henna e död eller inte, hedvig ramlar freaking never

animated gif maker
tjaaaaaa. oj vad kul allt är typ förutom att det är lite kallt när man är utanför duschen.
vi åker offpist för om du aldrig ramlar åker du för mesigt. hotellet gav oss mint-tabletter ja ja, jättekul med reklam kanske ja nä. jag har haft ont i nacken men det gick över. första dagen hade jag en blåsa på lilltån, resten av dagarna har jag bara haft ett sår och blodiga skidstrumpor. soft liv. nu ska vi äta middag, ciao.

fack-la


idag snöar det mycket mycket så vi drog till hotellet lite tidigare. vi ska chilla i bastun, värma upp musklerna.
i söndags var vädret jättefint, sol osv, vi taggade fett. igår och idag (dvs mån, tis) softar vi på skidorna med snö upp till knäna, eller glider på sjukt halkig is. detta är i pisten alltså. ganska svårt att se var vi åker fast kul. rullade runt i snöhögarna i byn i eftermiddags också och igårkväll tog vi en snabbtitt på utelivetttt

så ä läget assoww, vi åker mAssor hela dagarna nästan och pratar tyska. parteeeey.

taggggggg

på något konstigt sätt blev det torsdag den här veckan också. jag lever.
och! jag är i lund, jag fick med mig packningen (skidor osv), tåget var inte försenat (!) henna hittade mig på stationen, hedvig kom också. vi spenderade till och med några timmar ihop utan att någon dog!!!1 detta känns så jävla fett, imorgon åker viii

jag älskar färg


för tillfället lånar jag en väska av mamma.
och mina pengar har investerats i nödvändiga saker den här veckan:
▲ svarta strumpbyxor ▲ 5-pack svarta strumpor ▲ 10-pack svarta toffsarIsabelle


Titta vilken bALL tjej! Hon fyller sjutton idag GrAtTiS grattis grattis grattis grattis grattis gRaTtIs! (bilden är från nyår, det var fett)

16 februari

hej. idag syntes stressen i allas ansiken i skolan. eller så var det min spegelbild.

måndag var värsta dagen evaah, jag fuckade upp hela dagen. slutade med blå buss, blåa linjen. ville bara bort. andas. det bästa med tisdagen var debatten mellan Gudrun och Camilla. alltzå Gudrun, vilken talför kvinna <3 idag fick vi godaste maten i skolan mmmmums. imorgon ska jag släpa packning till skolan, blir spännande.


Jag vänder mig om hon bara ler allén är inte så dålig ändå när du går bredvid

allt är stress. jag hatar att jag alltid gör såhär mot mig själv. mitt golv är fullt av kläder, mattepapper och mattebok, pennor, miniräknare, laddare, plastpåsar, ännu mer kläder, pass, skidhjälm, väskor. det är så mycket att min reaktion blir ingenting. jag åker från stockholm i övermorgon vid två. imorgon går eftermiddagen till spanskan som verkligen måste göras, sedan möte 18. när ska jag packa? när ska jag plugga till matteprovet som är imorgon? när ska jag hämta skidor & pjäxor från källaren? när ska jag sova?


varför gör jag inget nu? var är min tid? vart tog den vägen?
jagäregentligenheltsjukttaggad&gladmenhinnerintetänkapådet


sneakers and stuff


oj vilka stylish dojjor jag hittade i min garderob häromdagen helt otroligt att jag glömt bort dem <3

kanske för jag glömt vad poängen är med allt det här

jag dricker kaffe, en sån period ja, dåligt. främlingen heter en bok som jag läst, den ska jag hålla en redovisning om imorgon såhär sa min svenskalärare "den här boken heter blabla och är skrvien av blabla, så får ni INTE börja, det är INTE en bra introduktion" jag ska väcka klasskompizarnas intresse alltså "men avslöja INTE för mycket" som ett agentuppdrag ungefär okej visst det fixar vi.livet är att plugga och blogga om att plugga fast jag inte pluggar utan bloggar istället och jag väntar på något stort det har jag alltid gjort jag väntar på något stort något som är större än summan av alltihop egentligen är det fint jag drar snart härifrån

dokumentation 12-13 februari

igår var vi i frejas sjukt mysiga lägenhet. det var fett. you know the spel "med andra ord"? det körde vi jävligt seriöst, ljudnivån.


