allt det där som jag inte visste,

man tror inte att man ändras så mycket, man är ju "jag" hela tiden, det märks inte hur man växer. tills man plötsligt tittar tillbaka, minns allt man gjort, allt man tyckt och tänkt, allt man velat göra och alla personer man tyckt om och sett upp till, alla dagar som bara försvann. och så inser man att man inte är samma person längre.

the world's got me dizzy again

sova.
den här bloggen är dålig och ger mig ångest, kan inte bestämma mig för om jag vill blogga/ha kvar den, eller inte.
godnatt

lilla datorn hemma idag, lånar matildas yä typ.

hey, skola igen nuee, vill ha helgen tillbaka. massa plugg nu istället, fett onajs. trött och trög idaggg.
och så blir det kallt också. och mörkt. hösthösthöst. vill åka nånstans, helst ofta och snart.

fett med kort och sammanfattat om mina kvällar den här helgen

fredagskvällen var nog ganska misslyckad (mitt fel), slutade på ett tomt vernissage. så kan det gå tydligen.

igårkväll: (efter bussturen från kaknästornet) Rakels 18-års middag var urfin & hon är bra, typ hänga med andrea & helle mycket, softa brudar = kul, 44:an & prat med kaki, buss till barnängen där jag inte varit innan, träffa lucia (& alla andra) hos fanny. jag var kul....... eller. sent som tusan blev det nog med tanke på att jag gick upp ca halv elva idag. tröttheten, segheten osv denna söndag men ändå en bra dag, när jag tvinga mig ut iallafall.

i lördags eftemiddag skulle två tjejer överraskas för de hade fyllt år en av dem var hanna det var roligt även fast kaknäs var stängt.


mycket mycket välanvänd tid tycker jag


hej tja hallå. vi har druckit te. innan det var vi på stan, melina och hedvig var också med en stund. men sen gick dom.. och då åkte jag och isabelle hem till mig. sen dess har vi pillat varandra i näsan och sånt. fast nu måst vi gå.

tillsammans med prickarna typ


fett med hej, jag köpte det här halsbandet på myrorna.
och gula örhänget i london (shit va jag saknar)

fredagsmorgon ohyeah, roligt..............................

drömde en jekligt vidrig dröm, helt skakig när jag vaknade. återhämtade mig inte tillräckligt fort för att fixa mig på en halvtimme heller. fick stanna hemma första lektionen (skrivtid) och skriva på motionen här istället. inte så lyckat__

dazed and confused

trött. måste men kan inte och orkar inte med alltttt. och varför går hela världen åt helvete samtidigt, när det var precis nyss som det var så himla bra att leva. vill jättemycket bort. och lyssnar på musik som är som mitt humör. såhär.
kanske känns det bättre då, kanske inte

torsdag tidig-morgon--


god morgon folkz. idag ska jag ha friluftsdag i vinterviken, wow. man ska ha matsäck, jag har ingen matsäck och ska gå om 3-5 minuter. mitt liv i ett nötskal, alltså. råkar dock veta att molly bah hitta två äpplen..
ahhh juste, tänkte be er spana lite extra på bilden, har luvan på lix. cool_girl94-i-sin@HooOodi.com

sånt som gör ont, sånt som känns

Den här lyssnar jag på när jag tycker världen är dum och inte riktigt vet vad jag ska göra åt det.


(om du är väldigt otålig kan du spola fram, hoppa över när han presenterar bandet. annars är det också ganska fint)

Before.

before sunrise, (1995) med Julie Delpy och Ethan Hawke. De råkar vara på samma tåg genom europa, gick av i Wien.before sunset (2004), nio år senare. Hon bor i Paris, han är författare nu & besöker staden för att prata om sin bok.Båda filmerna är mest långa samtal, men det är liksom himla fint och man vill inte riktigt att de ska ta slut.

trötttttttttt påre


jag är så seriös hela tiden......... nä. måste skärpa mig, skulle kanske va fint att få lite bra betyg i skolan också.
fast roligt har vi ju, är dock ledsen och arg fortfarande, kan inte riktigt komma ifrån det. bluuuääääh.

