bye,


foto, foto, klicka här-

Jag blir glad när människors protseter tvingar fram förändringar för det är jävligt ute att vara mot demokrati, dra murbarak. Det gäller alla andra maktgalna män som tror de har rätt att styra över andra människor också, dags att hoppa av, tagga därifrån.

låt dina växter få leva där de trivs


create an avatar
tjenA, idag har hjärnan vaknat till liv och fungerar som den ska, producerar idéer osv.
så otroligt fett att allt rullar på den här måndagen för igår var sjukt sämst hela dagen nästan.
fast så kanske livet ska vara, så äre najs när det är bra för då är det inte onajs, fattar nI?

M & A:s födelsedag också! och helt blå himmel imorse, lyckaT.
nu ska jag kila iväg för å kolla lite på skidor, får se om jag behöver nya.

Lördag vecka fyra

Igår hade molly & amanda sin födelsedagsmiddag. Temat var drömmar och de var utklädda till drömfångare. Annars var populäraste utklädnaden mardröm (svart e najs). Jag var Nils Karlsson Pyssling (åtminstone i början), det är dock fortfarande tveksamt om han räknas som dröm. Nåra andra utklädnader: american dream, våt dröm, heffaklump, sommardröm, dröm-kakan. Sen så vare lite fescHt efter och idag har jag varit trött. fotonfotonfoton, här e några ehhehe
Och Hiphop som att hata alla bögar men ha videos med lebbsex

hiphop som överdrifter, hiphop som överviktig, hiphop som malmö, hiphop som kall öl,
hiphop som frukostflingor, och hiphop som att ha en jävligt simpel titel på sin första singel,
hiphop som fredagkväll -
create avatar

den här veckan har vi hälsat på käppala som är ett plejz på lidingö där de renar vårt avloppsvatten och det var softare än väntat (intressant på riktigt) för vatten är allt och idag hade vi rollspel om vattenkonflikter i världen vatten vatten vatten och matte men hiphop som helg och det är att sova för att kunna vakna helg helg helg och gissa vilka som bokat sina biljetter till siestafestivalen och hoppas på snook
en gång läste jag metro


..och detta var framsidan: "Stockholm är snyggare, renare och mer moraliskt än någonsin."

LOL. tyckte spontant att det var roligt men egentligen är det kanske bara sorgligt, oklart vad som är "renare än någonsin", "snyggare"? men most epic är kanske "mer moraliskt". får man fråga vilken jävla moral? när var den här staden såhär segregerad senast? så otroligt märkligt påstående. jag tycker förresten att ni ska läsa detta av Ellen (fetnajs vinnare av dn:s skrivtävling i höstas).berätta var du kommer ifrån

hejhejhejehje. jag dricker te och jag har blött hår och jag sover kanske inte den här kvällen heller, värdelöst.
hur gåre med pluggapluggaplugga? sisådär, jag chillar, väntar på att studievanan ska nå mig (snälla gör det) .
takin' a walk down memory lane med min röda kina-tröja, vår 2008, tretton år, sjunde klass, svart dunjacka, plattat hår, tygskor, jeans, hemlig tankeförmåga, min första blogg, promenaden på muren och en skyline som aldrig försvann även fast jag gjorde det eller. svårt att veta om jag finns kvar när var hur men då någongång tror jag. allt går fort det ska bli bättre alltid och så blir det så fast det är omöjligt.

bra liv bra liv bra liv bra liv bra liv bra liv bra liv

en onsdag som bestod av att läsa engelska barnberättelse som rimmar och diskutera vilka tankar om samhället den förmedlar (författarens ordval & melodi), titta på disneyfilmen "AntZ" och prata om politiska ideologier på samhällskunskapen, sluta skolan, dricka kaffe & äta hallonpaj med louise, hänga kvar på caféet i tvåhundra år för vi hade så mycket att snacka om (le future, livet i allmänhet, skolan) och planera mysigaste kampanj med klubben på mötet. den tjugosjätte januari och sanningen är, jag tjänar mer pengar på ICA än min rap-karriär (måste skaffa jobb)


här e vi i juni (sommar <3334) och detta är min orginal-hårfärg, lollos också. nu har hon mörkbrunt sen ett par veckor tillbakz.

