2011 hela året-sammanfattning


JANUARI: Nyårsnatten var kaosartad ni vet, rolig ibland, askeff mest. 2-7 januari var jag på bommersvik och var politisk, lärde mig massor och hade himla roligt! Kom hem, vilade upp mig, började skolan. Det snöade, jag frös men trivdes i skolan även fast sötvatten-projektet fick mig att bli arg för att världen är dum. Producerade en rätt grym historiauppsats med Fanny. Gjorde planer och sov för lite, sedan åkte jag till Lund med SSU, fin helg!! Hem igen, såg Svinalängrona med mamma och blev jävligt emotionellt påverkad av filmen. Pratade om livet med Lollo, simmade med Lucia och firade Molly & Amandas födelsedag med maskerad. Jag lyssnade övermycket på snook, bokade första festivalbiljetten 2011 och var taggad på livet. Månaden slutade med att Murbarak avgick!


FEBRUARI: Vi hade öppet hus i skolan vilket bara var roligt för jag hade så mycket bra att säga om mitt gymnasium och dess intressanta utbildning (lulz but true). Fanny flyttade till söder och jag började dansa med afrikansk vibe (lulz igen). Var på BOMBtema-maskerad med Amanda och en söndag såg jag cirkus cirkör! I min ssuKlubb hade vi miljötema vilket var fett peppigt. Stressade över individuella val och sommarplanerna. SL fungerade inte men min film om avlopp blev bra. Stressade vidare, jättemycket stress faktiskt plugget var too much. Drog från allt en vecka innan sportlovet egentligen började. Tog tåget till Hedvig & Henna i Lund och sedan åka bil till Österrike för att åka skidor en vecka!! Hade väldigt kul varje dag <333 och hälsade på mormor&morfar ett påvägen hem sedan.


MARS: Stockholm igen med en totalt misshandlad lilltå efter pjäxorna. Solen sken, promenerade med Lollo och var på bio med pappa. Sedan blev jag sjuk sista helgen på lovet, missade saker men var frisk när skolan började med projektet om Motstånd. Internationella Kvinnodagen, årskonferens med SSUdistriktet och kärnkrafts-katastrof i Japan. Tänkte att Nu drar jag & ville flytta till London. I övrigt pluggggg & sömnbrist men glad för våren kom närmare. Var på fotografiska museet två gånger, bytte kläder på södra latin, lyssnade på detektivbyrån, beirut & parken. Plötsligt föll aLLt bl.a. för att jag varit för naiv. Drack te & sörjde att jag var tvungen att bo kvar här hela gymnasietiden men förstod att det var bäst så. Dansade med fantasimaffian & WTJ en kväll, på deras spelning & efteråt. Åkte till Bryssel i tre dagar med ett jättestort gäng brudar för att lära oss om EU.


APRIL: Efter att ha träffat på våren i Bryssel kändes Stockholm förjävla kallt och utslitet. Jag rafsade ihop en novell och köpte min andra festivalbiljett. Kollade på Bert med Fanny & Isabelle en fredag och dagen efter blev en spårad lördagsnatt eehm ja. Äntligen vårväder = cykel till skolan. I skolan fixade vi skolarbeterna, letade påskägg samt fick veta att vår rektor skulle avgå :( Annars höll jag mig uppdaterad på fetivelhemsidorna minst varje dag, tillslut bestämde jag att jag var tvungen att åka till peace & love för bob dylan skulle dit, knas. Ai Wei Wei togs tillfånga i Kina, det gjorde mig fett upprörd. Påsklov. Och London med pappa & bror. Där var vädret supervarmt och jag ville stanna mycket längre än en vecka för det är min bästa stad. Istället fick jag hoppas på framtiden och åka hem till skolan.


MAJ: Första maj firades självklart med demonstration. Annars var skolan stressande med NP-prov och jag hade blåmärken på händerna & knäna pga att jag ramlat sjukt dramatiskt. Stockholm blev ljusare/vårigt och vi åt lunch ute på skolgården. Fett mycket plugg, annars hängde jag med Lollo. Fanny hade fest i nya lägenheten! Vi Ssu:are anordnande en konsert mot Barnfattigdom som var mycket lyckad, skol-stress + framtidsångest. Klippte håret och hade överraskningsfest för David i Vallentuna. Invigde nästa årstid med grillning på berget vid vår lågstadieskola. Studiebesök på SR, roligaste ever!! till skillnad från DN:s utrikesdag hehe. Var en glad tjej, kärlek till livet också Operation Dagsverke, mer nationella prov, Operation Festival, Rakels student och sedan tog månaden slut.


