flyga flygplan hela långa dagen

jo, nu ska jag säga godnatt och hejdå. hare gött, om tre timmar ska jag upp igen. indien i drygt tre veckor. minsann.

en hage utanför mariehamn

väderprognos Arvika 2010

hej jag är hemma ju. arvika var fett. robyn var nog bäst. chromeo var party. lenka mysig. regina sorglig. (orkar inte skriva om alla). babyshambles grymma (pete spårad). nu har jag sovit länge två nätter i rad och är nästan rehabiliterad. det regnade mycket så man var, bland annat, helt blöt på alice in videoland, vilken känsla....................

festival

då va man hemish då. packa upp, packa om. härligt. ska minsann ta och bege mig mot värmland imorgon. närmare bestämt arvika (con some people vid namn lucia, vivi, anna, johanna). det här blir fetcoolt. ska nog sova en stund nu eftersom det inte lär bli mycket av den varan resten av veckan. hemma söndag. puzzzz.

ye.


det var måndag. 12 juli också. ba sådär jätte jätte jättevärt. en hund. okej. jag gillar vindruvor.

mormors cykel

jao, jag är ju i växjö sedan nåra dar tillbaxxxxx. träffade th och tilda igår, köpte lite klädor på stan och åt middag på tegnérgatan hihi det var fint det! på kvällen cykla vi runt en smula till, sa hej till jonna vid sjön och pratade lite med rebecca sen påvägen tillbaka, längö sen vare ju. jääå, träffa väl ett par stycken till. konstigt det där, att det gått ett år sedan konfan. vi smakade på hallon mä, 2 kronor för lite hade vi heheheheh. men det gick. sen har jag sovit och nu är det tisdag. sennare idag taggar man hemåt. och sen taggar man galet för imorgon!!!!

90-100 kg!!!!!!! och några krockar

yo. spanien vannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. det kändes fett. fast matchen i allmänhet kändes ofet, den var smal (?). förjävla massa gula kort, det blev ganska kul tyckte jag ett tag. vm i fotboll nästa sommar också i tyskland har jag hört. kul. chejer.

sött och salt, sommar och vår


jag började på en spellista för väldigt många dagar, kanske ungefär fyra månader, sedan. den har byggts på mycket långsamt, mest för att jag inte orkat. sedan har jag varit tvungen att sätta igång med en annan för att många låtar inte passade in. hur som helst, tänkte att jag kan lägga ut den nu. den ger mig en känsla av våren som varit och som blivit sommar nu, den smakar faktiskt både tinto de verano i madrid, cigarettrök med lucia och kolasås i steninge. lite annat också, som jag inte vet. eller vet och inte vill säga. här har ni, smaka!

hej så länge

hemma igen idag. tänka sig. imorgon är det dags för mig att taggish igen dock. nu ska jag därför tänka över packning och kolla på harry potter. sånt där som bara måste göras vet ni. tufft liv. kanske hörs vi igen innan sommaren är slut. kanske några gånger. och kanske när jag pallar göra inlägg med bilder.

som en bomb ungefär, fast känslomässigt


jag kommer lägga mig kring halv två idag. ska gå upp kl fem. kul att jag hinner sova. (är borta t på fredag förresten)
fotbolls vm: det är fint att uruguay gick vidare men fett sugit att argentina förlorade med 0-4 ?? :( mot tyskland

jo juste, jag vill vara på peace and love nu. jag vill det så himla jättemycket att jag nästan sprängs.

Gymnasiet minsannnnn

Det råkar vara så att idag är dagen då man får ett litet brev från gymnasiet man kom in på och alltså ska spendera de närmaste tre åren på. Spännande. Inte så stor överaskning för min del men det är ju rätt kul att ba chilla facebook och se var alla andra ska gå :))) jo, mitt brev kom från Globala Gymnasiet förresten. Som tur var...

hästkam.

(någon hade redan lagt upp bilder på facebook (snabbt jobbat??) så jag tog en på oss alle fyre)

vi hade det minsann väldans bra,  en dag träffade ju till och med lokalbefolkningen när vi åkte buss (på tågbiljetten hehehheheeh). jo alltså inte för att vara taskig men nu måste jag sova. är verkligen skiiiiittrött efter en seg hemresa (kul att komma fram en timme försent) men ha det så kult på restaurangen! hejdåååååååå. (orginellt)

RSS 2.0