ha det bra folkz. bye, ciao, afscheid. he.he.he.


hej hej hej. jag kom just hem, träffade hanna och lollo en stund. myschh.
vi gick runtt, drack vitamin well bl.a, undrar vad de innehåller egentligen?
förmodligen bara ovärt, men ja. vi pratade om våra skolor & klasser också.

nu ska jag slänga ihop väskan och förhoppningsvis hinna sova några timmar.
vi ska åka till Holland, blir mycket bra tror jag. fast, vakna halv fyra imorgon..

tjugonionde oktober

bah så jäkla trött idag. det där med att lägga mig i tid har aldrig varit min grej. fast jag brukar funka ändå,,, men kanske inte idag bara. chillin' alltså, måste packa och sådära och imorgon ska vi åka fettttt tidigt.

jo jag har en sak till, den här grejen som alla tidningar går loss på nu, hon moderaten, ni vet? som blivit bjuden hit och dit av shell. vet inte om det beror på att jag träffat för många sjukt jobbiga egon som är moderater men jag bara förstår inte chocken? visst, man blir ju lack, med all rätt, saken är bara den att detta egentligen är så stört vanligt. tänkte bara nämna att de flesta besluten som påverkar lagar och sånt i sverige fattas i EU, EU har betydligt större inflytande över oss än riksdagen. I EU springer det runt lobbyister från företag och bjuder politikerna all day long?? bli arga.
media är så...media. vad hände med att gräva i hur saker går till egentligen, på riktigt vara kritisk? under hela hösten har de bashat mona och like:at fredde, liksom kom igen, måste de alltid välja sida? allt annat än oberoende.

Thailand 6 foton -

sista från thailand. lite allt möjligt. det var fint, jag lärde mig dyka, jag softade och var pigg när jag kom hem, pigg och brun. fast det var ju i mars och eh. nu är det snart november. och jag har blivit blek igen för länge sen.

en lila dag var det också så jag använde mina lila tights, som jag egentligen slutat gilla men lila var de ju.


tre x engelska idag, roliga lektioner dock. skräckfilmer lekte vi med. script ("I know what you did last summer") och psyko, p-sssyko. lite samhällskunskap också, film om kina, förekom viss okoncentration i vår del av klassrummet men fett intressant! åkte tunnelbana på röda linjen. att inte ha något bättre för sig. och hälsade på hos de som, förmodligen ibland, kommer bli mina barnvakts-barn. och ja, dagen var definitivt okej, till och med bra. hade en mamma-kväll efter middagen, sånt kan behövas fast man inte är en bebis. jag är inte en bebis. jag är cool. got it?

I'm coming up only to show you wrong


dålig dålig dag. fick ingenting alls gjort i skolan, lyssnade inte ens på den enda lektionen vi hade. och jag som gillar historia. och jag som vill lära mig. egentligen är jag nog bara ganska sämst. vad händer, vad ska jag göra, varför klarar jag inte det jag vill och varför är jag så jävla trött på er fast jag tycker om er. behöver dIg också men du finns inte mer och jag måste släppa nu. nu. bort. imorgon måste bara bli bättre för jag klarar det inte annars.

Poke at my Iris, why can't I cry about this? Maybe there is something that you know that I don't?
Tillsammans

Kanske låter det fjantigt. fem spänn liksom. borde göras så jävla mycket mer. men. ändå är det väl bra att man kan göra något. så. man kan väl åtminstone lägga några minuter på detta. och försöka sprida?

25 October, 09.56

orkar bara inte just idag.

(hej, jag undrar om jag har valt fel även fast det kändes väldigt rätt? och så har jag sån jävla hosta)

blaaa blaaaa blaaaaaaa.

