nääääätthii

trötthet kan komma plötsligt, sömn lindrar snabbt och effektivt. hehe. jag ska sova nu vettni. min hals e lite krasslig sådär men det ska nog lösa sig. och det är betydligt bättre än det var tidigare idag och typ igår.............blä.rasister på besök

yo. vi sitter i aulan nu och guess what, SD ska hälsa på. Debatt mellan dem och humanista. Får se hur det går........................ och den lär väl börja snart. tills dess får man försöka ha kul med sin dator <3 så äre liksom

Måndag

idag är jag förkyld. och det är väldigt kallt ute. hÖsT och grejer. jag är i skolan, vanliga lektioner började idag minsann.
nu pratar va om regler kring vilka partier skolor bjuder in för vi ska lyssna lite grÄÄnn på F! och piratpartiet snart -

hej Amin & Lova, eeeeeh heheh. (mysiga lektioner med min macbook)

ett, två, tre

1. klassmyyyysch (gemensam kedjerökning) <3  + snääcka om allas nya klasser
2. sedan lite cHiLl (mannen) med lucia, max, love mfl....... busIgt.
3. nu ska jag kolla på film. feta sovmorgon imorgon.

söndagshäng i vasääään

tjenis...!! ey? jag ska dra iväg och hänga med min gamla klass en stund nu. och kolla vilken fin tygpåse jag har!
jag tror nog ni vill veta vad jag i? jo, förutom det där som man måste ha (plånkan, mobil, ipod osv) så finns där även en blå filt. detta är inte vilken filt som helst utan en väldigt speciell, mysig, flisfilt från KLM. den snodde jag när vi flög hem från indien. lite småtaskigt. men ändå ganska okej tänkte jag.

tänkte bara visa en av konsekvenserna av min kväll på popaganda

heeeeeeeeeeej..? jag fotade faktiskt mina armband på morgonen (förrförra inlägget) och här ovanför ser man alltså hur de såg ut när jag kom hem. bör tilläggas att de höll hela dagen, fram till kl 22. då spelade robyn.

IDAG (okreativ rubrik för jag är så fucking trötttt)

jag var i skolan och lekte, tävlade och byggde maskot. mitt lag var pakistan, frankrike var laget som vann och sydafrika hade bäst "ramsa" (låt). när vi slutat åkte vi till gamla stan och fikade. vi satt där i timmar.. fast sedan gick vi. och då åkte jag till skanstull, träffade några. och sen var det popaganda resten av kvällen. myshh. kan inte skriva mer nu, måste slagga. fett kort sammanfattning och fett mycket som inte kom med. orkarinte. vi hörs.

här är jag (IGEN) med några armband från india

guuuudmorgen hehohi. idag e det fredag och helg men skolveckan har varit mest fin så det spelar inte så stor roll. dock ska man ju hänga på popaganda ikväll, typ BELLE AND SEBASTIAN lixxxxom, fett fint. och det var väl det, dags att börja dra sig mot skolan för jag borde väl vara vid st eriksplan ungefär nu, fast å andra sidan lär väl molly och matilda också vara sena. vi lyckas aldrig riktigt.

tröttheten (och en vit anka på ett blått band)

HE-LÅ. jag kom just hem, efter en tur till tv-huset vid (typ) karlaplan och sedan var jag och klirra festivalbandet för imorgon. yä. det blir nog fajnt ändå. fast bilder med min coola webcam blir mindre bra utan dagsljus (som ni ser här nere....). och jag e trött och vill sova en stund i min säng för annars blir jag bara tröttare och tröttare och tillslut kommer jag däcka. lika bra att fixa lite energi. globala spelen imorgon, woä, leeeskigt.

som julafton fast den 26 augusti

tjo. vi har fått våra macbooks idag. jag glömde min lapp så jag fick springa hem men sen gick det bra iallafall. datorn är näääääääiz. nu ska vi ha workshop så jag måste lyssna lite lixom. ciao.

mitt hår var ganska rött förut men


nu äre så att jag måste färga om det för jag endast en rödaktig ton kvar. ring/smsa om du vill färga mitt hår. ha-ha

bah föh de ä roligt

tja. nu för tiden går man alltså på globala. idag var vi på stadsvandring och sen började det regna. efter det hängde vi i bildarnas myshörnan innan lunchhhh. på eftermiddagen träffade vi tvåorna, de lärde oss allt man måste veta: vilka coola spel man ska spela för att inte vara tönt, hur man ska klä sig (sjalar, färger, tygväska, converse (dock inte inomhus såklart, barfota!!) festvalband) vilka som är våra kompisar (djuren) och våra fiender (kött, muf, jan björklund). övrigt: vår största idol är benon, han är allt man vill vara. vi lekte lekar också och mitt lag vann varsin "check för lunchsällskap med åk 2".... wiiiie vi ägde.
Igår: hippies överallt och kärlek (+ rökelser) i luften. wwf var där också och en kvinna från afrika berättade om arbetet kring viktoria lake och en annan från indonesien berättade om vad de gör där. spännande!! speciellt för oss för alla på globala vill jobba som volontärer och rädda världen.
juste, vi såg en musikvideo som även var en redovisning av ett projektarbete och sjöng internationelen idag också.

haha. skoja, klart det inte var så. detta är typ alla fördomar som finns om globala gymnasiet och även om de var såhär så är det ju inte ens möjligt att man upplever allt det under de första två dagarna. hursomhelst, jag trivs ändå.

(en fredag, om några dagar)

Summer in winter,
Winter in springtime,
You heard the birds sing:
Everything will be fine.

I spent the summer wasting,
The time was passed so easily.
But if the summer's wasted
How come that I could feel so free?
I spent the summer wasting,
The sky was blue beyond compare.
A photograph of myself
Is all I have to show for


(imorgon)

Sommarlovet e slut, det känns kanske tråkigt. Jag e nog nervös (skrattar falskt). och jag bloggar dåligt också. och jag har bilder att ta tag i, jag vill ju göra något av alla. Fast just nu är det bara mycket som snurrar och jag behöver tänka.

Jag leker med spotify och nu ska jag äta apelsinA Single Man
förjävla snygg film. varje scen vill man hänga upp som en tavla på väggen. såg den natten till i fredags, medan jag flög.

What a curious life we have found here tonight. There is music that sounds from the street. There are lights in the clouds

hej. jag har ju inte bloggat på ett tag. det här har jag gjort de senaste dagarna: hängt med ssu, lekt runt på stan med hanna, firat lollo 16 bast (YE! bilden), träffat lucia, varit i vitan litegrann en kväll, träffat klara och några till, promenerat runt på söder och gått på bio med klara, städat klubblokalen med några bra brudar, inte riktigt städat mitt rum, hämtat min ipod som jag hade glömt, gjort ingenting, sovit men inte så länge och pratat skolstart/nya klasser/och sånt med folk. mycket nu ändå. känns bra och roligt och nervöst, läskigt, spännande, hoppfullt.

stockholm e liksom hemma

jag är hemma nu. egentligen sen igår morse. känns fortfarande jäkligt konstigt och jag har inte sovit ordentligt heller, ungefär ingening natten till i fredags (flög liksom hem och att sova i flygplansstol = nack- och ryggskador) och när jag kommit hem och packat upp drog jag iväg till rösjön för valupptakt. det var pepp det! fast jag sov ju inte sådär jättemånga timmar. nu ska jag alltså hoppa i säng och det ska bli så otroligt skönt. kanske leder det till att jag kan tänka klart imorgon också, skulle kännas bra.

RSS 2.0