Gif Created on Make A Gif
tog 4:an hemåt. eller 94:an på natten. gick av för att gå sista biten typ varför skulle jag ta jättemånga foton på staden klockan halv tre. alla är suddiga och allt kändes mycket finare då även fast jag alltid tycker mina hoods är fina.

dammar av

jag ska ta bort alla 1345 låtar på min ipod, tröttnat, vill ha annat, pallar inte mer okej.

typ kul att jag lägger över kanske hundra låtar från pappas beatles-skivor, lamt som fan faktiskt men det är skönt att bara ha någon jävla bas under allt konstigt jag lyssnar på. hittade janis joplin yEs, bob dylan är standard. maintream är ett ord som vi diskuterade sönder i början av veckan fucking omöjligt liv när allt är töntigt men jag tänker att detta ändå är rätt typiskt: unbelivebly orginell tjej som lyssnar på retromusik som inte ens är 50 år gammal. lite robyn, linnros, rebecca & fiona på det och ja, fml. och håkan jag glömde nästan håkan haha
då när försommarn kom över grå kapuschong


haha soft bild haha ville visa snön. annars är det kult att alla bussar är inställda idag. feting tur att tuben funkar för mig. om det inte var enorma förseningar där också. och just det, pendeln står tydligen stilla. vad säger sl på radion? eh räkna med att inga bussar går, eh ni kan kolla på hemsidan, eh. detta var alltså presschefen, som är ansvarig för att prata med pressen. lyckat. jag har ny tröja fast den syns inte så mycket kanske, gillar färgen, köpte i onsdags innan årsmötet med klubben, det ville ni nog veta. whateverr, det är fredag och jag är sämst på att prioritera men gillar att skriva lite och se jävligt trött ut på bilden. att snooza, att inte orka le. puss och kram vi ses jag kommer gå tidigare än jag nånsin gör annars och förmodligen komma ännu senare än jag brukar men det är chill-

klockan halv sju

torsdag och snö is kyla regndroppar. winter all over again. och högen av saker som ska göras klart/lämnas in/förberedas/ta igen växer. jag säger allt löser sig fast jag inte vet om jag tror på det. ändå presterar jag nästan bara när jag verkligen måste. och vill. vattenfilmen lämnades in idag, och jag skaffade vimeo för att jag av någon obegriplig anledning inte känner för att ha ett youtube-konto.

SKIT from Paula La on Vimeo.


jag åker hem från skolan och när bussen stannar vid fridhemsplan sjunger lasse att det är som jag ljugit när du frågar var jag får allting ifrån, sådär jättenära hur jag menar men inte kan formulera. eller säga. nu tar batterierna slut och jag ska dansa.

så ung och så lojal


alltzå såhär kan en morgon se ut när det är sista januari. idag är det nionde februari och det var liksom lite gråare men mycket ljusare, kan ju också vara kul fast inte lika fint. mitt liv består av pluggaplugga, årsmöten, noveller på svenskan just nu, tänka, planera (sommar & ekonomi lol), tredje dagen utan mobil, kompensera sömnbristen med centralstimulerande drog (kaffe) inte för att jag vill utan för att alternativet är värre vissa dagar (utmattningen igår var total) måste börja sova, använda tiden rätt. vi håller på med individuella val också, internationella relationer och filosofi A blir fett najsast. nästa år blir svårare, att så himla gärna vilja skita i matte C utan att behöva känna mig dålig. du som trodde att du skulle bli fri, jag försöker välja musik till filmEn.

jeansjacka


köpte den på humana för 129 pix förra veckan, den ska jag använda så fort mars, april kommer, blir brabrabra.

wear it like a crown


Despite everything, som typ att nothing hill är världens bästa film (orimligheten) jävlaskitångest, så har det varit en sinnes fin söndag. Jättemycket sol när jag vaknade, låg i sängen och tänkte att det är vår nu men gick ut vid halv två och insåg att nej snön är kvar och isen och det är bara himlen som är vår. Åkte till helle för att hänga med klubben, försökte formulera några lätta-att-förstå-för-alla frågeställningar om miljöpolitik, jämlikhet, rättvisa osv för vi har miljötema. Sprang till tuben (kristineberg, fredhäll, thorildsplan) för att åka till slussen och branta backen upp till södra teatern, som förmodligen ligger på finaste platsen i hela staden. Vi såg världens bästa cirkus cirkör och de är helt otroligt duktga, starka, smidiga, modiga, ballast.

