Fre - Lör - Sön - Mån / Fanny - Andrea - Molly - Paula

Fedagens insta-bilder. 1: På tågstationen innan vi åkte mot Oslo. 2 & 3: Efter att vi kommit fram, pratat lite med Andreas familjekompisar som vi bodde hos och gjort oss iordning så gick vi hem till min kusin. Han bor i Oslo med några kompisar. Sedan drog vi till en klubb. Efter ungefär 5 min sträcker Fanny upp handen och säger "Hörni, jag har fixat efterfest", hängde kvar lite för vi hade trots allt betalt 100 norska kronor i inträde men så föll en öl i golvet, vi ba hmm kanske ska dra nu. Bilderna är från efterfesten. Hände en del innan vi kom dit också tex sa hejdå till min kusse, åkte jättelångt med en buss. Festen var i alla fall i en jättestor villa och vi insisterade på att sätta på maskinen HELA TIDEN.
 
På lördagen promenerade vi runt i staden, tittade bland annat på operan som var asball (bild 1), åt lunch, gick runt en massa i stan och fikade med några norska kompisar från siesta 2011 (bild 2). Sedan handlade vi och lagade vi mat med familjen vi bodde hos (bild 3). Så himla mysig stund när vi alla satt och hackade grönsaker och drack vin!!!!
 
Sedan var det lördagkväll med allt vad det innebär (bild 2 & 3), vi var på samma klubb som kvällen innan för den låg tre minuter från hemma. Stannade dock längre denna kvällllll... Kom hem vid 03 denna natt vilket var tre timmar tidigare än kvällen innan. På söndagen var vi på nya Astrup Fearnley museet (bild 3) vilket var supernajs!!! Det här är ej en redogörelse för hela helgen utan berättar om just de här bilderna (resten kommer sedan med de andra bilderna :))))).
 
På söndagkvällen träffade vi gänget ovan (bild 1) på en klubb som heter Blå. Ledde till någon form av barrunda som var så jävla trevlig!!!! Bästa gänget. När vi kom hem igen däckade allihop i samma säng (bild 2). På måndagen tatuerade vi oss (no biggie) samt åkte hem vilket inte kändes så kul alls. Dock hade vi jävligt roligt under själva tågresan (bild 3), tex när vi plockar upp vår matsäck. Det började lukta ägg-fis i hela vagnen och Molly ställer upp ett ägg framför varje person genom att spräcka dom i botten. Kan ej förklara bättre, fattar att detta inte är helt begripligt för de som inte var med. Och det var det jag kan berätta om instagrambilderna <3

Kommentarer
Postat av: maula/polly

asåså hahhahah braa summering

2012-10-17 @ 13:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0