HELG VECKA 50


På fredagen efter skolan (när jag skrivit klart och lämnat in mitt repotage i svenskA alltid så skönt att bli klar) åkte vi till Långholmen där bildklasserna från skoli anordnat fika, loppis, luciatåg. Det var så himla juligt och mysigt så vi hängde där flera timmar efter att vi ätit upp vår linssoppa. Gosiiiiisar!!! Sedan tagga jag hem, bytte om, lämna grejer, drog ut igen, drack cider på dovas med Agge, Becca (bilden) och Andrea, Nilas, Edvin det var fett soft men sedan blev jag trött och tagga hem vid tolv för att slagga värt azzå.


På lördagen var jag på stan med pappa och bror, det var najs förutom att mina älsklingsvinterskors sula gick sönder. Mötte även upp mamzi och drack en juice + pratade på ett café i kulturhuset! På kvällen skulle jag chilla, kollade på berikande dokumentärer med pappa etc men fick plötsligt ett ryck ba och mötte upp Fanny för att dricka öl istället. Påvägen till Koh Phanang träffade vi ett gäng jättefulla tomtar som bjöd oss på tomtefest vilket var mycket komiskt tyckte vi. Sedan satt/låg vi i thailand och snacka några timmar (dom spelade fan soft musik också). Innan vi tagga hem hann vi även dricka en mojito med Nilas, Einar och Ville och det var den kvällen fett BRA.
 
På söndagen sjöng vi julsånger för gamlingarna på ålderdomshemmet sedan mötte jag upp ett litet gäng vid slussen och tog en buss hem till Gustav där vi hade ett fett trevligt styrelsemötet inklusive middag!! Jättebra helg måste jag säga <3 livet <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0