JUNI: inledde sommaren med att åka till Siesta Festivalen med Molly & Amanda, hade. så. otroligt. roligt! Var jätteglad att kunna hänga med hedvig MED FLER. Och vädret var verkligen sommar! Min stress försvann, var på fest hos Sara med bara ben och festivalpeppen var total tillsammans med Lollo. En dag hade vi picknick med ssuKlubben och hängde på långholmen med klasskompisar på kvällen. Avslutningar och så blev det SOMMARLOV. Jag & Fanny spelade in en kortfilm om ekonomi som blev keff och jag lyssande på Harry Potter på hörbok, bäst. Vi var fyra tjejer som åkte båt en helg vilket var urmysigt! Dubbelbokade saker, var på Gröna Lund, hängde med ssu:are. Henna kom till Stan en helg sedan åkte vi till Borlänge & PEACE & LOVE, världens roligaste dagar ungefär <3


JULI: Hem igen. Packa upp, packa om och vidare nästa dag. För att spendera ett par veckor i Italien med min pappa och bror. Först Venedig, konst, kanaler, sedan Lucca, Pisa, Arcade Fire-konsert och tillslut Triviso, stadspromenader, massa tåg. Från Milano flög vi till London och hälsade på vänner, gick på museer, tittade på ett hus som äntligen höll på att bli klart. Hem till Sverige och mamma, sedan åka till Gotland för att vila, uppleva svensk (stockholmsk) sommar och träffa Hedvig & Stina i Visby. Såg sista Harry Potter filmen!! Semester-lugnet avbröts av terrorattentat i Oslo och på Utöya, var skakad, chockad, arg, ledsen. När jag kom hem hann jag träffa Louise innan det var dags att packa mig iväg till Emmaboda. Visste inte vad jag skulle känna.


AUGUSTI: Emmaboda var regnigt men blev ändå roligare än jag trodde, hade inget tält men sov med Thilda. Åkte hem och träffade Amanda & Molly en kväll för å snacka festivalminnen mest. Sedan en veckas SSU-kongress! Sömnbrist, kaffe som kompensation, debatter och upprörda känslor. PRIDE!!, köpa Gröna Kortet och träffa kompisar igen efter sommaren. Dansade afrikansk dans med mamma i en vecka sedan blev vädret & mitt humör jättehöstigt helt plötsligt. Myste med Lollzon, skolan började, köpte en kalender, lyssnade på sommarpratarna i efterskott och såg Timbuktu mfl på skeppsholmen. Livet kändes fett peppigt och jag började jobba som telefonförsäljare.


SEPTEMBER: Första september såg vi Oskar Linnros på Gröna Lund vilket var jävligt najs faktikst. Ett par dagar senare sprang jag tjejmilen och firade min födelsedag på ett soft men lyckat sätt för en gångs skull! Och så drog skolan igång på riktigt, jag sov för lite, var stressad, hatade att sälja saker jag inte skulle köpt själv så jobbet kändes jobbigare för varje gång samt tog för mycket tid. En helgkväll hos Amanda, ett par hos Fanny, drack kaffe med Lollo. Träffade Pontus de Wolf & Salem al Fakir och köpte deras bok en onsdagkväll på götgatan. Jag & Molly såg Daniel Adams-Ray på grönan, råkade även på honom i kvarteren några gånger. Spelade Wordfeud ungefär konstant, firade 90 år av kvinnlig rösträtt och var på klädbytardag. Henna var i Stockholm en helg vilket var fett mys.


OKTOBER: Slutade på jobbet bland annat för att jag knappt hann med skolan. Började plugga istället och jobba som barnvakt åt så himla trevliga barn vilket var mycket roligare. Jag & Fanny gjorde ett arbete om Pakistan i Internationella Relationer som tog asmycket tid men tilllsut var vi nöjda. Spelning med WTJ & Fantasimaffian, Rufus tak, bakade bullar en lördag och Lollo blev min bästa bio-kompis. Insparksfest, FN-rollspel, orientering på idrotten, träffa min gudmor och en "tagga berlin!!!"-kväll. Klara H var i sthlm med några kompisar så jag & Rakel tyckte det var jävligt trevligt att hänga med skåningar en fredagkväll. Trivdes som fan med skolan trots allt plugg och trots att det var mörkt & regnigt mest hela tiden. Höstkänslan spred sig, kunde inte låta bli att gå på fest dagen innan vi skulle åka till Berlin. KUL LIV.