var i ropsten m isabelle & melina idag, gick lite fel, promenerade längs motorvägen, gick väldigt fel, försökte lifta, frågade & fattade vart vi skulle, kom fram till myrorna. checkade in stället & köpte ett par sakor. åkte hem. träffade lucia snabbt & råkade på matilda & elias. köpte majs också, leopold satt i kassan på ica birkahallen minsann

--

så sinnessjukt besviken på det här landet

RÖDGRÖNT FÖR HELA SVERIGE

hej. idag är det den 19 september. Hannas födelsedags, Grattis tufftjej!! och VAL. så jag vill bara säga att det skulle va fint om alla går och röstar. RöStA, rÖsTa, RÖsTa, RÖSTA! okej?? inte så jävla jobbigt egentligen. men viktigt.

ps: helst inga rasister i riksdagen så helst inte sd. sen tycker jag att rött är finare än blått. but that's up to you!

hej jag måste göra sallad nu (resten av maten e i princip fixad) för snart kommer några cheyer hit
inte fyra år till utan strid

medan jag sover middag, som vi gjorde på dagis (dagis var fint minsann), kan ni lyssna på denna vackra sång:

kvällen var fulllll med kul, fast nu ser det rätt grått ut

igår: efter en del vin-krångel (isabelle var nog en räddare i nöden skulle jag vilja påstå) drog jag till hanna som hade födelsedagsmiddag. det var trevligt, typ lite kortspel efter maten och sådära, bland annat. sedan promenixade jag till lucias fiesta eller liknande, där hängde jag nog ganska många timmar även fast det inte kändes så, ruligt också.

sov inte alls så länge så nu e jag väl åt det halv-döda hållet. ska sova, hade några planer på att dra ut och hjälpa till med viktigheter men nu regnar det så mycket att jag faktiskt inte tänker göra det. inte just nu i alle fall..globala

"vi har väl kommit över att mobba varandra? jag kommer inte bli toalett-doppad efteråt?" -melina

vi skriver. och suddar. och skriver, skriver. suddar. tar bort. fLiPpaR. orkar inte mer. skriver......

jorrrrrrrå det funkar


säger typ hej-igen-med-photo-booth. e jevligt trött. sussa i sängen mmMMm härligt. imorgon ska vi ha skolval yeah yeah. har inte helt bestämt hur jag ska rösta, fast nästan. sedan blir det skriva, skriva, skriva svenska uppsats (tal till nationen = satsigt_namn.se) på alla lektionerna. fast det ska nog gå bra. faller strax ihop, sooova... ciao

bra jag är......... mest bara tråkig ju. bluäh, i wanna sleep

idag har jag varit i skolan, gjort en affish (känsla: skräck. målgrupp: globala elever) den blev ful men kul. skrikit på sd lite sådär lagom för mycket, suttit i vattenpöl i regnet, frusit, cyklat hem min cykel (regnregn) och (inte) pluggat.

debatt på lava

tjulu lu lu. ha-ha-haa. jag e lite arg, så blir det väl när det är valrörelse. och förvirrad. på söndag blir jag glad eller jävligt, jävligt deppig. och arg. mer arg än vanligt. hehe.
jag ska nog sovishh nu, e trött. tjadå.

ps: bytte header, min förra var fin men jag hade visst tröttnat. har inte fixat färdigt mene nu äre så ett litet tag. enkelt.

skola la la la. och regn --


idag tog det en timme att komma till skolan med tunnelbanan. = fett sen. = fett onajs = BaJs heheehehhe.
mene nu e jag här och jag tuggar tuggummi som jag fick. och jag ska skriva på min svenskaGrEj. hajdå

jag, en riktig hjälte-- !!


jo, jag tänkte ta en paus i pluggandet (sanning: tänkte vänta 5-10 min till innan jag börjar) för att hi five-a lite med mig själv! sånt där trolleri vettni, MAGIC. apråpå det, vi blev placerade i elevhem på hogwarts idag, gryffindor för mig, förmodligen för jag är så modig, godhjärtad och "edgey".

