan flera timmar efteråt (åtminstone två) och ba var fett duktig (eller inte, gjorde klart en läslogg jag borde kirrat tidigare MEN ÄNDÅ). Å så var jag på Friskiz, tränade, åkte hem och åt middag med papi och br0r och så var det med den dagen. Igår, torsdag, hade vi en massa sköna (...) lektioner så som naturkunskap (se förra inlägget) men även psykologi med mera men jag var dålig på att koncentrera mig. Efter skoli skyndade jag mig för att hämta kidsen-jag-barnvaktar i skolan, gjorde läxor med dom, tagga hem, snackade om viktiga saker med Luci och sov JÄTTEBRA och ordentligt för första gången denna vecka. Dvs FreDag bLiR asNajs!!!!!
 
BESTÄLLDE ÄVEN ETT VUXEN-BANKKORT I ONSDAGS, FICK HEM DET PÅ EN ENDA DAG SÅ HIMLA SNABBT JOBBAT!! JAG SKA AKTIVERA DET NU SAMT RINGA & FIXA LITE JOBB-IGA SAKER SÅ ALLT ÄR KLART INNAN HELGEN! helghelghelg <3 <3 <3

13 september


Tja, vi har naturkunskap. Lär oss om koldioxid, natrium, bikarbonat, oxider, kalciumkarbonat och har högläsning om bisfenol A som tydligen är fett skadligt. Det är superdupertrååååkigt. Dock har vi ockuperat soffan vilket är jävligt mysigt!!!!! Dessutom har vi snart lunch!!!! Vi får thai-käk typ nudlar n shit tyvärr i kokosmjölk. Gillar ej kokos. Men sånt e livet. Kunde va värre.

onsdag igen kompisar

 • jag ligger back massa timmars sömn, sjukt jobbigt, vill bara sova.
 • en av anledningarna till sömnbristen är hungergames som jag läste ut i måndags.
 • jag har börjat på bok 2 i serien (älskar att va INNE i en bok ba läser hela tiden).
 • skolan är igång for real och jag försöker keep up, ganska kult oftast i alla fall.
 • NU SKA JAG LÄGGA MIG, LÄSA, SOVA, I ÖVERMORGON ÄRE HELG IGEN.

classic helg-sammanfattning!!!!


Först var det fredag och jag skulle ha middag with ma friends. Fanny, Molly och Andrea kom och lagade mat + lyssna på maskinen med mig tills Jakob, Nilas, Astrid och Amanda dök upp. När alla ätit och druckit vin lite grann blev stämningen mystisk. A-drea försvinner och M-ly & F-ny ger varandra konstiga blickar HEHE så kommer dom med ett kuvert. På det står det "vår resa tillsammans har just börjat". Det innehåller 4 biljetter till Oslo!!!! Om en månad!!!! Blev så sjukt GLAD & TAGG. Sedan ger dom mig en present till, i den ligger 4 biljetter till Maskinen!!!! På Annexet!!!! Världens bästa födesedagspresent <3 <3 <3 Jag ringer mami och berättar, är supermegaglad. Ett par timmar senare kommer Lucia innan hela gänget drar till Slakthuset. Stannade inte så länge (....), drog till Lion Bar vid hornstull (hahahha), får reda på att afasi är på Berns men kommer inte in där pga 20/23-års gräns så vi efterfestar hos Oscar istället....


På lördagen hängde vi på Fannys café nästan hela dagen och hade sjukt trevligt/kul. Det var även Bondens marknad så vi gick förbi där. Tävlade med Andrea om vem som kunde nudda fulaste hunden, en tant blev sur på oss och Oscar tyckte vi var eb :)))) Åkte hem, bytte om, försökte tagga till och mötte Molly vid sommar! och där var det ju rätt kul (trots att jag var astrött) pga att hiphop-golvet är najs!! Träffa lite olika roliga människor och några mindre roliga. Familjen spelade också men pallade ej (precis innan vi drog tog vi oss dock längst fram, vet inte hur det gick till men orkade bara lyssna på en halv låt). Sjöng ja må han leva för Frej Larsson på tunnelbanan hem.


Och min söndag bestod av jobba, vara sur för att jag missa saltsjöbanan (låter inte så jobbigt men jag var kissnödig, mina hölurar var trasiga och jag hade skitlite tid), dricka kaffe hos Fanny igen för vi älskar att hänga där dock mycket kortare visit denna dag för jag skulle heM till La Familia. Och det var den här spännande helgen fyfan vilket roligt liv jag lever ändåÅÅå, gillar att va 18 tror jag!
 

borde må jävligt dåligt denna morgon...

..och lite dåligt mår jag väl rent fysiskt men har kommit på att buljong i varmt vatten blir typ som lite småkryddig soppa vilket är precis vad jag är sugen på och P3 spelar najs musik tex haffa guzz. Hittade även spår från igår i mitt rum bland annat i form av en vinflaska som jag fick. Strax ska jag hänga med mina allra bästa på caféet där Fanny jobbar, kommer dricka svingott kaffe. SÅ SAMMANFATTNINGSVIS MÅR JAG JÄVLIGT BRA.