Svinalängorna
vet inte var jag ska börja eller hur jag ska formulera detta. väldigt vackert skapad film. och jag har aldrig varit med om så många sorgliga och hemska känslor på samma gång, känslomässigt mörbultad. finns för mycket att säga, för svårt att förmedla. men det ska bara inte vara såhär, aldrig någonsin för någon. och hur kan en så ung person vara så stark när så många runt henne är så svaga? boken är också en otroligt bra skildring (läste den i våras), jag rekomenderar båda även fast jag gick sönder inombords.

tro att du har tröttnat på mig ring mig sen och ångra dig igen så får du mig ändå
skåneland från bussen söndagkväll, det är fint där-

igår och idag

såg svinalängrona med mamma igår. mitt problem är att mina problem är så små att de inte räknas som problem det går inte att inte jämföra. jag har aldrig haft så ont överallt som jag hade när vi gick från bion men vi drack te och pratade. allt fastnar i mig jag kan inte släppa. idag är det märkligt hur en ledig tisdag bara kan försvinna och jag dränks i plugg som jag inte tar tag i det svåraste är att leva upp till sina egna krav ändå drömmer jag om saker som är hundra mil från där jag är. nu ska jag och luci simma, sedan vill jag basta av ett lager hud så jag får tillbaka kontakten med mig själv för då kanske jag lyckas inse att mitt liv är najZ om jag bara fixade engelska uppsatsERNA, geografin, läste mer i böckerna , räknade matte osv. jag vill allt.Segerkonferens, helgen vecka 3


ungefär klockan nio i fredags (morgonen) åkte bussen från norrabantorget.
jag var stressad & lite sen men så var jag inte så sen i alla fall. vilket var skönt.

efter några timmar av lyssna på musik, sova (byta musik, sova mer) stannade vi för lunch, matsäck. efter det satt jag och rakel och pratade ganska länge om folk som gör najsa låtar tror jag. åt djungelvrål också.någon gång på eftermiddagen blev det kvällssol & skåne dök upp utanför fönstret.
vid klockan fyra kom vi fram till Lund, packade upp lite, hängde, helle målade lite naglar.

åt middag, sedan invigning som i skånsk-guitarr&sång-begåvning  och inledningstal. på kvällen gick jag ut för att träffa hedvig (jättetur att konferensen var nära henne) vi pratade och det var mysigt, sa hejdå vid elva-tolv. påvägen tillbaka träffade jag andrea, helle, calle som också var ute på kvällspromenix, gick en liten sväng med dem sedan var det för kallt så vi gick in och skapade en sångstund istället. var rätt trött, la mig kanske två.

nästa morgon gick man (och kvinna lol) upp vid åtta för frukost.

9.00 lyssnade på ett pass om Amalthea och storstrejken. historia osv.
11.00 Kajsa Ekis Ekman pratade om prostitution & surrogatmödraskap. och boken "varat eller varan" som hon skrivit. fett ball. förmodligen mest intressanta passet också. gemensamt bok-köp & lunch med henne, pratade framtid mest.
14.30 Film om Sudan-konfilkten och personer & företag som tar NOLL ansvar.


satt omkring och pratade resten av eftermiddagen. och så gick vi en promenad också innan middag.19.00 pratade Lena Sommestad om vårt parti & hur det måste ändras, hon är bra.
resten av kvällen chillade vi och hade ändå fett kul. på natten var det guitarr-turne och mazza annat soft, mysigt folk som i övrigt aldrig verkar bli trötta. när klockan var typ fem räckte det dock för min del. tröttheten.


när klockan var halv nio eller något var folk uppe igen (helt otroligt). för min del bestod denna söndags-förmiddag av en diskussion mellan ssu, uv & gu (kul med förkortningar), det var ganska lagom tror jag, värt. konstigt nog mådde jag fortfarande relativt bra.


lunch (eller middag som det stod på schemat, mid-dag som i mitt på dagen ja. men middag är det som käkas vid klockan 17-20 nångång, tycker jag, klockan var 11 om jag minns rätt, började känna brist på sömn)


efter avslutning, internationalen & några kramar åkte vi buss hela vägen hem, sov mest. det var den helgen det, mycket fint intiativ!

fredag, lördag, söndag

den har helgen har inte känts som en helg mer som ett lov. kom hem igårkväll & det var jätteskönt att sova i en säng men jag är ändå inte utvilad idag för jag la mig lite efter fem & gick upp åtta på en söndag. ångrar inte. och jag hade med mig kameran vilket jag inte heller ångrar även fast jag inte fotade så mycket (ska visa). hann utöver allt annat träffa hedvig & om ungefär en månad åker jag ner till Lund igen (av andra anledningar). jag tror att det var en väldigt bra helg på alla sätt förutom att henna fick feber & inte kunde ses. det är fett när man inser hur många vi är och hur viktiga saker vi gör, politik är viktigt det är bara det att det finns andra som tjänar på att unga människor hatar det. nu måste jag göra mig redo för skola för det är måndag igen.