NOVEMBER: Berlin resan med hela gänget var svinkul och jag var glad typ hela tiden! Har sammanfattat dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 4.2, dag 5. Kom hem, gjorde ett matteprov som gick förvånadsvärt bra måste jag säga och så gick min dator sönder vilket inte ens var mitt fel men löste sig snabbt. En helg hos mormor & morfar i småland, träffa släkt & kompisar (Tilda & Thilda!!). Sedan blev det vinterkyla men jag var fortsättningsvis GLAD. Klippte håret, dissikerade lam, höll en idrottslektion, upptäckte Palatset, var barnvakt, gjorde nationella prov, var hos tandläkaren, skrev några prov till, fikade med Klara och var på en mycket festlig invigning på en torsdagkväll. Åt gemensamma fredagsmiddagar som alltid innebär soppa och var på fest hos Oskar. Hade asmycket plugg men drack kaffe, hann göra allt kändes det som. Fett stressigt liv dock. Kåldolmens dag 30 november!


DECEMBER: Adventstiden drog igång med lussebullar. Världens bästa Timbuktu spelade i Södertälje, drack glögg, tog hål i öret med Molly, fortfarande ingen snö men var tvungen att ha varma kläder för att slippa frysa. Genusprojektet höll på att ta slut dvs panikpluggande ganska ofta. Provade capoeira och fortsatte skratta jättehögt i skolan typ som ett sätt att hantera stressen. Fekke XD skoja men roligt. Anti-rasist-demonstration, musikhjälpen <3 och Lucia-tåg, apråpå Lucia så hängde jag såklart med henne på vardagskvällarna som vanligt. Drack C-vitamin för att inte bli sjuk, tyckte livet och mina kompisar var bäst. Sedan helt plötsligt ur ingenstans hände det absolut sorgligaste som finns och all energi liksom försvann bara. Jag behövde nog komma bort trots allt när det blev 23 december och vi flög till Buenos Aires, sedan Uruguay ett tag också innan vi åkte tillbaka till Argentina och så tog året slut. Resten av fina, braiga, blev-kär-i-en-ny-kontinent resan hamnade i Januari.

Tjugotredje

Nu åker jag bort och det ska verkligen bli skönt trots allt för jag är så genomtrött och klarar inte riktigt av att känna någonting längre. Fick jullov idag efter halva gymnasietiden, ganska improviserad avslutning men mysigt. Miljöombyte i några veckor och värme och solighet. Kommer säkert sakna mina kompisar dock. Ciao, god jul, gott nytt år, landar i Buenos Aires imorgon.


<3

 


<3

jag önskar du såg allt det här, hur många som bryr sig.

<3

.

stockholm förra vintern och det blev vinter i år också


igårkväll blev en ganska kul blandning av dricka vin, lyssna på gamla gamla nostalgi-låtar, tagga till, vilja sova, tagga igen, sedan hamna hos en rättså oväntad person med några som jag inte sett på superlänge, några timmar senare skrattade vi åt allt och då var det dags att åka hemåt samtidigt som brevbärarna kom dvs klockan fem. idag har jag börjat packa och lyssnat på musikhjälpen som om jag inte har något annat för mig någonsin. fast det är väl därför jag gillar radio så mycket, kan göra annat medan jag lyssnar wow wow. första snön är här och jag tänker igenom året som gått, det ingår ju att sammanfatta när man har en blogg eller nä men jag tycker det är roligt. vet att mitt bloggande växlar mellan skevt, oklart och pretto men det får vara så nu bara. Jag ska träffa Lollo snart, vi ska på bio och jag tycker det är det perfekta sättet att spendera den här kvällen när jag är trött och sliten men ganska glad. En jävligt fet grej är att vi bokat våra flygbiljetter till barcelona på sportlovet nuE, woopz

