and I told you to be patient, and I told you to be fine


nu ska sooova, trötter liksom. är dock inte såå ledsen att jag måste till skolan imorgon. mycket som händer och mycket att göra nästa vecka men ändå, snart helg igen och mycket av det som händer i veckan är kul. livet är nog rätt bra ändå. fast så orättvist. fan va bra man har det liksom, det är nästan lite äckligt. att man klagar så, över skitsaker. ja, såhär kan man hålla på och leka klok och grejer. man är ju ändåsådär bortskämd. och så har vi ju så mycket kvar att uppleva, can't wait om man säger så och så ska man ändå njuta av nuet också. GOD NATT

jag vet inte varför men bara för att


det är helg nu igen, så himla skönt för förra helgen var inte riktigt helg, sov ju inte så mycket. igår var vi hos hanna f och det var kul, men sen var det väldigt många där och då fick dom gå.
på eftermiddagen igår var jag lite på stan med klara och moa och köpte en kavaj och en kjol. idag har jag pluggat och varit på stan med klara igen. köpte ringar, en svart top/klänning och en halv tröja i väldigt fint material. och så ett par skor och en kajalpenna.
mina naglar är så tråkiga så dom ska målas och sen får vi se vad som händer ikväll.

straiiiight arrow


She met a boy named noah. he must have fell right out the sky,dom är uppe på taken, alla är högt över staden

på svenskan läste vi en dikt om någon som dansade på ett tak som var någon annans golv och då tänkte vi på håkan.

idag har det snöat sådär jättemycket igen. snökaos alltså, antar att bussarna inte går som de ska?

ikväll är det öppet hus på södra. efter det vet jag hur ska jag välja. den kommer troligtvis rycka in på tredje eller fjärde plats eftersom globala tar upp de två första.

imorgon har vi matteprov och jag kan det väl lite sisådär. borde plugga, borde klara ett mvg. hoppas.

min kamera har slut på batteri och laddaren är hos mamma. tråkigt.

jag har ett super man-plåster på mitt vänstra ringfinger.


pisdag hihihihihihi

jag hittar inte någon av alla kajalpennor som alltid ligger överallt och är ivägen. istället är hela mitt rum fullt av saker jag verkligen inte behöver nu, typ feta högar plugg. konstigt det där, man bär hem ungefär alla böcker man har (eller ja, nästan) och så kommer man hem och sätter sig framför datorn istället. måste nog göra slut med facebook och skaffa mig ett liv. nu ska jag på öppet hus iallafall. på globala. spooookey

tjena mellan bena


hej. idag har jag tagit sovmorgon. jag veeet att det inte är sånt en pluggis ska göra men om ni visste hur trött jag var från igår skulle ni förstå. kom hemapbajssent och sen jag tvungen att snacka med pappsen. fruktansvärt yber viktigt. kanske inte så viktigt men jä. var ju ändå så sent redan.
har iaf klätt på mig nu och ska springa till skolan och byta om igen (!) för idrotten. wiiie. hörs korvar och hönpappor

we must sing, we must sing, we must sing

So there was this woman and
she was, uh, on an airplane and
she's flying to meet her fiancé
sailing high above the--the largest ocean
on planet earth and she was seated
next to this man who, you know
she had tried to start conversations
an really--really the only thing
she heard him say was to order his bloody mary
and she's sitting there and she's reading
this really arduous magazine article about a
third world country that she couldn't
even pronounce the--the name of and
she's feeling very bored and very despondent
and--and then, uh, suddenly there's this huge mechanical failure and one of the--the engines gave out
and they started just falling -an- thirty thousand feet
and the pilot's on the microphone and he's saying,
"I'm sorry, I'm sorry, Oh My God, I'm Sorry"
and apologizing and she looks at the man and she--and she says,
"Where are we going?" and he looks at her and he says,
"We're going to a party, it--it's a birthday party.
It's your birthday party, happy birthday darling.
We love you very, very, very, very, very, very, very much."
And then, uh, he starts humming this little tune and--and, uh, it kind of goes like this, it's kinda:

One, Two, One, Two, Three, Four(bilden är hedvigs och egentligen har jag väl fått låten från henne också, den är den bästa jag vet just nu)


andy och john


sådärja, nu ska jag dra. har för övrigt från och med nu hörlurar, till låne-ipoden (bästa basta Hannas), som fungerar. kommer ljud även på vänster sida! var väl det antar jag. ha en fin helg nu!