torsdag


Tjo, idag funkar allt mycket bättre än igår (att vilja leva varannan dag, sär).
Skulle kunna sammanfatta skoldagen i ett ord: i-n-d-u-s-t-r-i-a-l-i-s-e-r-i-n-g.
Efter ett antal hysteriska timmar kunde jag & f-ny lämna in historian på fronter.
Kändes bra den blev snygg & välformulerad alla begrepp fick inte plats (3 sidor är inte oändligt)
Nu: (S)tyrelsemöte. Ikväll: packa sovsäck, packa annat, sova. Imorgon: Lund!!

ps: pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp. livet är bra.

onsdag

tjeNa, jag har just duschat, blött hår (att våga använda vatten ehh så jävla kul när jag förklarade för mamma att jag får ångest av att spola i toaletten, hon tycker att jag behöver vila mer (?) & typ prata med någon). även fast jag hade bestämt mig för att när jag kom idag (vid nio-halv tio) var det mat -> dusch -> sömn (vid elva) så är klockan ungefär halv tolv nu och det verkar inte som jag somnat. orkar inte att jag aldrig sover mer än sju timmar, vill vara utvilad, det ska bli mitt mål i livet (förutom alla andra storslagna idéer).
lyssnar på säkert, hon är hundra procent baLL.

tisdag


hejjjj. kolla vad ledsen jag är. haHHa. jag är egentligen glad bara lite trött, softar framför datorn. dagen har bestått av ganska mycket skola eftersom jag & fanny satt kvar och skrev historia i nåra timmar (ja jag kommer ofta hem från skolan närmare 18). nu ska jag packa lite & sedan chilla i sängen, nåRa böcker som ska läsaz i skolan. ganska party känner jag, taggar föreläsning om vatten imorgon. tror det kommer handla om varför privatisering av vattensystem är bra för att lösa problem med icke-existerande tillgång på vatten, fett intressant (även om jag spontant känner att jag inte håller med). kul liv. tjingeling.

Trivial Pursuit

make avatar
Idag är det den sjuttonde januari, nästan en månad efter julafton.
och ändå fick jag en julklapp, wiie wiie, jättefint inslagen också!!

måndag.

jag har snott min lillebrors gråa hoodie.
och idag går allt dåligt. FML!!!!!!111

våren förra året osv

enda bilden jag tog i madrid som finns kvar, känns faktiskt ganska soft (minns att resten av bilderna på min kamera togs en natt när ljuset var konstigt & vi väldigt fula pga: 1. nybadade, glansiga ansikten 2. jävligt trötta 3. levde i ett konstant skrattanfall)
observatorielunden vid kanske niotiden en kväll i maj, när vi hade picknick & det var typ väldigt fina kvällar (ljust jättelänge till exempel, bara en sån grej, jag saknar verkligen ljuset)
st eriksplan den nittonde maj, jag skulle fota till konstprojektet i bild (slutade med att jag klippte & klistrade ihop något helt annat eftersom jag inte lyckades skriva ut bra foton & plötsligt var det dagen innan man skulle vara klar, gick fett bra konstigt nog)


InterRail osv


Hej, idag träffade jag Klara. Vi kollade läget på götgatan, fikade, pratade & gick från skånegatan genom söder & gamla stan till vasagatan (ganska värt, inte setts på länge länge), sa hejdå vid fyra och träffade pspps för att prata tågresor (kult). Frös jättemycket, det är fortfarande så himla mycket vinter. Men egentligen blir det bara ljusare & våren består av superbra saker. Vecka 8 närmar sig exempelvis (vilket jag kommer på ibland men oftast glömmer bort eftersom vi bor för många mil ifrån varandra & det bara nämns i sammanhanget du-kommer-missa-så-jäkla-viktiga-saker-i-skolan), det kommer i alla fall bli soft (jävligt fett).

I fell and fell, and I will fall again. The winter turns to spring and the summer turns to fall.
god morgon

tjao, jag ska till skolan nu. inga lektioner idag, bara skriva skriva skriva historia.
var hos tandläkaren nyss också, nu är jag klar där, fick en tandtråd som minne.
och idag är det ju fredag också, skitbra känns det, överlevt första veckan osv.


ps: som ni ser använde jag min första icke-politiska kväll den här veckan (dvs igår) till att gör om blogGen.

smutsigt vatten

sötvatten. så heter projektet vi leker med nu. jag var beredd på tristhet. det tog två dagar & nu finns det plötsligt hundra perspektiv på vatten. jag kommer aldrig använda badkaret mer. jag vill dö, världen är så obeskrivligt orättvis.
"En värld utan vatten" kan ni titta på, om ni pallar bry er. Den är ganska bra gjord.