16 december FREDag wiiie


den här dagen började med att redovisning typ inte riktigt blev helt som vi tänkt för vi hann inte genrepa ordentligt samt drog över tiden rätt mycket. GLAD ÄNDÅ för vi klarade det i aLLa fall. roligt att höra de andras redovisningar, finns mycket kreativa talanger i skolish må jag säga. Efter lunch slutade jag, tog sällis ut ur skolan med fanny som förresten e så himla bra tycker jag *sPrider KärlEk*. chillaxade lite, bytte om till en ny klänning som jag köpte i veckan (se bild) sedan tillbaka till skolan igen och se Musikal förenings MuSiKaL. apråpå kreativa talanger, det var otrooooligt bra!!! helt seriöst, är fett imponerad!! Nu ska jag strax på Julavslutning med SSU och efter det ska vi fortsätta ha roligt, måste vara uppe sent för molly ska åka till New York så hon måste vända på dygnet heeheee och Astrid åker till Australien imorgon så vi var tvungna att säga hejdå till henne. förresten har jag säkert druckit flera liter te idag tror det är bra för halsen och innan jag drar vill jag be om ursäkt för de keffa fotona.

Tusen Gånger Starkare

Råkade kolla på hela filmen på youtube igårkväll.
Tyckte ganska mycket om den, trots kvalitén osv.
Den finns i åtta delar och här är första:15 decemberHEJ. känner mig lite töntig som valde så himla GULLIGA effekter på photo booth men jag tänkte att det passade, jag är nämligen ynklig idag. ni ba vaaaaa, paula är ju hårdaste bruden jag vet?? och då svarar jag att detta bara är en svacka. förresten hade jag långklänning idag, otroligt skönt plagg!! tänker på långklänningar som sommarkläder men icke, funkar nästan bättre på vintern omg omg. i skolan såg vi "toda sobre mi madre" på spanskan, mycket mycket bra film!!!!!!!!! nu ska jag sova en stund sedan pluggeliplugga lite innan det blir natt. måste förbereda mig för vår redovisning imorgon, vi i min projektgrupp ä ganska duktiga så redovisningen är ganska satsig så jag tror det blir ganska bra fast jag är ganska nervös wadup

14 december & C-vitaminer

  • det jobbigaste idag är att jag blivit så bajsigt förkyld. orkaaaaaaar inte.
  • det bästa idag är att SSU spöade MUF i att samla in pengar till musikhjälpen!
    och att de tillsammans bidrog med nästan 25.000 så jävla awsome!!!!!!!
och annars fick vi lära oss om studieteknik i skolan och skriva en utvärdering i textkommunikation. just deeeeeet, var på ssuMöte och pysslade konstiga små gubbar tanter av piprenasare (som måste vara ett av de konstigaste orden) plus att vi sjöng en sång om Kollektivtrafiken som är asbra. nu ska jag sova så jag blir pigg och frisk igen för jag har bestämt att även fast alla andra blir sjuka så ska jag INTE bli det den här vintern.

13 decemberåh den här dagen är mysig! jag är kanske inte den största traditionsbevararen ang Jul etc. men Lucia är fanimej en fin sak, mitt i kalla december plockas alla ljusen fram! och lussebulle! och små söta 10-åringar på ens gamla skola som sjunger "nu tändas tusen juleljus". det är bra bra bra. något annat som är bra är julkalendern som jag äntligen kan uttala mig om efter att ha sett första avsnittet, den e ju supergullig!!

idag har jag förresten skickat ett sms med 100 kr till musikhjälpen (som går att Se på Svt/Höra på P3). Det är alltså en insamling för att ge fler flickor möjlighet att gå i skolan på platser där detta inte är en självklarhet. Egentligen borde vi såklart ändra på hela den här skeva världen som låter oss VÄLJA om de ska få gå i skolan. Vi borde inte få välja, alla borde få utbilding. MEN TILLS VI KIRRAT DET kan vi bidra till musikhjälpens insamling. Bara så länge okej??

12 december

orkar inte ens kolla på julkalendern, så trött blev jag av att skriva hela, hela dagen.

Helgen vecka 49

fredagkvällen hos amanda var fan supertrevlig, rolig, bra!!