Ibland är det fredag. Idag till exempel!


HEJ HELG.
idag på SO:n satt jag och räknade ner minuterna, lektionen var mer än en timme lång och jag skrev VARJE minut på ett papper (man skulle alltså anteckna det han skrev på tavlan om marknadsekonomi egentligen) fast sen märkte han att jag satt och glodde på klockan hela tiden och så glömde jag flera minuter, skrev typ var femte på slutet. iallafall, jag skrev också "BAJSKORV", "bajskorv", "BaJsKoRv" ja på olika sätt, på resten av pappret. humoristisk tjej!  fast han kom förbi och råkade kika på mina anteckningar sen. han verkade inte uppskatta min humor...

borde ha lämnat in fysiken idag vilket jag inte gjort eftersom jag inte är klar. nästan dock. men orkar inte avsluta det sista och skicka in, det känns inte bra än bara. och så har jag ju inte lagt alltför mycket tid på det. ska jag vara helt ärligt så har jag kanske spenderat mer tid med att tjata om hur jobbigt det är på facebook och här på bloggen. inte okej riktigt. det är alltså det jag sitter med nu på fredag eftermiddagen.

fytusan vilket långt inlägg om skolan! ska sluta tjata om den nu. i bloggen.

London (bilder, del 2, staden)

Det var väl ett par månader (minst) sen jag la upp de första bilderna och sen la jag inte upp fler men jag gillar ju london och jag gillar ju min blogg och folk brukar gilla foton så då tänkte jag kombinera allas intressen och ja. här kommer nåra fler!jo, det var så fint, bilderna lever inte riktigt upp till det men så blir det ju ibland.

här sitter jag och filosoferaralla i min lilla bubbla av vänner håller på att oroa sig över gymnasievalet. jag var helt säker tills igår. nu förstår jag hur de känner. fast ändå inte, vissa har ju ingen aning, jag tycker bara att det finns flera bra alternativ och har himla svårt att välja bort nåt. jaja, löseeeer sig.

jag har tänkt att jag ska göra något med alla bilder jag har, lägga upp lite fler här. fast jag borde plugga, borde verkligen verkligen göra det. men det är så mycket finare att bläddra igenom alla otroliga fotobloggar. människors liv är så himla vackra och man vill bara hoppa in i bilden och vara där en liten stund. eller en lång stund kanske
lite eftermiddagstankar, nu ska jag fortsätta att ditcha plugget. vi hörs!

in the darkness. and the cold.

kallt och mörkt ute, inte så trevligt alls. börjar verkligen tröttna på vintern nu. fast tiden rinner ju iväg så fruktansvärt fort så det är väl snart över. hela våren och allt jobbigt och allt kul och så slutar man skolan. läskigt.
nej nu måste jag nog säga hejdå, ciao, bye och adjö för man vill ju inte missa bussen. mitt hår är blött och kommer säkert bli stelt, ungefär som istappar, alltid lika kul. jäjä. norra real blire först och sen ska vi hinna till kungsholmens internationella sektion också.
alla fina människor därute kan få en liten puss av mig, allt löser sig faktiskt och det är bra att vara ledsen ibland för annars skulle man ju inte veta hur fint det är att vara glad hehehe. kärlek till världen! eh 


some things must remain unsaid

Morgon! Nu är det såhär att jag har haft en sjukt fail eftermiddag men det får vi helt enkelt förtränga. suger.

ikväll blir mitt första öppet hus på ett par skolor, si si. kommer nog inte gå på nån av dem men ändå!

längtar till när jag ska ha mer tid, det blir bra. för tillfället känner jag mest "GE INTE UPP!!!!!!!"

nu måste jag springa iväg. fuck fuck kommer inte hinna åååååh

"varför inte stänga av solen fort för vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort"

tyckte att det passade att säga något mer. typ god natt. imorgon har vi sovmorgon. min blir extra ordentlig. ska göra något läskigt, inte så farligt kanske men jag tycker det är jobbigt.
önskar att jag hade tid att fota och hitta saker jag vill ha. verkligen hitta, inte bara gå på stan. verkligen leta upp saker. jag vet att det låter fett kefft men jag är så trött på att inte ha någon stil. jag är keff.