ja. hej. jag är trött. söndag. varit ett konstigt dygn. jag och fanny började åka vid fyra igår, hittade melina och lova i bålsta. tog en buss. som visade sig vara fel men då hade vi redan åkt. långt. lite förfest vid en busshållplats nånstans ute på vishan, frös. mycket. efter lite mer än tillräcklig kyla blev vi hämtade och kom fram bara en timme efter alla andra. orkar inte berätta. men. lova och melina var tjuvar, hedvig och isabelle var vindruvor, sujaila, pia, emy navi's (fett coola men så vann de ju också), leo = jimi hendrix, tove = lutande tornet i pisa (borde vunnit något), pippi långstrump var också lyckat. och tupac. M.FL. juste vi var bill och bull förresten, förmodligen mest diskreta utklädnaden (sämst). vet inte så mycket, hänger liksom inte med längre. jag tog elis skor mitt i natten och lämnade dem vid vägen. snällt. hamnade på en asfaltsväg med bara massamassa dimma och åkrar åt alla håll, vägen tog aldrig slut heller. kunde varit en scen ur inception, fast finare. är bara så himla glad att jag inte bor långt ute på landet, skulle aldrig klara't.

bull-er HAAhAA

idag ska vi ha klassfezt. hmm eh alltså. vi hittade på vad vi ska klä ut oss till innan vi somna inatt.
lyckat. eller mindre lyckat. hur som helst, det blir en lång tågresa (+ två bussar) spår-at.. heeee. j.

fredag 22 oktober (engelska film imorse + prov och naturkunskap, nytt projekt glokalt osv)

snö snö = inte kuk (kul). fryser för tusan hela tiden, fast mest frös jag igårkväll när jag och lucia var ute. speciellt när vi satt på den där bänken ganska nära karlberg station, uuuäääch vad kallt det var. nu ska jag härifrån, vet inte vart än men känns som att det är dags att dra från skolan när klockan är fem och det är fredag. hehhh. mene vi hade en inlämning i historia, alltid såhära alla bah sitter och panik-skriver sista timmarna. soft. eller som fanny sa nyss "jag ska aldrig göra såhär igen, det här är fan det värsta jag varit med om" hej överdriften. jaja, nu börjar det bli mörkt igen.

svt play är inte helt fel hellerlite brist på photo booth bilder senaste.. eh dagarna. ehhhheh hej igen.
skola. mattelektionen gick ju inte till att räkna i alla fall, var är matteboken?
ingen vet. var är sminket? det hittade jag inte -> nakna ögonfransar osv.

tisdaggggggggg

kollar på house. det är bra tycker jag. men jobbigt.
seg dag. jag är seg. borde pluggat mer. som alltid.
imorgon måste jag komma igång med historian.

annars är jag bara trött av allt mörker, vinter är ju inte så himla kul. kallt också.
helgen känns jobbig, vet inte vad jag ska göra. vill men vill inte och borde.

And in the naked light I saw, ten thousand people, maybe more. People talking without speaking, people hearing without listening. People writing songs that voices never share.

Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again.
Because a vision softly creeping, left it's seeds while I was sleeping.
And the vision that was planted in my brain, still remains
Within the sound of silence.
In restless dreams I walked alone, narrow streets of cobblestone, beneath the halo of a street lamp, I turned my collar to the cold and damp, when my eyes were stabbed by the flash of a neon light. That split the night.
And touched the sound of silence.


tröttnar. hela. tiden. kan. inte. koncentrera. mig. vetinteomjagkanskeegentligenvillnågotannat? går det?

helg är ju ändå bättre än vardag. mycket bättre tror jag.

lördag: vaknade fett utvilad. gjorde ingenting en stund, duschade, blablabla. någon gång mitt på dagen träffade jag lucia på götgatan, gick runtttt. efter det skulle jag köpa ett nytt objektiv. soft. tatueringsstället också och där satte jag ihop kameran liksom. gick tillbaka till medis och träffade melina. kallt ute, drack kaffe i skrapan istället.
vi satt på en bänk vid slussen-spärrarna, pratade berlin. jag och melina mötte fanny, iris, maria på perongen. sedan åkte vi till gubbängen snabbt. efter det åkte vi tvärbana och sådär och kom hem till fanny. fett mys kväll ändå:söndag morgon vaknade vi ändå inte så sent, åt frukost och så flög en fågel in i fönstret. duns, aj, hejdå. störd grej. sedan var det inte så mycket mer med det, jag och melina åkte hemåt och det var sol ute när vi gick omvägar.


någon gång vid halv två träffade jag hanna vid odenplan. vi råkade träffa på fanny och michelle också. trevligtttt.när vi hängt där en stund så började vi frysa. då gick vi. och jag och hanna lagade nudlar i hennes fina kök. söt chej.det var väl åtminstone ganska mycket av helgen. ny vecka imorgon, i skolan ska vi ska börja med ett nytt projekt, glokalt. fast vi måste lämna in ett par jobbiga saker också som jag knappt börjat med. studietekniken, jaja.....

