siesta 2011

jag har ingen röst för den tog håkan.
jag har bränt mig för solen sctekte varje dag.

men annars mår jag nog mycket bättre än jag förtjänar. sov ändå 4-5 timmar de flesta nätterna, sista natten sov jag ingenting förutom nån halvtimme på henrik berggrens spelning (fan att han inte spelade shoreline). att dra tillbaka till campet vid halv sju på söndagen. amanda däckar i en tältstol, som vi lånade av okänd person i några dagar, medan jag & molly sitter vid grusvägen och skriker "knullar alla brudar" helt utan anledning. pallar inte mig själv. sedan vaknade norrmännen och kom ut och hällde ut ett paket spaghetti över mig. kastade pasta på alla som gick förbi tills ett par tjejer stannade och smakade. spread the past sa gustaf haha orkar inte att allt var så kul då. sedan blev jag fruktasnvärt lack på killen i kassan på subway i hässleholm, definitionen av inkompetent. åkte tåg hemåt vid ett igår, jag har aldrig varit så smutsig som då.

på första spelningen upptäckte vi att plain white T's har gjort ett par bra låtar & jävligt många dåliga.
sedan the kooks spelning kl 21. blev väldigt mosad. kändes som jag hade flera hundra människors svett överallt, träffade hanna f i publiken. sedan adam behrer. fet spelning. orkar dock inte att hedvig träffade luke pritchard efteråt. på kvällen var the ark största förvåningen, jag är fett glad att amanda övertalade mig att se ola salo (han har inte gjort lumpen och äter inte kött <3). sjöng med på ett överdrivet engagerat sätt (knappt hört låtarna). en av våra norrmän kunde spela alla the kooks låtar så han höll i allsången den natten. olle hette han tror jag, såg ut som johan palm men inte lika töntig. dom åkte förresten till siesta enbart för att se just kooks och wolfmother. wolfmother på lördan var galet, en man med skägg som blödde näsblod rev sönder mina strumpbyxor. mest var det så jävlulskt mycket damm överallt för alla dansade, hoppade puttades och crowdsurfade. innan det hängde vi med linn i vårt camp, linn nr 2 för vi träffade också linn & ebba från natur och random shit är att natur-linn var på samma kollo som jag & molly i typ femman! åh det bästa var nästan att klappa hästar (ridande poliser lol) blev helt lyrisk och ville rida. höjden om iq-brist är att inte lyckas planera tillräckligt bra för att hinna se varken oskar eller danne även om vi fick med oss det bästa i slutet. jag ska se HELA deras spelningar på peace (kommer sakna molly då).

marcus price & carli var partY, vilket reb&fio också tykte (dansade lite med dom, inget spec). sedan fick vi solsting. gick till campingen och köpte juice: "drick det här och vatten, helt ärligt, ni ser förjävliga ut. och ta hand om er" så vi la oss vid nån annans tält som hade skugga tills vi var tvungna att peppa slagsmålsklubben, sahara hotnights, kihlen, THE SOUNDS (asfett) och rebecca & fiona -missade en del för här var vi tvungna att skratta åt våra tältgrannar- hÅkAn var bäzta avslutningen. amanda & molly skulle på toa och sedan tappade jag bort hasse (norge) men det gjorde ingenting för jag började nästan gråta över hur fint det var. jag vet vilken dy hon varit i <333333 hittade kompizarna igen och river en vacker dröm medan molly satte sig ner och somnade (vi var ändå långt fram, förvånad att hon inte blev ihjältrampad). hoppade på thilda efteråt och satt på henne och pratade om äcklig vitlökssås och vissa käkar okända människors rester (man ska inte slänga mat).
chillade på gräsmattan till ane brun, missade adam tensta, skrek-dansade till adams-ray och mysigaste berättelsen om hunden i nairobi som åt avokado tills den dog, fått en flaska i huvudet citerades vid upprepade tillfällen. att slänga pet-flskor är kanske lika kul varje gång. typ klockan fem på morgonen med äckligaste killen med fulaste frisyren. men sedan spelade några guitarr och det var fett mysigt att träffa på andrea, nils och simon. minns några killar från linköping (båda hade skjortor av jeans......), den ena sa att han var sosse men jag pallade ändå inte lyssna när han skulle analysera sönder hitler. vi hade minst ett mission per dag, tex att se någon ramla över ett tält vilket hände i vårt camp precis efteråt, det var fett stelt för han som ramla blev utskälld, tältet kostade tydligen 4500 spänn (!eller?). några 25+ brudar var förbannde för vattentoan var stängd och funderade på att bajsa under en björk men sen var dom för gamla. grillade korv men ett gäng grabbz från norrtälje, por qué por qué

hörde så absurda konvensationer. kul att någon (nämner inget namn) var lite för full för att hooka och bara sa "vill du slåss?!". det som sägs i ett tält stannar fan inte där. "ska vi ta en berre" "nä men haru vorre?" tystnad "langa vatten bror" "jag har bara jäger". hedvig kidnappade min keps men hängde en del med henne ändå. även om hon säger saker som "han har tjej eller så är han bög" för hon tror att hon är något, är nått, ääär nåt. hahha vi hade två juicepaket utan juice som vi fyllde under ett träd ganska nära stationen (drack upp allt så jävla fuktigt med juicepaket så det läckte över allt käk), ställde upp tältstolen överallt, älskar den. bäst var på tunnelbanan igår.
(otroligt ansträngande att vända fotona) det var kul kul kul och jag fotade för lite men njöt som fan istället.
skriver längsta inlägget och ändå inte fått med allt och det var fullständigt vidrigt varmt och jobbigt också.
Trackback
RSS 2.0