(ny header. igen. vet inte hur jag vill ha det. den är bra men för stor. det var det jag gilla med förra, lite smalare. alltså lär jag ändra igen ganska snart. fjantigt)

orkar inte.

(jag vet inte vart jag är påväg, helt total lost i ett jävla virrigt middle-of-nowhere utan vägskyltar och har ingen som helst aning om hur jag ska ta mig härifrån. så himla jobbigt allt är och ändå har man det så bra, eller borde ha det. finns så många fina människor och jag känner mig så obegåvad och tråkig. vill ha något annat men jag är ju fast här.)


leker med min musik nu och jag slutar inte bli förvånad över allt fint det finns att lyssna på.

I'm fine but that's a lie

Ibland undrar jag vem jag kommer bli. Hur det kommer gå till och vad jag kommer göra för världen.

Ikväll tänker jag på alla hundratusentals människor som dött i Haiti. Alla dom som bara inte finns mer. Alla söner och döttrar, föräldrar och morföräldrar, kusiner och vänner, alla som förlorat någon. Hur lever de vidare? Kommer aldrig kunna förstå. Och nu är de så många som är borta, så många som kommer hamna under kategorin "anhöriga". Alla är människor, med personligheter, intressen och ansikten. Människor som vi tillsammans måste ta ansvar för att hjälpa, om det så bara handlar om lite pengar. Vi måste bry oss, de tror jag är viktigt.

Tonight I pray for all the people who has died in Haiti and everyone who has lost someone. I belive they need to know that we care.

SHERLOCK HOLMES


Den var helt enkelt väldigt bra. Skådisarna var ungefär perfekta och hela stämningen blev så himla rätt.

London på 1800-talet med några byggnadsställningar över Themsen, ställningar som senare kom att bli Tower Bridge.

(och ja, detta är en scen ur filmen). Allt ät liksom sådär genomtänkt så man bara hänger med, och inte riktigt förstår att man sitter i biosalongen förrän filmen är slut. då sitter man där och ler över alla finurliga detaljer.

Inspector Lestrade: "In another life, Mr. Holmes, you would have made a great criminal."
Sherlock Holmes: "Yes, and you, sir, a great police officer."

I saw Sherlock Holmes yesterday and I really liked the movie. The actors were great too and you should see it!

there's a possibility I wouldn't know


Det här är väldigt mycket slutet av 2009 och början av 2010.
playlist

There is a place, where I can go, when I feel low, when I feel blue.

hola hola, sitter här med mitt te nu. och pluggar. det behövs. mycket fejjan blire istället. jaja, ointressant.
en rolig sak är att jag nuförtiden (sen i förrgår) har ett stativ, det är kul tycker jag. känner mig fotografig.
försöker fixa spotify, behöver musiken. kanske ger er en lista senare någon gång. sålänge tycker jag att ni ska återupptäcka beatles "please please me"-album, det är ju så himla bra.

I'm drinking my earl grey and trying to study. The day before yesterday I got a tripod for my camera. I am also doing what I can to make spotify work and I might give you a playlist later, til then I think you should rediscover the beatles album please please me, I love it

"what to do? with all these pictures?" (tog med mig kameran till skolan idag)


idag drack jag te. ur denna. hela vår klass har någon termo-te-kopp-mani och alla dricker te hela dagarna.
vi spelar alltid kort i uppis på lunchen. så det gjorde vi även idag. riktigt nördigt faktiskt men ändå fint.


efter en ovanligt ojobbig skoldag slutar vi och så är det helg ett par dar innan vi behöver se dessa korridorer igen


matilda lånar kameran och säger åt molly att hon ska le på bilden. så då ler molly. som ni ser!


matilda fotar mig och jag frågar henne varför jag alltid blir så ful på bild och hon alltid blir så fin?


då svarar hon: "därför att såfort kameran åker upp så gör du miner och grimaser, såhär gör du" och så visar hon.