-

mår ganska bra, haft ett ganska bra dygn. bara så himla genomtrött just nu, vill sova. vill massa annat också men det är bara att glömma allt det där för livet är inte helt som man vill. fast oftast bra. och nu ska jag städa mitt rum.

Thailand 5 foton -

dag. varmt. törstig. inte så fräsch hela tiden men ganska soft -

Thailand 4 foton -
strand, saltvatten, sova, sola, se nya stränder.

Thailand 3 foton -
på kvällen. mörkt. som här hemma nu. man bara måste sova längre när ljuset tar slut så himla snabbt.

stördhet på för hög nivå. fast så jävla kul mest.

den här dagen alltzzzzzå. upp och till skolan, hann precis till 8.10 efter det var vi i aulan hela långa dagen (massa åsikter, motioner, debatttttt, kultur/fritid -bra men ändå inte tillräcklig, miljö/östersjön -större perspektiv?, trafik1 -inte helt bra...., lunch, intergration -modersmålsundervisning hur? lite gal1 för alla tyckte så himla intensivt=fett bra egentligen, vår motion -kollektivtrafik (tunnelbanaaa) (y), inledningstal lite nervös, ganska lyckad debatt. tröttheten. ungdomsparlamentet (jag ska dit minsann, med moa). 15.00 avslut -efter så jävla många timmar.
sitta omkring i korridorer/grupprum/klassrum med resten av klassen (fast ändå med så jävla stört folk) skriva klart analys om projektet: parlamentet (ja, precis som tv-programet) och bah massa demokratiska processer, källkritik, påverkan, EU, riksdag, utskott, motioner osv. aGgReSiVa UtBrOtT (frustration och lite facebook, blogs osv emellanåt). 16.55 lyckas lämna in skiten!!!!!!!!!!!!! (mappen stängde 17.00). slappnar av och börjar åka hemåt.
På tunnelbanan, stress igen (inte mitt fel alls egentligen, missförstånd, felplanering). Hemma. Andas.

tisdag, onsdag, torsdag (vecka 41)

tis: slutade skolan tidigt. ChIlL lite. efter det gick vi till beyond retro en stund. sen skulle jag träna.
ons: var tvungen att hälsa på pappa i gamla stan för att hämta något som jag behöver när jag läser, sitter framför datorn, kollar på tv osv. hängde där en stund. 18- möte Wasastan, fajnt. 21-Grey's med mami. kände mig stressad.
tors: orkar inte. konstig dag tror jag, minns av någon anlening inte så mycket. plugg på kvällen.

Så JäVlA iNtReSsAnT, jAg VeT aTt Ni VeRkLigEn UnDrAdE.

Thailand 2 foton -
vi åkte båt med massa andra för att komma till en ö. där var man tvungen att vänta tills det blev kväll om man skulle springa för på dagarna var det så himla varmt. när man åt middag på kvällen sprang ödlorna runt i taket.

Thailand 1 foton -

Åkte dit i slutet på mars i år. dvs mer än ett halvår sedan. De här bilderna är från hotellet.

pusssssssssss

jag har massa bilder som inte lagts upp. alla från thailand i våras, skitmånga från sommaren (halmstad, arvika osv) och framförallt, så brutalt många bilder från indien. vet inte hur jag ska göra. men. jag tror jag ska lägga upp lite grann iallafall, känns bah så himla, jag vet inte, ovärt? att lägga upp det såhär långt efter. men vi kör väl lite ibland. typ.
hejdå. bye. ciao. au revoir. lebewohl. farvel. adéu. afscheid. अलविदा. tạm biệt. ลาก่อน. сбогом. وداعا

NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!


här sitter jag och vägrar kolla på ett klipp. jag har aldrig sett paradise hotel. på riktigt never evaaah och jag tänker fan inte göra det heller. NEJ FANNY, NEJ. nu vet ni deeeeeeeeeeeeet. mene, herråååå

bara svart. fast med lite mönster, transparent mönster? ungefär ja.