FANNY MOLLY ANDREA & DEN HÄR KVÄLLEN AKA FINAST EVAAH

still. jag har sagt det hur många gånger som helst. speciellt i den här bloggen. MEN  mina kompisar är bäst. Idag fick jag värsta prezzen av dom, för att jag fyllt 18. Som att jag inte fått allt av dom redan. AMAGAAAAD ASSÅ FÅR PANIK FÖR JAG BLEV SÅ GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och hade en jävligt kul kväll <3 ni andra ska lyssna på Laleh och var glada, ska återkomma! Sajk förresten, lyssna på maskinen istället! NÄÄ VARFÖR HAR JAG SÅ BRA MÄNNISKOR I MITT LIV HAR VÄRLDENS BÄSTA HÖST FRAMFÖR MIG HELT PLÖTSLIGT MAN BA SNÄLLA NI VAR JU BÄST INNAN <3 <3 <3 ahhh är så glad över mitt liv och allt ska berätta sen pusspuss livet är så himla FINT wooaaaaoooow

friday friday osv osv

Den här veckan har varit kul men jag är så sjukt trött nu. Och ikväll ska jag ha middag sedan ska vi uuut. Igen. Sedan på lördag ska vi till sommar och på söndag ska jag jobba. Sjukt jobbigt livet blir av att fylla 18. Sov till exempel tre timmar natten mellan onsdag och torsdag för att jag valt att gå en kurs på södertörn den här terminen (flesta av mina kompisar hade håltimme halva dagen, jag började 9.00). Oj vilket rörigt inlägg kan inte skriva bra meningar för min hjärna är så TRÖTTTT men kolla vad pigga vi är på denna mingelbild från i förrgår hihihiii ändå jävligt najs med helg wohoo

världens bästa födelsedag


Ok. Asså den här dagen är sjuk. Orkar inte hur fina och bra alla är!!!!!!! Börjar med att mina störda kompisar går upp svintidigt och (utan att jag överhuvudtaget anar det minsta) är hos mig klockan halv sju. Jag ba vaknar och tänker vänta va hur många röster hör jag sjunga nu? Nio? Molly, Fanny, Andrea, Astrid, Nilas och Rufus ba tja godmorgon grattis och jag ba herregud vad händer. VAR SÅ CHOCKAD!!!


Vi äter supermysigt frukost som mami fixat och jag får presenter, blommor, kort och cupcakes (+ asnajsa örhängen av min fina bror på bilden till vänster). Gänget åker till skolan tillsammans <3 (min klass har psykologi, kulturkommunikation samt elevmöte om studentskivan). Amanda har bakat och folk sjunger i matsalen och skriver på facebook (dör av all uppmärksamhet..) sedan slutar vi tidigt! Hur bra skoldag liksom??


Här sitter vi några timmar och dricker öl för jag får nämligen göra det nu (obs tom med Fanny). SÅ BRA!!
Åker hem, hänger med mormor & morfar, duschar, byter om sedan bubbel och middag med alla!!!!
 
PS!!!!!!! HUR BRA ÄR ALLA JAG KÄNNER HAR INGA ORD KVAR <3<3<33<3
ps 2: har inte tagit en enda instagram-bild på hela dagen dvs snodde alla ovan.
 

3 september part 2

Vet inte vad jag förväntas göra för storslagna saker nu när det är min absolut sista kväll som 17 år, sista timmarna av barndomen, etc. Så, jag tänkte byta lakan i sängen, ta en dusch, dricka te och börja läsa hunger games (måste tänka på annat). Ändå ganska storslagen bok att börja med :)))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(PS: JAG HAR ONT I MAGEN, TRODDE INTE JAG TYCKTE DET HÄR VAR EN STOR GREJ MEN NÄR JAG TÄNKER PÅ DET SÅ ÄR DET KANSKE VIKTIGASTE FÖDELSEDAGEN I HELA LIVET SÅ JÄVLA OBEHAGLIGT ÄVEN OM JAG TÄNKT MIG SOM 18 HELA SOMMAREN BARA FÖR ATT JAG VANT MIG VID ATT ALLA RUNT OM MIG ÄR DET SÅ HAR JAG FAKTISKT VARIT 17???? MEN INTE LÄNGRE??? ELLER JO, MEN BARA JÄTTELITEN STUND TILL???? asså snälla orkar inte mig själv just nu)

dagen innan 18-års dagen



tja jag har alltså klippt håret nu på morgonen (börjar 12.20 idag). det var ju skönt. EFTERSOM JAG SKA VARA FIN NÄR JAG FYLLER 18 ÅR IMORGON. hur sjukt att det är dags??! får lite panik. men är samtidigt jävligt taggad. Har inte vågat tänka på det överhuvudtaget senaste veckan för att inte bli för pepp eller för sentimental. Så nu när jag börjat fundera på det kommer en mazza dubbla känslor på en gång. Trodde att det här året skulle bli asjobbigt bara för att jag fyller i september och "alla andra" fyller mycket tidigare på året. När jag fyllde 17 tänkte jag mig ett år av att sitta hemma och kolla på lets dance på fredagkvällarna medan alla polers var ute och festade. Kan ej påstå att det varit så. Tvärtom, jag har haft så sjukt kul det här året (allt lööööser sig) och knappast varit den enda som inte är 18 barre liksom. But now itz time.. Dock ska äre ju även nu jag ska hålla på och vara myndig och vuxen och gå till banken och fatta mogna beslut. Det här känns bra men läskigt. Är nervös men mest pepp!

Lördag 1 september

Idag har jag köpt ett nytt sl-kort vilket var tur eftersom mitt sommarkort gick ut igår. Apråpå igår så var det en asrolig kväll trots att det ej verkade finnas förutsättningar för det från början. Det kändes som att vi gick på högstadiet igen men sånt kan ju va kul. I små mängder. Idag vaknade jag och Fanny hos mig, drack svart kaffe, åt yoghurt och låg i soffan tills jag skulle möta mami. Vi gick på stan i regnet, hittade ingen skinnjacka som var som jag vill ha denNn och fikade på kulturhuset, jättemysigt. Sedan var tanken att jag skulle klippa håret. Tyvärr verkar drop in-frisörer i mina hoods stänga 14 på lördagar så det blev inget cuttat hår idag. Nu tAr vi eN tiTt pÅ miNa gOsiSar som jag hängde med igår (nedan) så himla fina

 

RSS 2.0