Today I brought my camera with me to school. We drank tea, played cards and made some ugly faces. Now we're free for the weekend and we don't need to go back to school until monday.

it's still early, but..


tja tja boys, girls and grown-ups
idag har det alltså varit fredag. fredag fredag fredag. vi vet ju alla vad det innebär. HELG. finfint. en sak är lite konstig, idag öppnar gymnasieintagning.se för oss i sthlm (vi ska alltså göra vårat gymnasieval) och ingen info om lösenord och inloggning har vi fått, varken hemskickat eller i skolan. fast sidan stänger inte förrän om en månad så vi får det förhoppningsvis snart.
min ipod är stendöd. vet inte alls vad jag ska göra, saknar den så. redan.

It's friday today and that's pretty nice. Unfortunetly I belive my ipod is broken and I sort of can't live without it.

jag önskar att


Jag önskar att jag hade ett jättestort galleri där jag kunde samla alla bilder jag ville. det skulle nog blir en vacker blandning det. och så kunde man ha massa skärmar lite överallt (typ som tavlor) och så är det bara att välja vilken bild man vill ha på väggen.
jag önskar också att jag kunde få till en bättre design, gillar nog ändå inte denna så mycket. headern alltså. men jag har ingen bild som är, ni vet, sådär mitt i prick?
Jag önskar att jag var väldigt bra på att fota, redigera osv. också. Men men, ingen kan allt.

I just wanted you to know that I would love to have a huge gallery were I could gather all my favourite photos.

en liten dag i ditt lilla liv, jag menar vad är detGoddagens busungar och kramgoa barnrumpor!
Jag är glad idag, det ska sägas. Även fast jag gjorde samma te-tabbe som igår (helt otroligt att jag lyckades igen liksom). Idrotten var himla rolig faktiskt, förutom uppvärmningen så körde vi badminton hela lektionen. Sedan skulle vi ha filmanalys, vene men tror inte jag överdriver när jag påstår att gruppen är något oengagerad. Något bara. Bra film tycker jag ändå, "mitt liv som hund", även fast jag redan sett den.

I've had a good day today even though I forgot my tea at home. Again.
In school we played badminton and watched a movie called "my life as a dog", which I think you should see.

hon har persikofärgade skor som jag vill ha och en fin översättning
Hejigenpåerallasomförhoppningsvishaftenbradag!
Jag hade sovmorgon idag och det var fruktansvärt behövligt. Fast sedan skulle jag inviga min termo-te-kopp som jag fick i julklapp, hela veckan har jag tänk göra det men glömt varje morgon. Idag kom jag ihåg. Men sedan så glömde jag den ändå. Så den stod hemma hela dagen, fylld med smaskigt earl grey.
Just det ja, jag funderar på att börja ha en lite engelska-översättning längst ner i varje inlägg (som sandra har så fint) bara för att det är roligt och så är lite gulligt tycker jag. Jag ska nog göra det.

crappy picture from a nice time in a sweet placeJag har ju dårå försökt ta mig framåt i mattedjungeln, den är full av farliga tal så det gäller att se upp. Kommit lite länge iallafall och planerar att fortsätta lite till innan jag får vila för dagen. Jäjä, sånt är jobbigt men måste göras när man ligger efter. Sedan kära busfrön och gräshoppor, herregudihimlen vad jag har bloggat mycket lately. Detta är tredje inlägget idag, hur blev det såhär?

fettsämsttvmobillurarasfaltsvägochenlurviglitenmisse

Min farmor brukar ibland sucka och utbrista att det var bättre förr. Bland annat ska kläderna man köper ha varit i mycket bättre kvalité. i don't know about that eftersom jag inte levde då. Men nu alla barnungar ska jag berätta något för er. Det var bättre förr, det var bättre förr när the-förkväll-gang bestod av Carolina Gynning, Carina Berg mfl. Tro mig, det var bättre då. Mycket roligare. Nu är det så dåligt att jag kom på mig själv med att vilja gå tillbaka och fortsätta med matten. Då boys and girls, då är det något som gått jävligt snett.