bombad som i trött och äcklig, ofräsh och fuck off vi kör igen
goddag. jag sitter och försöka lösa min kväll, det går rätt bra, funtar på att sova hos far min bara det att jag inte vet hur jag ska smyga in utan att väcka honom i natt men ja ja, everything's gonna be alright osv typ som igår när vi fekka vi med bomb-tema hos moa (natur, inte moa i min klass) i orminge, det blev aSrOlIgT! idag har jag köpt nya skidor, asfett, kommer åka som anja pärson. nu ska jag tvätta mitt smutsiga hår och sedan pluggeliplugga lite innan middag med amanda och resten av kvällen blir en överaskning imorgon heido

ps:

1, det snöade utanför fönstret i förmiddags men sedan blev det ändå ganska soligt under eftermiddagen, helt okej.
2, jag var inte ensam på afrodansen igår för när jag hittade till rätt dans-sal satt moa där, blev fett glad. det var förresten väldigt kul.

puss puss puss


make gif
hahaaaa. hahahaha. hehehhe. hihihi. hohehohehi. huuhuuhuu. hhhhehhhh. höhö-hö.

ojojoj, snacka om att ha FÖR kul i skolan. nä men jag jobbar stenhårt med min lilla film om vattenproblematik, hittills är den cool (och imovie är snäll mot mig). dock går det sämre för den där jävla vattenboken som är så jävla dålig att jag inte pallar läsa en enda jävla sida. ha-ha humoristiskt. jag har läst ett kapitel och egentligen tyckte jag att det var kul för jag hade hundrafemtiotusen reflektioner i mitt huvud som jag kunde fylla min läs-logg med. måste bara effektivisera läsningen lite, drygt 120 sidor kvar till på måndag liksoM. just det, det är egentligen helg nu också! sjukt fint liv lever jag faktiskt, lite trött i kroppen bara, inte hunnit sova så mycket i veckan (såärdetalltid).

Brooklyn Sun

tja, jag sitter och lackar över att reklamen på spotify är så brutalt sämst, fast snart har vi processhandledning.
det fina med den här dagen är att det är påväg mot våren-ljust ute, happy times. efter skolan ska jag hälsa på i fannys nya hem som ligger på en väldigt bra plats i stockholm. senare ska jag dansa afro-funk, jättejättekul verkar det men jag vet egentligen inte så nu blev jag nervös. ingen kunde följa med mig heller. imorgon börjar helgen = fortsätta plugga.
make gif


att fråga osv

idag har jag varit i skolan i tolv timmar (nio till nio ungefär), det låter nog ganska galet men: skola till fyra, sedan öPpEt HuS. att bara stå och hylla sin skola för det finns bara bra saker att säga. (en pappa sa att det måste väl finnas något dåligt, säg NÅGOT, vi lutade oss tillbaka, funderade. "hmm" lät det från alla tills leon hoppade till och vände sig till pappan: "..pingisnätet är faktiskt lite sönder!" (ja vi har pingisbord i en korridor) så var det med det liksom sofT att vi kan vara till hjälp)

- imorgon måste jag komma ihåg att lämna tillbaka mollys tofs.
- har förresten kommit på att jag är en fett glad person these days.
- och nu är jag så himla himla taggad på att sova.

<3333<3<33<3<3<3333456789!!!!!


halvnajs att de kallar detta "kupp", don't know om det är bra eller dåligt men men, it's metro.
hur som helst är hela grejen så himla awsome, kolla topplistan: design.sl.se/bidrag/topplista/
(går även att hitta gobitar som kaffé 44 (plats 11), ove (plats 20) & rädda teatern (plats 29)

------------------------------ ----------------------- -------------------- ---------------------------- ------------------

hejjjhejjjj, jag har vari & skaffat mig träningsverk idag, det var roli & mysi :))))))) efteråt har jag kollat på "dom kallar oss artister", supergreat program på ..*trumvirvel*.. svtplay! rekomenderar alltså dEt, handlar om Salem Al Fakir (jobbigt att jag förknippar honom med melodifestivalen, har inget emot melodifestivalen (det var ett fint inslag i min idylliska barndom lol) men jag tycker han passar bättre i en annan kategori i min hjärna). ska inte överdriva hans genialitet men han är musikalisk, rolig, smart, stylishh OcH ironisk, perfect match <3 sussa nuE? nej för jag ska läsa en pdf-bok om vatten. den är dålig på alla sätt, sjukt osexigt språk, ännu osexigare åsikter (mannen som skrivit den är precis lika trist (timbro) som det låter). ogillar formatet också, fett oskönt att läsa en hel bok som pdf.

RSS 2.0