problemet med väskor som denna är att man pressar ner för mycket, fett tungt för ryggen och nacken. aj.
köpte tights på hm idag förresten. och upptäckte att vero moda (inte varit där på år, köpte nog något där i femman-sexan kanske) börjar få lite gina tricot-varning. hmm. ändå hitta jag svart topp/klänning på rea.

slutet av en måndag som bestått av mys-frukost, grafiska profiler i grupp, film: dead man walking och det var skoldagen det.

hej.
helgen jättesnabbt och sammanfattat: vi satt på gatan vid mariatorget en lång stund (tillräckligt lång för att två leende tantmunnar skulle fråga om vi inte frös, vi sa nej men sedan frös vi ändå så då åkte vi hem), vila och sova för att jag knappt hann det i veckan, pappa kom hem från paris, fest vid thorildsplan med melina isabelle hedvig och melinas kompisar, verksamhetsutveckling på söndagen och sedan titta på en 60-tals film med pappa och brorrr.

idag hände det mycket, fast det kanske inte var idag det hände.. beror på vad man menar och hur man ser det. hur som helst, när vi slutat köptes fika och så vart det häng utanför skolan. på en bänk i solen med fanny och melina. stanishh också med fanny och hennes kupong-pengar. hemma nu. vill sova för jag fick huvudvärk. måste plugga istället.

good to be alive but now he rides a comet's flame & won't be coming back again The earth looks better from a star that's right above from where you are He didnt mean to make you cry with sparks that ring & bullets fly on empty rings around your heart

jag pallar inte plugga och är trött när jag ska till skolan.
ändå har jag så himla mycket energi. vill dra nånstans, aldrig åka hem till vardag igen.
vill inte ha ansvar, måsten, tråkigt. skiter i om jag aldrig blir nåt. för det kanske inte ens är värt det.

The world just screams and falls apart


du är så jävla mobbad!!!!!! /fanny. skolan är fin


hej. idag är stockholm ruggigt, molnigt osv. känns inge kul att vintern kommer nu. kylan och mörkret är värst. snön kan va fin. slasket är vidrigt. fast måste kanske inte tänka på det än. men ändå snart. fett synd.
den här bilden är från förra vintern, halsduken äger jag inte. provade den på hm. fiiin. känner att det finns en passande mening för det här sammanhanget: "om jag hade pengar..........................." internt motherfuckers he-he love you. nej.ska sluta, har lektion. haft en fätt rolig debatt om nolltaxan nyss, älska att försvara ego-politik. ye!

couldn't do it

jag måste vara galen. annars blir det ju så tråkigt?
idag har jag gått hem tidigare, är inte riktigt sjuk som i feber/förkyld/osv. men jag var tvungen att gå hem.

ungdomsparlamentet


suttit i aulan hela dagen för att skriva motion. allas idéer och vi måste komma överens. det går bra men nu ere stressigtt. jag är så brutalt trött också. måste.börja.sova (igår: middag & såntt i vårberg). hoppas vi slutar snart

over and out eller något

hemma nu. fett mysig kväll. ganska trött. mår ändå rätt bra. helt okej liv har man ju ändå. skola imorgon. hörs.

livet liksom larvigt litet london lampa lurar lunch


spanskaaaaa. jag är dålig, borde leka med froter-spanska i helgen. som om jag skulle ha tid över liksom. eh.
annars läser jag bloggar om andras resor och är avundsjuk. flytta till new york bah. jag vill ju också bort.

måndagen 4 oktober, en dag att minnas!!!!! eller...?

9.00 vaknade, trött.

10.00 borde ha gått hemifrån
10.15 (ca) gick hemifrån

10.40 kom till skolan, gick till skolgården och undrade var alla var (hm vi skulle väl ha utegympa?)
10.45 kollade idrottssalen, ingen där heller, försöker ringa folk (ingen svarar, lektion hallå?)
10.50 bryter ihop lite och undrar var i helvete alla är? vafan ska jag göra nu?