vilken lyxig sovmorgon

Gödmörgön bebisar och barnungar!
Jag ska alldeles snart springa iväg till skolan. Ännu en dag i den där byggnaden alltså, man börjar ju tröttna. Apråpå trötthet, jag är aptrött. Kom hem feta sent igår från dykisen. Men det gick bra (tackar som frågar), inga olyckor alls för min del. Det där ska nog gå. Men. Man är ju trött. Sicken tur då att skolan har ändrat schemat så vi börjar senare idag! YES. HELA 5 MINUTER!!!!!
Det gör att jag, om jag skulle vilja, kan borsta tänderna en extra gång eller äta tre sånna här tomater. Ungefär.

tänk om jag drunknar också. det har jag inte ens tänk på............................

Hej där! hur är det med världen denna måndag? Jag mår väl rätt fint. Ska snart byta om och packa ihop mig för att träffa mamma och sedan åka till stället där jag ska lära mig dyyka... Är rädd. tänk om jag är yngst, tänk om alla är jätteduktiga och pålästa och tänk om alla andra är jättesnygga och jag ba kommer där som ett efterblivet mongobarn som i tillägg är ful. usch usch hoppas inte! Nu ä ja ännö räddare, va ja jöra åt detta?


ungefär det värsta jag vetJag kollar på en usel film på trean, helt ärligt, den suger verkligen. Hatar filmer som den. Amerikanska skitkomedier med "söta" barn (rosa puttinuttgulliga flickar och blåa pojkar som spelar fotboll), villa-volvo-vovve-familjer som är lyckliga (iaf blir den det i slutet) med en hemmafru-mamma och en karriärs-farsa och alla är glada och älskar varandra såååå mycket. Men detta är ju inte realistiskt? nej nej, vi kör med lite bråk också, som går ut på att morsan tjatar och när hon är klar får vi en sån där sliskig sentimental scen som slutar med att hon knullar sin man och så är allt bra! Underbart va? Drömlivet för alla. NOT. det är vidrigt. Fula hus också. och kläder. förutom att storyn är patetisk och den som gjort filmen måste vara superkonservativ och hata allt vad jämställdhet heter så är allt bara.. osmakligt. överdrivet.
Dissat filmen. Läser bloggar, fina fina fotobloggar. Jag vill till London. Eller Berlin.

syslöjd/textilslöjd/inte träslöjd/kreativt skolämne/praktiska lektionerIgår såg jag och hanna "did you hear about the morgans?", den var rolig men inte jättebra. Känner dock helt spontant att jag och Hugh Grant skulle ha kul ihop. Slå en pling om du vill!
Yes man, annars då? idag flyttar jag till papps. Funderar på vilken väska jag ska ta, därav bilden. Väskan på bilden har jag sytt själv och den är fin och allt men, som ni ser, har den gått sönder. I och för sig gör det inget, bara en liten skråma. Man har ju överlevt värre..

Städning av mitt rum på g och sedan blir det dykplugg. hejpåer

Såhär kan vi ju inte ha det!

Jag gillar hur bloggen ser ut nu, jag gillar att jag kan lägga upp bredare bilder nu och jag gillar att headern inte är så himla pillrig och stor.
Däremot har jag märkt att jag måste tänka lite innan jag lägger upp egobilder. Förra inläggets bild var väldigt lik bilden i headern. Sjukt osnyggt! Tänk er att någon trycker sig på min blogg när förra inlägget är högst upp. Tanken som flyger genom personens huvve måste ju lyda ungefär såhär: "HON LÄGGER BARA UPP MASSA FOTON PÅ SIG SJÄLV (vilket iofs är lungt men ALLA ÄR TYP LIKADANA) JAG KOMMER INTE KOMMA TILLBAKA FÖR JAG BLIR MATT AV ALLA DESSA LIKADANA BILDER".
Även fast personen bara skulle kunna scrolla ner lite och upptäcka att så var det ju inte, så vet jag att detta kommer bli ett problem. Alltså skulle jag bara vilja att ni vet att jag inte alltid ser ut sådär som i hedern. Ibland ser jag ut såhär till exempel:

beatleste på morgonen som egentligen är eftermiddaghär är jag i växjö en kväll. jag ser ut ungefär sådär utan smink.
nu ska jag renskriva lite fysik (JAA ni läste rätt!!!!! jag har kommit igååååång) och sen ska jag tvätta håret innnan jag ska träffa hanna. vi ska på stan och sen på bio tror jag nog. lite fint lördags-get-together!