Lördagen var helt k också! Det är hälsosamt för alla att ta politisk ställning barasånivet.


och på söndagen var det tredje advent, dagen bestod av teater, fika, ssuMöte.now i'm waiting on guidance, now i'm waiting on a sign


tredje advent idag också, gulligt med röd klänning & ring :)))))))
ni ba lol. jag ska börja panikplugga tsm med daniel lemma nu <3


Om att demonstrera och om vålD eller inte

Hej idag är det söndag, och jag kan berätta om helgen nån annan gång bara för att det är kuuult, nu vill jag ba get something of my chest osv osv:
Igår var jag ute och demonstrerade mot nasisterna på mynttorget. Det var ärligt talat fett läskigt. Först vill jag säga att jag tycker alltid att det är fel att använda våld, dvs jag provoceras av att vissa av "oss" (motdemonstranterna) vill komma åt nassarna för att fysiskt slå ner dom. Det är inte okej. Jag var där för att visa att jag tycker deras vidriga åsikter är supervidriga & äckliga MEN jag tror inte att det hjälper att slå ner dom. För att vara extra tydlig kan jag langa citatet "våld föder våld" samt kolla på vad som hänt/händer runt om i världen. Vi måste se att extrimism, så som nasism/rasism/sverigedemokrater, i många fall föds ur missnöje. Det är hat-ideologier. Samhället är kefft och folk vill ha någon att skylla på samt är för dumma för att fatta att det omöjligt kan skylla detta på en liten ospecifierad grupp i samhället. Vi fattar ju att det inte ligger speciellt mycket hjärna bakom dessa ideologier. Dock kommer ingen tänka efter och ändra uppfattning för att någon slår av näsbenet på dem. Snarare lär det få motsatt effekt.
För det andra, och detta är fett viktigt, de flesta av oss som domonstrerade mot nassarna var där för att skrika och visa att vi tycker annorlunda och INTE för att slåss eller kasta smällare. Demokratin är ju väldigt fin på det sättet, ALLA har rätt att demonstrera och säga vad vi tycker. Man får vara arg (och jag blir verkligen skitarg, ledsen och upprörd när jag hör vad som sägs på nasist-demontrationen). Däremot har ingen rätt att använda våld.

Situationen är så himla svår dock för på sätt och vis tycker jag fanimej inte att polisen borde få använda våld heller. Sättet som de knuffade undan oss var jävligt aggresivt och jag vet tex att en av mina kompisar fick ett stort blåmärke på ryggen efter denna behandling. Från polisen. Men de är ju samtidigt där för att skydda oss. Jag tror inte att lika många av oss 94% som inte är rasister skulle våga komma dit om det inte funnits poliser där. Faktiskt. För det hade blivit slagsmål om de inte gått emellan. Och som sagt, vi ville inte slåss. Ändå kan jag tycka att polisen kunde gjort detta på ett bättre sätt. Visst jag fattar att det är hårt att vara snut, att många dömer ut varenda en för att vissa gör fel när det är skitmånga som försöker hjälpa till. Men det är ju precis så det funkar åt andra hållet också, för att enstaka individer i gruppen av motdemonstrater beter sig dåligt så är poliserna jätteaggressiva och otrevliga mot alla. Och när poliserna gör det har dom lagen på sin sida. Det blir liksom lite skevt. Blablabla hela texten är kanske osammanhängande, pallar inte gå igenom och skriva fint ville bara få det sagt. Ska ba säga en grej till och det är att det är VI som tjänar på att snacka och hat-ideologierna som tjänar på att slåss. Vi har bra argument och dom har fan inga argument alls.

om utväxt igenoj oJ OJ så jävla trendigt hår jag fick helt plötsligt :)))))) (haha älskar att jag publicerar det här inlägget)
nu blev det helg igen jihoo! hade en kul idrottslektion idag, vi körde capoeira och det var spännandeee.
på lunchen skrattade vi åt "SHUT UP!! SHUT UP!!! SHUT UP!!!!" och andrea tappade sin tallrik aw sötis

svalkar vinden, värmer solen osv osvjävligt roligt imorse när jag skitstressad springer ut i hallen, drar på mig skrona, drar åt skosnöret och ba oUps. det gick av. kaosar, väljer andra skor, går mot tunnelbanan, missar den PRECIS. sedan tänker jag att jag kan hinna ändå men icke, trafiken står still och jag blir cirkus 20 min sen till mitt muntliga seminarium i internationella relationer. jajajajja fick hoppa in i en senare grupp, funkade bra! gruppdiskussion om svenskaBoken efter det  och Nu kan jag alltså släppa stressen över skolan för den här veckan wie wie får massage av molly också. i övrigt känner jag mig så sjukt teenage hela tiden typ? det är najs och jobbigt men mest najs. ser du något bakom molen, känner lyckan genom sorgen, jag har inget mer än mina tankar asså svenska björnstammen & emmaboda, det är den känslan lickkkzom

sjunde decembervintern kan ta sig, måste använda långärmade tröjor, koftor, blabla kyla osv.
är glad ändå och börjar snart packa ner sommarklänningarna i resväskan.