--palla mig

idag är jag trött och sånt, känns inge vidare. jag vill typ duscha, byta kläder och sova.

var uppe tidigt, cyklade, delade flyers vid hornstull, skola, engelska en halvimme, vasa real (gämla skolän hehe) debatt mellan de politiska ungdomsförbunden, hejja andrea (hoppas kidzen fattar varför skatt ändå är ganska bra och behövs ganska mycket och sänka-skatten-politik liksom inte är så schysst för alla), nu historia, sedan harry potter-förening och trena men efter det ska jag hem. fast. då måste jag plugga.

-

vi behövde inte vara ute i regnet. det blev kickboxning istället. nu har vi matte och folk har fett shaky hands

& ciao.


hej jag är i skolan och jag är väldigt trött. vi har haft val till skolkonferensen nu på morgonen och jag måste dra och byta om strax för vi ska ha idrott. ute. i regnet. wie, kul. see ya lejtah people.

& så var det matten också. jag vill sova istället buääh.


jag är verkligen trött. och jag vill verkligen vara pigg inför nästa vecka, det kommer nog bli smått streesig. mycket liksom. och man vill ju alltid göra mer. fast så var det ju skolan också, nästan allt vi gör är kul men (tyvärr) måste man göra det som är tråkigt också. och idag råkade det vara procentgrejen som helst skulle göras utan miniräknare.

ahjuste ja, partiledardebatt (duell om man e cool) nyss, jag tycker Mona känns supersäker! (val om 1 st vecka. hjälp)

& vara inteledsen fast det är söndag

good day inte sol men regn woho lyckat.
fast jag e glad liksom och idag ska hinna med en del och kockan är redan halv ett. har dock inte bara sovit tills nu, bland annat hunnit läsa animal farm (vilket är samma sak som att plugga för det e liksom engelska A-grej) och snääckat med pärona mina om viktiga saker. hihi yääää. fast nu ska jag byta till tajta byxor och icke-sov-tröja. trena. hajdå.

& ja men nej

hallå. eller ja, godmorgon!! yep jag har liksom vari vaken i åtminstone en timme, vaknar alltid orimligt tidigt när jag kommer hem sent även fast jag var helt slut när jag somNade. konstigt det där. hur som helst, igår var väldigt trevligttt, midnight-piCKniCK hoho och råkade ut för en del randomnezz när jag träffa folk, alltså den här stan är inte stor. och lite sånt däraaAa. jag hade ONT i fötterna när jag kom hem också......... fast hejdå, got to gooOOo.


& när man har tagit på sig dubbla koftor så börjar det regna, lyckatttt

jag ska gå nue, vi ska till vitan först men sen kanske vi blir tvugna att gå nånannanstans, nödfall liksom.
de 10 000 attendande typerna på fb-eventet (hoffmaestro på gröna lund) are going to get wet. wiiiie to bad hehe

skoja. hopps de får kul....... mene, ciao.

& prickig kofta samma dag som det blir helg-


hej. jag har inte sminkat mig på hela veckan. ojojoj. men jag har inte haft lust så det känns cuult ändå.
e här i skolan min och leker med projektgruppen. ikväll ska alla på hoffmaestro på grönan, men icke jag

& så var det med den torsdagen, over and out

tja wazzup? assow jag e lite trött och tänkte sova. sovääh. he. he. idag var jag hos tandläkaren, åh så väldigt kul och spännande. inte. alls. sedan så trixade jag lite om och inför min svenskatext om kollektivtrafik och förbifart (bajs) sthlm. och så fick jag veta att skolan inte ger någon ledighet förutom begravning & läkarbesök. jahaja, det blir alltså ogiltigt om man blir tvungen att åka. bort. vecka. åtta. om jag vågar. för jag blir tvungen att plugga häcken av mig innan.

fett tom.