-Ganges, Varanasi, Indien.

Annars är spanskan fett fun, man ska göra en dokumentär om en påhittad resa, min grupp är jäkligt soft.
Vi chillar i chile heoheo. Hoppas på storartade resultat, gjorde en playlist på lektionen idag.
I övrigt läser vi engelska B nu, ny lärare. Hon är från Canada.

första dagen på resten av ditt liv


le premier jour du reste de ta vie - bästa filmen jag sett tror jag, älskade den.
den handlar om en familj & hur de bråkar, gråter, skrattar, röker, lever, blir vuxna.


hundratusen snöflingor

idag kom snön tillbaka, jävlabajshelvete jag pallar inte halka omkring på isiga gator mer. blött, kallt, hela tiden. och så smittas man av bakterier & virus vart man går. jag svär jag kommer bli sjuk, känner det i tårna & jag har verkligen inte tid??!!!11 jag vill chilla med en filt i soffan men det går bara världens sämsta program på tv. jag behöver sova men jag måste ut igen om en halvtimme. klubbmöte är soft men jag mår nog inte så bra. bita ihop, dricka kaffe-

revolution

gif animator
Tja, jag har converse idag. och nu måste jag till skolan. ciao

måndag tionde januari

Hej. Jag börjar skolan om en timme, soft att vara ledig till klockan ett. Vardag igen yä.
Händer mycket fajnt den här terminen. Jag är överdrivet taggad inför skåne nästa helg, till exempel.
Mindre kul för projektgruppen att jag är borta sista veckan av första projektet. akshföfH!!! Att ta sitt ansvar osv...

Fast jag känner ändå att man faktiskt får prioritera vissa saker framför skolan när man fortfarande är kid liksom. Vem vet vad man kommer ha nytta av i framtiden, enligt Vidar ska man skita i skolan & det gick finfint för honom.

Annars skiner solen jätteofta & smälter bort snön (hihihheho: Lars Winnerbäck – Varning för ras)
Hur som helst, jag har haft ett väldigt bra jullov.

Bommers, foto: Linnea W

fuck the world, ftw heeeeeheeee

gif animator online
jag har hamnat i nån slags trött koma. pallar inte riktigt hitta på något fett även fast det är lördag & även fast jag har varit borta i flera dagar. känns ganska konstigt att inte ha massa människor runt sig hela tiden, jag har nog tråkigt. palla att man alltid ska inse sånt här efteråt. deppar över vintern &så.

-

jag har sovit typ tolv timmar, galet.
fast jag har ju en ny säng också yä.

kaos

Hej, jag är hemma igen från bommers, jag har haft absurt jäkla kul! Lärt mig feTT mycket också.
Bäst är att alla är så himla balla & vissa är så bäst att man helst vill ha dem som statsminister nu.
Annars är det najs att prata/lyssna hela dagarna, skratta hela kvällarna & inte sova så mycket alls.
Utöver grym rumskompis, roliga debatter & att vi är bäst (joina rå) så fick vi böcker när vi drog:

1. Tvärdrag är ssu:s tidning.
2. Under det rosa täcket 3. Small medium eller large 4. Kommunisktiska manifestet 5. Vänster för europa

KLU

Nu åker jag bort i fem dagar. (e lite ledsen för att jag inte får plats med kameran, laddaren till ipoden, laddaren till mobilen osv fast soft att det man inte behöver ta med sig någe mer än typ kläder). & jag tror det kan bli kul.


sova

Glömde förresten berätta att nyårskvällen bestod av en jättemysig middag hos isabelle & sedan gå så jävla långt genom snöstormen (kanske fem min från östermalmstorg -vi e kul) till festen, ganska fett tolvslag också. Med andra ord väldigt lyckad kväll egentligen. Var nog lite väl känslosam igår. Och trött.

härlig mobilkamera,,,,,,,, annars fedt odokumenterad kväll

Jesjes. soft dag igår ändå, vi låg i sängen & kolla grease.
På kvällen chilla jag hemma, såg världens bästa film.
Nyårsdagen är en så jäkla konstig dag bara.

1/1-11

jag vill bara gråta. kan inte hitta en enda bild på mig med mina ögonfransar från igår.

RSS 2.0