6 december

Extremt tunt lager snö
Dock soligt så visst det är lugnt
Planerar spanienresor litelite naivt men whatever
Även pratat med en student från Ecuador på spanskan
Nu lyssnar vi på en föreläsning om genus = najs
Kth, södertörn, KI hälsar på i skolan idag oxå, högskolestudier omg
Leo och Sara hade snygga kläder härom veckan wow matcha mer


måndag 5 december


idag tog jag ett nytt hål i örat som blev så dåligt att jag döljde det resten av dagen och lurade mina kompisar att jag bangade fast jag egentligen bara var missnöjd. jag är sämst också och skriver inte det på en fucking bloggfan så jävla genomlarvigt. hoppas det inte snöar jag orkar inte det känner bara att det kommer bli skönt att åka härifrån. snart snart snart. saknar hedvigK och deppmode fortsätter med deportees, nu ska jag sätta upp en affisch från berlin på min vägg. bestämmer att jag ska slösa skitmånga hundra liter varmvatten ikväll för jag fryser ihjäl.

Helgen Vecka 48!!

Hela helgen ville jag egentlgen dansa till Bob Hund.
Ni vet den låten? ah. eller så vet ni inte, saksamma.
NÖJDE MIG DOCK MED TIMBUKTU PÅ FREDAGEN:


taggade lite/åt soppa hos astrid allihop. kvällen såhäääär najs:(tog bilderna från Klubb Moltos facebook-sida)

lördagen: gick upp tidigt för att se Inka-utställningen på skeppsholmen med familjen vilket var mysigt även om jag var måttligt imponerad av utställandeT. och så åt vi lunch blablabla åkte hem, sov på eftermiddagen åh så himla mycket större sömnbehov på vintern och på kvällen drack jag kaffe på götgatan med finisarna plus kvällspromenaden på det. Brao dag.söndagen bestod av lite plugg och köpa silverörhängen för 19 kr styck!
sedan dricka glögg hos molly + sitta kvar & prata när alla andra gått <3

orkaaaaaaa


1. jag fick en typ-halvt-transparent jacka av mami, den e fin.
2. 2hand-klanning, ska ha den i jul när jag går runt i solen woopz.

2 december

ni vet det där youtube-klippet med nån som sitter i en bil och filmar en lastbil som backat ner i ett dike samtidigt som han skriker "FYFAN VAD COOLT!!!"? Så känner jag. det är så jävla coolt att jag överlevt ännu en vecka av fett jobbiga prov, naturkunskapen idag asså omg jag var helt skakig efteråt, och redovisning. engelskaB-nationella var också nervöst men kändes roligare fast det var lite svårt. pratat stresshantering på idrotten, idag hade vi föreläsning om det också vilket var mer värt än jag trodde, min stresss går mest utöver mitt humör och min sömn annars har jag blivit bättre på att hantera det. tror jag viktigt att inse att det är ok att inte alltid presetera superbra och när det går dåligt kan jag ändå tycka om mig själv :))))) vi sa snälla saker till varandra också, sånt är alltid så himla BRA. nu lyssnar jag på bra musik och försöker tagga till fast jag är trött. TIMBUKTU!!!

ps: mina kompisar är jättesuperbäst och jag är väldigt glad för det.

helgen vecka 47 med fyra instagrambilder
på fredagen lagade amanda soppa hos molly för amanda är bäst på sÅnt. snackade skit, fixade oss you knowww och på tuben träffade vi skitrolig snubbe som drog skämt i stil med "det här går inte jag har diabetes" för vi var så söööta. nää men gullee!! mötte rufus vid slussen och gick till oskar där vi typ lekte med mössor, slängde pengar på varandra okej enkronor, dansa till krossa alla fönster med amina och så vidare.

på lördagen sov jag jättemycket, städade mitt rum, gick en prommiz och på kvällen hängde jag med min bror. vi såg en film som hette hopplös och hatad av alla, titeln är dock roligare än filmen men what you gonna do. det var kul i alla fall!

på söndagen vare första advent, bakade lussebullar med mamma fast egentligen var det mest mamma och brur för jag drog innan det var klart. träffade lucia och sedan gick jag med amanda till loppisen på matkultur som var fetnajs. fyndade tex ett par klänningar för ca 20 spänn, den ena var fannys gamla, samt hade mycket trevligt.

RSS 2.0