10.52
poletten faller ner med ett "kaching"-ljud. kollade schemat igår = söndag och då var det alltså vecka 39. kommer till slutsatsen att problemet kan vara att jag inte ens kollat rätt schema..................... (fuck my life)
10.55 slår mig ner på en bänk, sätter på datorn, loggar in på fronter, kollar schemat och inser att jag inte ens har idrott idag utan egentligen började 10.50 med engelska. gråter en stund över min klantighet.

11.00 går in i skolan och upp till korridoren, byter från träningskläder till "vanliga" kläder. stressad, irriterad.
11.10 kommer till engelskan, fett sen. känner mig så jävla dum.

engelska, lunch, engelska, estetisk verksamhet (jag och fanny kollar på bert + gör en presentation om bert).


15.50 skulle slutat men var liksom inte klar eftersom jag inte jobbat så himla koncentrerat
16.30 går från skolan

17.00 hemma, lämnar väskor och datorn, byter till varmare kofta.
17.15 träffar lucia vid st eriksplan
17.30 (ungefär) vi kommer till plattan, antirasistisk-demonstration = värt

vi hittar isabelle, melina, hedvig, hedvigs kompis ofelia (?), hänger där en stund, sedan pratar jag med molly & efter det hitta vi till "globala gymnasiet mot rasism"-benderollen. chillar med dom (skrek osv, såklart), drog t. ssu:arna, hälsade, sedan promenixade hela tåget mot riksdagen. fajnt. jag & luci frös nog en del. kom till mynttorget

19.35 (eller något sånt) åker hemåt. snackar på vask-ning på bussen, upptäcker muf-killen mittemot, he-he roligt. funderar över att vaska muf:are....... hmm..............

kom hem kanske åtta och nu är det bara att börja ta tag i plugghelvetet.

Tonksförra veckan tog vi foto med harry potter-föreningen, vet inte om det var så lyckat men ganska kul. ett tag.
jag skulle ha lila hår. och det skulle jag då ha kvar i håret resten av dagen. kul! fräsht! mysigt! gillar!

you hope it don't get harmed but even if it does, you'll just do it all again


måste.plugga.vill.inte. vanlig söndaggggggg alltså. segheten.

-

mehhhhhhhhhhhh. måste ju upp imorgon typ nio, vad e det för jobbigheter. trött.
tråkig_blogg-senastetiden@live.se villmenpallartypinteochvetintehurellervadjagskaskrivamennuskajagbörjaigen

en grå kofta som jag köpte för 100 pix på hm

ibland hittar något som man verkligen vet att man kommer använda, ibland hittar man det på herravdelningen.
Har varit på stan med lucia och lydia, kollat doc martens (vinterskor, äntligen en anledning att köpa dem wiie) och sedan köpt vinerjacka med mamma, (deppigt med vinter och mörker) en svart fjällräven i tyg med foder ni vet?

den första oktober på kvällen, och sen på natten när det blivit den andra

veckan har varit bra, fredagskvällen var bra. åkte ut till svedmyra, det var maskerad, kanske inte så bra utklädd, man får ju försöka ha lite fantasi. "oh susie, we ran out of time.." och så dansa vi också fast vi var ganska trötta. och sen när klockan var kanske halv två sa jag, isabelle och melina hejdå till hedvig och hennes kompis, som bodde i det fina huset, och gick mot tunnelbanan. pallade några äpplen påvägen, de var gröna och stora. soft var ordet. idag ska jag kolla stan och sedan har jag så himla mycket att skriva.

För det är inte alltid bara att packa en väska och rymma

helg. jag mår bra. det är bra. men sverige är pinsamt och jag blir bara ledsen i hela kroppen när jag tänker på vart vi egentligen är påväg, jag hoppas verkligen att nästa generation kommer bry sig och ta tag i problemen, förstå vikten av lösningar som gynnar alla och inte bara köpa den lösning som låter enklast eftersom den målar ut en grupp människor som problemet. fast just nu vet jag fan inte om jag ens tror att det kommer bli bättre, känns kanske inte så. blir så trött. även fast jag egentligen är glad. livet är fint, eller förresten, mitt liv är fint. det känns egoistiskt att ha det bra.

det här landet känns så obildat. jag vill bara dra härifrån. bort. till en annan stad. en större helst, för sånna älskar jag

RSS 2.0