Time, time, time, see what's become of me
While I looked around for my possibilities.

jagorkarfaninte, dörlitevarjedagförattjaginteklararalltlängre.

sjunde september, sjutton-någonting


Idag har jag: missat tunnelbanor, kommit försent, glömt mobilen, varit trött, haft en riktig lektion i skolan, kollat på kenny starfighter på leons dator, pratat med folk i valstugorna, blivit irriterad och haft ont i huvudet.
Nu ska jag dra till wasaparken med klara och moa och lyssna på mer politik. Sedan börjar idol ikväll, wiiiiiiiiiiiie

med mazza ballonger


hej, här sitter vi på ett kaféee. hanna & lollo överaskade mig när jag kom ut från skolan, så himla fajnt faktiskt. jättemånga ballonger och massa röda grejjor och jag tänker använda väskan för den var soeet som tusan. precis som vi e, som ni ser på la bild här ovanför! fast strex ska vi dra men det vill man ju inte egentligen. hejdåå

klockan halv två


lalalalaaaa skolaaa. samhällskunskap nu hoho. haft idrott och hälsa, fäätt mysch med leker.
upptäckte att jag kan allas namn nu och det känns himla bra faktiskt.
debatt mellan riksdagspartierna sennnn, kul kul.

i said shoot me if you really hate me and then he shot me in the head

idag mår jag skit på alla sätt. jag tror alltid att det ska bli bättre men det blir aldrig det.
I’m so exhausted and i'm so tired of this so don’t expect from me to


hinner bara snabbt


jo ja, idag fyller jag nog år. det har vari bra och nu ska jag eta middag innan jag ska ut på, än så länge, okända äventyr.......... eh? eller något sånt. men jag tror nog vi hörs igen kanske? jao.

när man bara inte vet längre

If you walk away I'll walk away, first tell me which road you will take. I don't want to risk our paths crossing someday.
I found a liquid cure for my landlocked blues, it will pass away like a slow parade It's leaving but I don't know how soon.
I've grown tired of holding this pose, I feel more like a stranger each time I come home.

So I'm up at dawn, putting on my shoes, I just want to make a clean escape.
I'm leaving but I don't know where to. I know I'm leaving but I don't know where to
(-bright eyes)

Kampen om torget


dokumentär om ockupationen av kvarteret Mullvaden på Krukmakargatan på Söder i Stockholm 1977–1978. Ockupanterna höll ut i cirka elva månader tills polisen i september 1978 körde ut dem.
Fet jävla gemenskap. jag vill också göra sånt här, använda lokaler (som ändå står tomma) till bra saker. osv!

kan man förbjuda vissa att uttrycka sina åsikter eller får man tycka vad man vill?


hel-å. vi har kul i skolan och lär oss bra saker, just nu snääckar fina klassen om demokratiska dilemman det är svårt, komplicerat och väldigt intressant. vad ska man göra åt nazistiska och fascistiska rörelser? den är jäkligt klurig.

vi gör det här för att vi måste, vi gör det här för att vi kan
godnatt. jag har just kollat på en urfin dokumentär på kunskapskanalen. skriver nog om den imorgon eller så.
annars har jag varit i skolan idag, ruUuligt med textkommunikation och jag och molly e best på spanska............ sedan hängde jag med sossarna i vällingby för där ska alla med röda hjärtan mobiliseras. imorgon börjar vi tidigt.

passionpassionpassionpassion


hallå där, jag sitter här och känner mig sjuk. med min passionsfrukt. jag kämpar stenhårt för att bli frisk genom att försöka lyssna på alla såhär-blir-man-frisk råd. det viktigaste verkar vara att dricka te (helst med honung) och att vila. jag har också hört att c-vitamin (och lite andra vitamin-kompisar) ska vara bra. så här sitter man och chiLLar, häller i sig de ostronliknande passionsfruktkärnorna och klirrar örtte med vattenkokaren som hjälp. satsig brud.

lunchhhchill


titta vem som sitter i vår matsal? alice. hon hälsar på idag minsann. fast vår lunch är slut om 10 min så vi ska nog ut en snääbbis. sen ska vi ha estetisk verksamhet hhmm? idag på svenska kollade vi på kända tal. obama, palme. kul jö

RSS 2.0