Instagram helgen vecka 46

Har haft en sjukt rolig helg faktiskt!! Oväntat rolig. I fredags åt jag supergod och mysig middag med pappa & lillebror på KB innan jag mötte upp pinglorna nedan (Molly & Fanny, mittenbilden) för att gå på spelning på Patricia. Blev en komisk men trevlig stund! Efter det hakade vi på bandet -> hängde på wooken med massa svinroliga människor, tex Fabian (bild treee) & Frank, tills stängning. Sedan satt vi utanför och snacka en stund innan vi började tagga hemåt. Jag och Mollsan skrapade ihop våra sista kronor och delade en veg-korv. Korvgubben var så snäll <3
 
På lördagen vare som sagt chillmode tillz ca fyra då jag drog till stammizhänget för att hälsa på Fanny som jobba samt mysa med Molly & Andrea. Hann även komma hem och slagga en stund innan middag med min brOr och Molly! Fett mys (bild ett)! Vid nio mötte M & jag upp Andrea, Nilas, Edvin för att dra till ett plejz där vi fick ca fem gratis drinkar per person (...) ASVÄRT (tredje bildjäveln nedan). Bestämde oss, trots att jag var kritisk till idén, för att vi skulle till Tivoli. Igen. Vilket blev så mycket roligare än jag trodde det skulle bli! Dansade, hängde med kul folk, ÄGDE pingisbordet, etc. Andrea vann över alla grabbar på tv-spel!! Bästa stunden typ.
 
Klockan var kanske halv två när jag, Andrea och Roberta bestämde oss för att dra på hemmafest vid gärdet (hahahaaaaaa) så himla konstigt men svinkul även fast vi kom när folk började dra. För att citera Andrea "..så när vi va där va det classic efterfest, ölburkar överallt, hångelpar i sängen, två spyande på toaletten och några som dansa..". Vi dansade såklart. Sedan ba ok va gör vi nu yolo vi åker till slakthuset tänk om dom har öppet till 05?!!?! Det hade dom dock inte. Ett par timmars spännande äventyr på tunnelbanan fram och tillbaka + en ny polare innan vi hamnade på donken vid medborgarplatsen. Där hängde vi med ett par lundensiska tvillinggrabbar och deras (jävlligt pratglada..........) stockholms kompis som vi ska träffa samma dag, samma plats, samma tid nästa helg. Får se hur det går med det. Kom hem 06, bra det gick med att ha en lugn helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0