annars gillar jag teet som jag just drack upp. och koppen med beatles på.
jag har inte visat den va? ojojojojoj vilken miss! jaja. den är fin.


ska ta en bättre bild. HALLÅ LIKSOM, MAN VILL JU SE NÄR JAG DRICKER UR DEN???! hejsålänge

JAG

Jag har äntligen fixat lite här i bloggen.
Jag var, för att uttrycka mig klart och tydligt, förbannad trött på min förra design.Jag har varit hemma ikväll, orkade inte riktigt hitta på något.
Jag tycker väl egentligen är mycket är bara skit just nu.
Jag pratade med beccis nyss.
Jag skrattade för dom får inte komma på en fest.
Jag ångrar faktiskt inte att jag inte gick ut ikväll.
Jag ska stänga av datorn nu, god natt!

det som göms i snö kommer upp i töhejsan hoppsan. som ni vet jag har varit i växjö och haft det ganska jättebra :) jag fotade litegrann iaf fast bilderna finns för tillfället endast på kameran.
som ni kanske märkt här i bloggen så skulle jag ha pluggat under lovet:
1. fysik. snart inlämning.
2. matte. ligger efter och måste kunna det jättebra till provet.
3. dykfakta och liknande för jag ska ta dykcert.
Imorgon börjar skolan och gissa hur mycket av detta duktiga paula har klirrat? ALLT (heheheheheh not. fick bara lust att prata tvärtomspråk hihihihihhi). plugghelg på g alltså. wiiiiiie!

Nu ska jag packa upp det sista och slänga lite tvätt i tvättkorgen. sedan blire nog middag snart. klockan åtta börjar vi imorgon. inte så jättekul men det funkar nog. typ.

lost in the haze

jo men tjena :) jag är ju dåra i växjö nu. det är finfint. jag kom ju i söndags, då åt vi (tilda, thilda, charlotte, jag) middag på en grekisk restaurang och sisådär. igår var vi runt på stan, köpte en kofta, sedan åt jag middag med kusiner på kvällen för dom ska man ju också träffa. idag kommer en till fjant hit och så ska vi nog bara hänga lite. fäätt!
fast två saknas, det suger

faaaast, titta vad jag hittade på fejjan! jag och thilda i somras. the konfa camp skulle till lisebeeerg


annars lyssnar jag på min ipod, den är så himla bra. fast batteriet tar snart slut

bordepluggamatte.se

time well wastedHej. Tänkte bara höra av mig litegrann. Nåra saker har jag ju att säga!

1. Nyårs-kläder: Jag hade köpt en nyårsklänning. Men efter att jag, hanna och lollo hade klätt upp oss och sedan ner oss så valde jag tillslut bara en svart top.

2. Dagen: Idag har jag varit på teater. "Bröderna lejonhjärta".

3. Annars: Det är förjävla kallt nu. Det finns en gräns och kylan har gått över den.

4. Framtid: Imorgon åker jag till Växjö och hälsar på lite roliga människor. Hemma torsdag.

första inlägget 2010Gott Nytt År Alla Sega Dagen-Efter-Människor!


Det blev fett trevligt igår, var hos Hanna S och Hanna F och så en liten stund hos Lydia. Kom hem kanske.. halv fyra? och sov till två. Ändå är jag väldigt väldigt trött nu och ska nog sova ganska direkt efter middagen haha!

Vid tolvslaget var vi allihop i vasan och träffade lite mer trevliga människor.

Idag har jag inte gjort nått vettigt. Sov ju hos Hanna så jag har hängt där. Såg bland annat en usel film som hette "smekmånaden". Rekomenderar INTE.


RSS 2.0